All Bets Blackjack

All Bets Blackjack er en variant af blackjack, der indeholder Top 3, Perfect Pairs, Buster Blackjack, Progressive Blackjack, Lucky Lucky og 21+3 sideindsatserne. For flere oplysninger om spilleregler og forskelle fra standardspillet skal du læse, 'Spilleregler'-sektionen.

SÅDAN SPILLES SPILLET

Før du kan starte spillet, skal du vælge dine grænser.

• Dette spil kan spilles med op til 3 hænder. For at kunne spille, skal du placere en indsats på minimum 1 af dine hænder. Hver hånd kan have forskellige indsatsbeløb.
  • For at placere en indsats, klik på en jeton nederst til venstre på skærmen for at vælge din jetons værdi, klik herefter på 1 af de tilgængelige indsatsområder (de 3 større cirkler) for at placere indsatsen. Hvert klik forhøjer dine indsatser med den valgte jetons værdi.
  • Der kan placeres sideindsatser på Top 3, Perfect Pairs, Buster Blackjack, Pogessive Blackjack, Lucky Lucky og 21+3 indsatsområderne, der støder op til enhver af dine hænder. I hver spillerunde kan du placere 1: Top 3, Perfect Pairs, Buster Blackjack, Progressive Blackjack, Lucky Lucky og 21+3 sideindsats for hver af dine egne hænder, som der er placeret en almindelig indsats på.
  • Du kan klikke RYD INDSATSER for at fjerne alle indsatser fra bordet.
  • Et klik på FORDOBL fordobler alle dine placerede indsatser på bordet.
  • Klik FORTRYD for at fjerne den sidste indsats foretaget på bordet.
  • Minimums og maksimums indsatsgrænserne afhænger af dit VIP-niveau og vises øverst på bordet. Grænserne gælder kun for den første indsats. Handlinger, som kræver en ekstra indsats (Del, Forsikring og Fordobl) kan stadig vælges, også selvom du har placeret en indsats svarende til maksimumsindsatsen.
  • Klik på GIV KORT knappen for at give kortene. Der gives 2 kort til hver af spillerens hænder og til dealerens hånd. Kortene gives med uret, et af gangen skiftevis til hver hånd, startende med spilleren længst til højre. Det sidste kort gives til dealeren og vender med billedsiden nedad.
  • Hvis du spiller mere end 1 hånd, spilles én hånd ad gangen, startende med hånden længst til højre, så snart kortene er blevet givet.
  • Hvis dealerens synlige kort er et Es, tilbydes du forsikring. Klik ACCEPTER for at acceptere forsikring for en hånd mod at dealeren har Blackjack eller klik Anvend på alle, og klik herefter på ACCEPTER for at forsikre alle hænder. Hvis du ikke ønsker forsikring, klik på AFVIS for at afvise for 1 hånd eller klik Anvend på alle og klik herefter på AFVIS for at afvise forsikring på alle hænder.
  • Hvis dine første 2 kort har samme værdi, kan du dele din hånd ved at klikke på DEL.
  • Klik KORT for at bede om endnu et kort eller klik FORDOBL for at fordoble din indsats og modtage et tredje kort. Hvis du ikke ønsker flere kort, klik på STÅ.
  • Bemærk, at Forsikring, Fordobl og Del kræver en ekstra indsats. Hvis din saldo ikke er stor nok til at dække disse indsatser, er det nødvendigt at indsætte flere penge for at kunne anvende disse muligheder.
  • Når du har spillet din sidste hånd, afslører dealeren sit skjulte kort, og har mulighed for at trække yderligere kort, som foreskrevet i reglerne.
  • Når dealeren er færdig med at tage kort, sammenlignes hver enkelt spillers hånd med dealerens hånd. Hvis din hånds værdi er højere end dealerens og ikke har overskredet 21, vinder du den hånd.
  • Hvis en hånd, uanset hvilken, når 22 eller flere, er den 'bust' og taber automatisk.
  • Hvis du vil spille en runde til, skal du placere indsatser som beskrevet ovenover eller klik GENTAG INDSATS for at placere samme indsats som i forrige runde, klik herefter GIV KORT for at give kortene. Klik GENTAG & GIV KORT for at placere samme indsats som i forrige runde eller FORDOBL & GIV KORT for at placere en fordoblet indsats af forrige rundes spil og giv kortene straks.
  • Når du foretager en almindelig indsats, kommer SATS ALLE-knappen til syne for den hånd.

