Charlie Chance in Hell to Pay

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

 • Charlie Chance in Hell to Pay er en videospillemaskine med 3 hjul og 5 faste betalingslinjer, der udbetaler fra venstre mod højre.
 • Charlie Chance in Hell to pay har et Wild-symbol og Wild Multiplier-symboler. Spillemaskinen har også et overlappende Scatter-ikon, der kan vises ved siden af et hvilket som helst symbol på hjulene. De højst betalende symboler er de klassiske Hell's Bells, 666 og bar. Druer, æble, citron og kirsebær er de lavest betalende symboler.
 • Wild-symbolet erstatter ethvert andet hjul-symbol for at hjælpe med at give flere vinderkombinationer. Der er også Wild-symboler med x2 eller x3 multiplier, der gælder for de vinderkombinationer, de har oprettet. Wild Multipliers på den samme betalingslinje kan multiplicere sig op til x27.
 • 3 Scatter-ikonet på hjulene udløser Feature Board, hvor det er muligt at vinde en øjeblikkelig gevinst, et re-spin med tilfældige Wilds på hjulene, et re-spin med en tilfældig multiplier (x2, x3 eller x25), et Win Spin eller 8 Free Spins. Disse funktioner (bortset fra Win Spin) garanterer ikke en gevinst.
 • I Free Spins indsamles Scatter-ikoner over spins. Feature Board udløses ved at indsamle 3 Scatter-ikoner. Feature Board fungerer på samme måde som i basisspillet med de samme præmier. Hvis du lander på Free Spins, tilføjes der ydeligere 8 Free Spins til det totale antal. Når indsamlingsmåleren for Scatter-ikoner er fyldt, tilføjes eventuelle yderligere Scatter-ikoner på hjulene til måleren, når funktionen er blevet udløst. Indsamlingsmåleren nulstilles, når funktionen er blevet udløst. De resterende Free Spins fortsætter, når Feature Board er blevet udløst, og funktionen spilles færdig.
 • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.
 • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.23%

Handlinger

 • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
 • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
 • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
 • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
 • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
 • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 22-05-2020