Sausage Party

INTRODUKTION

Sausage Party er en spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer, der er baseret på kultfilmen af samme navn! Spillet har 6 fede features, herunder The Even Greater Beyond Big Money-bonussen!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler Wild In The Aisles Bonus.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
  • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).
  • Wild-symboler inkluderer: Skin On Wilds Wild, Douche Colossal Wild, Douche Wild, Frank's Hot Dog Wild, Bagel And Lavash Wild, Brenda Wild og Fr-enda Wild.

The Immortals

• The Immortals kan blive udløst tilfældigt under ethvert spin:
    • Skin On Wilds - Wild-symbolerne kan ligge henover hjulene og forvandle positioner til wild.
    • Frank's Hot Dog Wilds - Ethvert hjul kan blive forvandlet til en hjulstabel fuld af wild-symboler.
    • Mighty Douche Colossal Reels - Hvis hjulene fortsætter med at spinne kan 3 tilstødende hjul blive forvandlet til et Kæmpe Hjul.
    • Touching Tips - Det mystiske symbol (Frank og Brenda) vælger et tilfældigt symbol, som fremvises indeni det mystiske symbol. Under ethvert spin, hvor et mystisk symbol lander på hjulene, vælges et symbol til at blive vist indeni alle synlige mystiske symboler
    • Bath Salts Bonus Boost - Der bliver flere positioner tilgængelige, de steder, hvor der kan forekomme synlige Bonus-symboler.
    • Keen as F% $ * in 'Mustard - Garanterer at tildele et stort gevinstgivende spin.
    • Der er også to ekstra modifikatorer, som kan udløses efter et hvilket som helst spin, og som begge kan ændre et tab til en gevinst. På et tabende spin kan der fremkomme en kniv, hvilket nulstiller hjulene til en gevinst, og der kan også fremkomme en fejebakke og kost, som afslører en gevinst.

Bonusaktivering

Spilleren åbner en bonus ved at få 3 eller flere synlige bonus-symboler hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Spilleren spinner hjulet, som efter et spin stopper på en af de 6 features, og viser den bonus, der er blevet tildelt.

Still Fresh Bonus

Spillet skifter til en ny skærm, som fokuserer på hylden med pølser.

Spilleren vælger en pakke pølser, der skal 'overleve' runden. Hvis de formår at overleve, bliver der tildelt et tilfældigt beløb til bonusgevinst-panelet.

Hver runde bliver der fjernet en pakke pølser, hvilket betyder at chancen for at overleve falder markant. Featuren fortsætter indtil spillerens pølser bliver smidt i skraldespanden (hvilket tildeler beløbet i bonusgevinst-panelet, som er et multiplum af spillerens samlede indsats) eller indtil pølserne udløser en ekstra feature.

Hvis spilleren bliver tildelt en ekstra feature, bliver pølserne valgt og lagt i en indkøbsvogn, hvorefter de fortsætter mod indkøbssolnedgangen for at vinde ekstra præmier.

The (Not So) Great Beyond Bonus

Spilleren vælger mad for at afsløre ét af følgende resultater:

• PENGEVÆRDI - Dette afslører en pengepræmie (et multiplum af den samlede indsats), som tilføjes til Bonusgevinst-tælleren.
    • FORDOBL GEVINST - Hvis dette afsløres, bliver det viste beløb i Bonusgevinst-panelet fordoblet.
    • PENGEVÆRDI - Dette afslører en pengepræmie (et multiplum af den samlede indsats), som tilføjes til Bonusgevinst-tælleren.
    • BARRY - Hvis der afsløres et Barry-ikon, bliver du ført til et fraklip, hvor Barry falder ud af et vindue og hvorfra der kan vindes en ekstra feature.

Gettin 'Juiced Free Spins

Der tildeles et antal Gratis Spins, hvor Douche specialwild-symbolet er aktiveret og spillets topudbetalende hierarki er blevet ændret (der er tilføjet 4 ekstra symboler, som hver især er påført et scatterudbetalingsbeløb).

Under ethvert spin, hvor der lander synlige Douche-symboler, suger han al saften ud af de symboler, der viser en pengeværdi og tilføjer de viste værdier til Bonusgevinst-tælleren.

Når alle gratis spin er blevet brugt op, kommer der et Super Douche frem på hjul 1-4 og hjul 5 ændrer sig til en blanding af tomme felter, Douche-symboler og Bonus-symboler for The Even Greater Beyond (Big Money).

Herefter spinner det 5. hjul, og hvis der lander et synligt Super Douche-symbol, så bliver den samlede gevinst for featuren udbetalt igen.

Hvis der lander et synligt featureudløsende Bonus-symbol, bliver spilleren tildelt den relevante feature.

Gratis Spins kan blive genudløst.

Bread Bashing Free Spins

Hvis der på et hvilket som helst spin under featuren lander et synligt Bagel- og Lavash-symbol samtidig på hjulene, gør de hinanden "wild", og de relevante synlige symboler bliver forvandlet til et wild.

Når spinnene er slut, bliver der vist et antal hummusglas hen over hjulene og spilleren bliver bedt om at VÆLGE ET GLAS. Vælg et glas for at afsløre en af følgende:

• INDSAML - slutter featuren med, at spilleren bliver tildelt det beløb, der vises i bonusgevinst-panelet. EKSTRA SPIN - Tildeler et antal ekstra spin, hvor både Bagel og Lavash altid er wild.THE EVEN GREATER BEYOND - Tildeler Big Money-featuren.

Bun In The Oven Free Spins

Der tildeles et antal gratis spin, hvor både 3-symboler-høje Frank Wild-symboler og Brenda Bun Wild-symboler er aktiveret.

Begge wild-symboler vil spinne på hjulene, hvor ét spinner nedad (som normalt) og ét spinner opad.

Hvis der under noget spin lander et synligt Brenda eller Frank wild-symbol på hjulene, bliver hjulpositionen forvandlet til et wild-symbol.

Hvis både Frank og Brenda lander fuldt ud på samme hjul, så bliver der skabt et Fr-enda Wild-symbol, som ganger wild-hjulet med x2.

Sidst i featuren er der en chance for, at der bliver tildelt en genudløsning. Spilleren bliver bedt om at VÆLGE EN GENSTAND, som enten afslører: INDSAML, hvilket afslutter featuren; GENUDLØS, hvilket tildeler featuren igen; THE EVEN GREATER BEYOND, hvilket tildeler The Even Greater Beyond Big Money-bonussen.

The Even Greater Beyond Bonus

Hvis der indsamles 5 Bonus-symboler, gambles til eller nås til The Even Greater Beyond fra Wild In The Aisles Bonus, så bliver The Even Greater Beyond Bonus udløst.

Et tryk på den grønne knap blander værdierne. Værdierne stopper og tildeler den tilsvarende samlede indsatsmultiplikator.

Featuren fortsætter indtil der landes på STOP (X), hvorefter spilleren bliver tildelt sin samlede indsatsmultiplikator-gevinst.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratisspil spilles på samme antal linjer og med samme indsats per linje/samlet indsats som i det udløsende spil (20 linjer er altid aktive).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • RTP 95.95%

Oversættelser af spilbetegnelser

Bemærk: Følgende er kun gældende, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Engelsk betegnelse Oversat betegnelse
Wild Wild
STOR GEVINST STOR GEVINST
Kæmpe gevinst Kæmpe gevinst
Episk gevinst Episk gevinst
Scatter Scatter
Bonus Bonus

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 26-03-2020