KNAPPER

SATS ALLE – Placer alle sideindsatser på en hånd samtidig med den valgte jeton. Værdien af den progressive sideindsats er fast.

GIV KORT - Giver kortene

RYD INDSATSER - Rydder bordet for alle indsatser.

FORTRYD – Fjerner din sidste indsats.

KORT – Anmoder om 1 kort til.

STÅ – Du frabeder dig kort og slutter din tur.

FORDOBL – Hvis der ikke er blevet givet kort endnu, fordobler denne knap alle indsatser på bordet. Hvis der er blevet givet kort, fordobler denne knap indsatsen på den valgte hånd og anmoder om et tredje og sidste kort.

DEL – Del hånden i to, hvis du har et par.

GENTAG INDSATS – Placerer samme indsats som i forrige runde.

GENTAG & GIV KORT - Placerer den samme indsats som i forrige runde og giver kort.

FORDOBL & GIV KORT – Fordobler dine indsatser fra forrige runde og giver kortene.

ACCEPTER – Klik for at acceptere forsikring af den aktuelle hånd i tilfælde af, at dealeren har Blackjack.

AFVIS – Klik for at afstå forsikring af den aktuelle hånd i tilfælde af, at dealeren har Blackjack.

Anvend på alle – Klik for at acceptere eller afvise forsikring af den aktuelle hånd i tilfælde af, at dealeren har Blackjack.

SPILLEREGLER

Målet med 1 All Bets Blackjack er at få en hånd, som sammenlagt giver 21 eller er tættere på 21 end dealerens hånd, uden at gå over 21.

Håndens værdi svarer til summen af de individuelle korts værdier. Blackjack er den højeste hånd og består af to kort: et Es og et hvilket som helst kort med en værdi på 10. Blackjack slår en samlet sum på 21.

Du kan vælge at spille 1 til 3 hænder i en spillerunde. De valgte hænder spilles med uret, startende med din hånd længst til højre. Dealerens hånd spilles til sidst. Du kan dele, fordoble og tegne forsikring, lige som i almindelig Blackjack.

All Bets Blackjack er en variant af Blackjack med følgende regler:

• Der anvendes 6 spil kort. Efter hver runde returneres brugte kort til kortspillet og kortene blandes.
  • Esser tæller enten 1 eller 11, billedekort tæller 10 og talkort deres respektive værdi.
  • Spilleren må ikke dele en delt hånd.
  • Der trækkes kun 1 kort til hvert Es i en delt hånd.
  • Spilleren må fordoble efter en deling.
  • Dealeren tjekker ikke automatisk for Blackjack, uanset dealerens første synlige kort.
  • Efter en deling anses et es og et kort med værdien 10 for 21, og ikke Blackjack.
  • Blackjack udbetaler 1,5 gange det satsede beløb (3 til 2).
  • Hvis den samlede værdi på spillerens kort er tættere på 21 end dealerens, efter dealeren stopper med at tage kort, vinder spilleren det satsede beløb (1 til 1).
  • Hvis spillerens samlede kortsum er mere end 21, er spillerens hånd gået “bust“, og spilleren taber automatisk denne hånds indsats.
  • Hvis du og dealeren har samme kortsum (17 til 21) vinder ingen af jer og din indsats returneres til dig i et “push”.
  • Dealeren trækker altid op til 16. Dealeren står, når dealerens håndværdi er 17 eller højere (inklusiv en blød 17). Dealeren trækker ikke når spilleren er “bust“.
  • Hvis dealerens første kort er et Es, og spilleren fordobler, og dealeren herefter får Blackjack, mister spilleren den fordoblede indsats.
  • Hvis dealerens første kort har værdien 10, og spilleren fordobler og dealeren herefter får Blackjack, returneres den fordoblede indsats til spilleren.
  • Blackjack slår en samlet sum på 21.

