Jackpot Jester 50k

Jackpot hofnar 50.000 er et 2x3 hjuls spilleautomatspil, der giver dig chancen for at vinde en 50.000 mønters jackpot.
Denne jackpot kan kun vindes ved at spille Superspil, der er det bedste sæt på hjulene.
Spillet kan spilles ved en indsats på 10 mønter eller 20 mønter pr. omgang, men for at være berettiget til at spille Superspil skal du indbetale 20 mønter pr. omgang.

• Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spilleren (RTP) er 95.080%, når der spilles på INDSATS 10
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spilleren (RTP) er 95.080%, når der spilles på INDSATS 20
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spilleren (RTP) er 99.902%, når der spilles Superspil på INDSATS 100

Spilleregler

• Spil 5 rækker (Indsats 10 eller Indsats 20)
  • Indsats 20-gevinster overføres til SUPERSPIL-måleren
  • Udbetalinger foretages i henhold til gevinstabellen
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstrækker lægges sammen
  • Alle symboler udbetales fra venstre mod højre
  • HOFNAR er WILD og erstatter alle symboler

SUPERSPIL

• Spil 5 rækker (Indsats 100)
  • SUPERSPIL kan igangsættes, når 10 mønter akkumuleres i SUPERSPIL-måleren under Indsats 20-spillet
  • Tryk på knappen SUPERSPIL for at aktivere spillet
  • Tryk på INDSAML når som helst for at overføre SUPERSPIL-mønter tilbage til Indsats 10 eller Indsats 20-spillet
  • HOFNAR er STAKKET under SUPERSPIL

Sådan spiller du

Tryk på knappen "INDSATS" for at vælge enten Indsats 10 eller Indsats 20 mønten.
Du kan ændre de satsede mønters pålydende værdi ved at klikke på knapperne "-" eller "+", der findes over knappen "INDSAML".

Tryk på "-" for at reducere møntens pålydende værdi, og "+" for at øge det viste pålydende.
Værdien af din indsats i rigtige penge vises på TOTAL INDSATS-måleren nederst i spillet.
Tryk på "DREJ", når du vil spille et spil i aktuel møntværdi og Indsats-niveau.
Tryk på "MAKS. INDSATS" for INDSATS 20 mønter i den valgte møntværdi og drej hjulene.

Formålet med spillet er at få kombinationer af 3 identiske symboler på nogle eller alle de 5 tilgængelige gevinstrækker.
Spillet spilles altid på 5 gevinstrækker - dette kan ikke justeres.
Hofnar-symboler er WILD, og erstatter alle andre symboler i en kombination.
For hver sæt af 3 matchende symboler på en bestemt række får du en gevinst i mønter af vinderkombinationens værdi (i overensstemmelse med gevinsttabellen) ganget med din indsats.
Der findes en separat, entydig gevinsttabel, der bruges til spil ved hver mønts indsatsværdi.
Hvis du spiller på INDSATS 10, lægges din gevinst til den tilgængelige MØNTER-måler.
SALDO-måleren viser værdien af dine tilgængelige MØNTER i rigtig valuta.
Hvis du spiller på INDSATS 20, vil din gevinst i mønter blive lagt til SUPERSPIL-måleren.
Når du har indsamlet 100 mønter i SUPERSPIL-måleren, kan du overføre dem til Superspil ved at trykke på knappen "SUPERSPIL".

De bedste gevinster i Superspil er meget større og der er en chance for at vinde den største gevinst på 50.000 mønter, der kun kan vindes ved at få en symbolkombination på 9 hofnarre.
For at spille Superspil skal du satse 100 mønter for hvert omgang, så hvis du vil spille flere Superspil-omgange i en række, skal du enten vinde en stor gevinst eller spare dine gevinster op, som du vandt under INDSATS 20-spillet.
Tryk enten på "MAKS. INDSATS" eller "DREJ" for at spille Superspil.
Når som helst under Superspil eller INDSATS 20-spillet kan du indsamle de resterende gevinster, der er akkumuleret i SUPERSPIL-måleren, ved at trykke på knappen "INDSAML".

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Oversigt over kontrolknapper

MASKINE
Knapper

• "-": Reducerer pålydende værdi af møntindsatsen
  • "+": Øger pålydende værdi af møntindsatsen
  • "INDSAML": Indsaml alle mønter, der vises i SUPERSPIL-måleren tilbage til MØNTER-måleren
  • "SUPERSPIL": Overfør til Superspil. Bliver tilgængelig, når 100 mønter er blevet akkumuleret i SUPERSPIL-måleren
  • "INDSATS": Skifter mellem INDSATS 10 og INDSATS 20
  • "MAKS. INDSATS": Vælger INDSATS 20 som den nuværende møntværdi, og drejer hjulene
  • "DREJ": Drejer hjulene ved den aktuelt valgte INDSATS og pålydende værdi

Målere

• SUPERSPIL: Viser antallet af gevinstmønter, der er blevet akkumuleret for Superspil
  • MØNTER: Viser SALDO for spillerens tilgængelige midler, der er konverteret til mønter på det aktuelt valgte pålydende
  • GEVINST: Viser, hvor mange mønter, der er vundet i den sidste omgang

INDSATS: Viser, hvor mange mønter på det aktuelt valgte pålydende, der vil blive satset på i næste omgang

MÅLERLINJE
Knapper

• "[MUTE]": Slår alle lyde fra eller til

Målere

• SALDO: Viser værdien af spillerens tilgængelige midler i valuta
  • GEVINST: Viser den aktuelle valutaværdi af de mønter, der er vundet i sidste omgang
  • TOTAL INDSATS: Viser valutaværdien, der vil blive satset på i næste omgang

Seneste opdatering: 02-08-2017