Sherlock Bones

OVERSIGT

Sherlock Bones er den nyeste video slot fra London-baserede spiludviklere Electric Elephant.

Spillet starter livet som et simpelt 5x3 tilstødende måder spil, men når Sherlock wild lander og finder knoglen, udløses Rolling Respins ™ -funktionen.

Rolling Respins ™ -funktionen ser Sherlock udvide til at dække hele rullen og holde fast i ubegrænsede respins, indtil der er en sejr. Efter dette vokser både Sherlock og hjulsættet med en række, og Sherlock går til venstre til det næste hjul, igen og holder fast, indtil der er sejr. Denne sekvens fortsætter med både Sherlock wild og hjulsæt, der vokser, indtil Sherlock er gået væk fra hjulene.

Sherlock Bones er et meget fordybende spil med en rig lydkunst og enestående grafik, der holder både nye og erfarne spillere underholdt.

ROLLING RESPINS™

Når Sherlock udvider sig for at samle benet, udløser det Rolling Respins ™ -funktionen, hvor Sherlock går til venstre efter hver sejr.

Hver gang han går, vokser Sherlock og hjulsættet med en række.

SPILLEREGLER

SHERLOCK BONES ER EN VIDEOSPILLEMASKINE MED GEVINST VED ROLLING RESPINS™, TILSTØDENDE FELTER MED FORBUNDE SYMBOLER, SAMT VANDRENDE JOKERE OG UDVIDET HJUL

ALLE GEVINSTER OPGØRES FRA HJULET YDERST TIL VENSTRE MOD HØJRE OG UDELUKKENDE FOR TILSTØDENDE FELTER

SPILLET HAR EN RTP PÅ 96,21 %

KUN DEN HØJESTE VINDERKOMBINATION BLIVER TILDELT PR. SYMBOLKOMBINATION

JOKERE KAN STÅ I STEDET FOR ALLE ANDRE SYMBOLER

JOKERE FOREKOMMER KUN PÅ HJUL 2, 3, 4 OG 5

UAFSLUTTEDE SPIL BLIVER AUTOMATISK AFSLUTTET EFTER 2 DAGE, OG ALLE GEVINSTER FRA AUTOMATISK AFSLUTTEDE SPIL BLIVER UDBETALT TIL SPILLERENS KONTO

TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE UDBETALINGER OG SPIL

REGLER FOR SPILFUNKTIONER

HVIS EN JOKER LANDER HVOR SOM HELST PÅ HJULENE, GÅR BONUSHJULET I GANG

JOKEREN UDVIDES NEDAD OG HOLDES, HVIS KØDBENET LANDER UNDER DEN, HVOREFTER ROLLING RESPINS™-FUNKTIONEN TILDELES

I LØBET AF ROLLING RESPINS™-FUNKTIONEN TILDELES SPILLEREN EKSTRA SPIL, INDTIL EN GEVINST OPNÅS

EFTER HVER GEVINST UNDER ROLLING RESPINS™-FUNKTIONEN VANDRER ALLE KLÆBENDE SYMBOL ÉT HJUL MOD VENSTRE, HVOREFTER EN NY RÆKKE TILFØJES OVENPÅ HJULENE, SOM ØGER ANTALLET AF GEVINSTMÅDER

GÅENDE WILDS VIL OGSÅ FORØGES MED EN RÆKKE FOR HVER GANG DE GÅR TIL HØJRE

DER KAN TILFØJES OP TIL 4 EKSTRA RÆKKER

I LØBET AF ROLLING RESPINS™-FUNKTIONEN KAN DER TILFØJES EKSTRA KLÆBENDE JOKERE, HVIS EN JOKER LANDER HVOR SOM HELST PÅ HJULENE, OG KØDBENET PÅ BONUSHJULET STOPPER UNDER JOKEREN

ROLLING RESPINS™-FUNKTIONEN FORTSÆTTER, INDTIL ALLE DE KLÆBENDE JOKERE ER VANDRET VÆK FRA HJULENE

HVIS KØDBENET PÅ BONUSHJULET IKKE LANDER UNDER JOKEREN, UDVIDES JOKEREN OPAD, MEN HOLDES IKKE OG TILDELER IKKE ROLLING RESPINS™-FUNKTIONEN

VILD SYMBOL

BETALER

TILSTØDENDE FELTER GIVER KUN GEVINST VED FORBUNDNE SYMBOLER I RETNINGEN FRA VENSTRE MOD HØJRE, BEGYNDENDE FRA HJULET YDERST TIL VENSTRE

SÅDAN SPILLER DU

Målet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne danner en vindende kombination. Udbetalingen afhænger af den dannede vinderkombination.

For at spille skal du vælge dit indsatsbeløb og trykke på spin.

Når hjulene stopper, fremhæves gevinster, hvis du har en vinderkombination. Du får udbetalt gevinstbeløbet som vist i vinderboksen.

Hvis du ikke har en vindende kombination, er spillet afsluttet, og du kan spille igen.

BETALBAR OG VINDMULIGHEDER

(for en satsning på 0,20)

Max vinde: 2323.9x

Max vinder sandsynlighed: 0.0000000001