DEL

Hvis dine to første kort har den samme værdi, kan du dele kortene til 2 separate hænder. Den nye hånd har samme indsats, som den oprindelige hånd. Du trækker derpå yderligere kort til hver hånd. Du må trække så mange kort du ønsker til hver delt hånd, medmindre du deler 2 esser (i det tilfælde får du kun 1 ekstra kort til hvert es). Hvis du får et Es og ét kort med værdien 10 i en delt hånd, betragtes det som 21 og ikke Blackjack.

FORDOBL

Du kan fordoble din indsats på en hånd, inden du tager et tredje kort. Du kan ikke fordoble din indsats på en hånd, efter du har taget et tredje kort. Når du har fordoblet din indsats, vil der automatisk blive givet et tredje og sidste kort. Du kan fordoble alle dine hænder, hvis du ønsker det. Du kan også fordoble din indsats på en delt hånd.

FORSIKRING

Hvis dealerens første synlige kort er et Es, får du mulighed for at tegne forsikring på hver afs dine almindelige indsatser, mod at dealeren har Blackjack. Hvis du tegner forsikring, bliver et beløb, svarende til halvdelen af din originale indsats, fratrukket din saldo og placeret separat på bordet. Hvis dealeren har Blackjack, betales du 2 til 1 af din forsikring. På denne måde mister du ikke din oprindelige indsats (da du får værdien af din oprindelige indsats plus det forsikrede beløb igen). Hvis dealeren ikke får Blackjack, mister du det forsikrede beløb. Forsikringen har ingen indflydelse på nogen sideindsatser.

10-KORT CHARLIE

Det er teoretisk muligt for en spiller at trække 10 kort uden at gå 'bust'. I dette tilfælde vinder spillerens hånd automatisk, bortset fra når dealeren har Blackjack. 10-Kort Charlie gælder også på en delt hånd.

SIDEINDSATSER

En sideindsats er en indsats, som du kan foretage ud over en almindelig spilindsats for at vinde en ekstra gevinst, hvis din spillehånd ikke vinder. Udbetalingen for sideindsatsen afhænger af den kombination, som kortene danner.

Sideindsatser kan ikke placeres uden at der er blevet placeret en almindelig indsats først. Der kan placeres flere typer sideindsatser på samme tid.

TOP 3

Placer Top 3-sideindsatsen på TOP 3 indsatsområdet, der støder op til ethvert almindeligt indsatsområde med en almindelig indsats.

• En TOP 3 sideindsats udbetaler; når dealerens første synlige kort og spillerens to første kort former: Tre ens i samme kulør, en Straight flush eller Tre af en slags-kombination.

Gevinster Udbetaling
TRE AF EN SLAGS I SAMME KULØR 500:1
STRAIGHT FLUSH 180:1
TRE AF EN SLAGS 90:1

PERFECT PAIRS

Placer Perfect Pairs-sideindsatsen på PERFECT PAIRS indsatsområdet, der støder op til ethvert almindeligt indsatsområde med en almindelig indsats.

En Perfect Pairs-sideindsats vinder, hvis dine første 2 kort danner et Perfekt Par, Farvede Par eller et Rød/Sort Par.

• Et Perfect Pairs er 2 kort i samme kulør og med samme værdi (f.eks. to Ruder 4).
  • Et Farvede Par er 2 kort med samme værdi og samme farve, men i anden kulør (f.eks. Hjerter 4 og Ruder 4).
  • Et Rød/Sort Par er 2 kort med samme værdi, men i anden kulør og farve (f.eks. Ruder 4 og Spar 4).

Gevinster Udbetaling
PERFEKT 25:1
FARVET 12:1
RØD/SORT 6:1

BUSTER BLACKJACK

Placer Buster Blackjack sideindsatsen på BUSTER BLACKJACK indsatsområdet, der støder op til ethvert almindeligt indsatsområde med en almindelig indsats.

Buster Blackjack-indsatsen udbetales, når dealeren går 'bust'. Jo flere kort dealeren har på den hånd, der går 'bust', desto større briver udbetalingen.

Gevinster Udbetaling
3 ELLER 4 KORT 2:1
5 KORT 4:1
6 KORT 18:1
7 KORT 50:1
8+ KORT 250:1
7 KORT MED BLACKJACK 800:1
8+ KORT MED BLACKJACK 2000:1

Udbetalingsformatet som anvendes i tabellen oven over viser, at når du vinder sideindsatsen, vil din indsats blive tilbagebetalt plus det beløb, som er et multiplum af din indsats.

De sidste to rækker i udbetalingstabellen betyder, at dealeren skal bruge (7/8+) for at gå 'bust', og spilleren skal have en Blackjack. Hvis spillerens samlede kortsum er mere end 21, er spillerens hånd “bust“, og spilleren taber automatisk sin indsats.

PROGRESSIVE BLACKJACK

Placer den Progressive Blackjack sideindsats på det PROGRESSIVE BLACKJACK-indsatsområdet, der støder op til ethvert almindeligt indsatsområde med en almindelig indsats.

En procentdel af hver Progressive Blackjack-sideindsats går til den progressive jackpotpulje. Den Progressive Blackjack-sideindsats udbetaler, når du får en gevinstgivende kortkombination, som angivet i udbetalingstabellen nedenfor. Den højeste Progressive Blackjack-udbetaling er den progressive jackpot og den vindes ved at få 4 sammenhængende esser i samme kulør, startende med det første kort på hånden.

Bemærk: Alle Progressive Blackjackgevinster kræver at kortkombinationen (1 til 4 esser) er fortløbende og starter på første kort på hånden. Disse gevinster tildeles sidst i runden, og hvis du har delt din hånd, udregnes de separat for hver ny hånd.

Gevinster Udbetaling
Samme kulør AAAA JACKPOT
Samme kulør AAA × 5000
ANDEN KULØR AAAA × 2500
ANDEN KULØR AAA × 250
Samme kulør AA × 100
ANDEN KULØR AA × 50
ENHVER × 5

Dette spils Jackpot fungerer således:

Seed (grundbeløb) (hvor mange penge jackpotten har til at begynde med):

50.000 × din jackpot-indsatsstørrelse.

Bidragsrate (den procentdel af hver indsats, der tilføjes Jackpotten):

3%

Gevinstbetingelser (det resultat du skal opnå, for at vinde Jackpotten):

Fire sammenhængende esser i samme kulør, startende med 1. kort på hånden.

Gevinstkrav (hvordan du kvalificerer dig til at vinde Jackpotten):

Placer den Progressive Jackpot-indsats.

LUCKY LUCKY

Placer Lucky Lucky sideindsatsen på LUCKY LUCKY indsatsområdet, der støder op til ethvert almindeligt indsatsområde med en almindelig indsats.

Denne sideindsats vinder, hvis dine første 2 kort og dealerens første kort former en kombination af 777 i samme kulør, 678 i samme kulør, 777 i anden kulør, 678 i anden kulør, 21 i samme kulør, 21 i anden kulør, Enhver 20 eller Enhver 19-kombination.

777 i samme kulør, 678 i samme kulør, 777 i anden kulør, 678 i anden kulør, 21 i samme kulør, 21 i anden kulør, Enhver 20 og Enhver 19-kombination udbetaler i overensstemmelse med udbetalingstabellen nedenfor.

Gevinster Udbetaling
SAMME KULØR 777 200:1
SAMME KULØR 678 100:1
ANDEN KULØR 777 50:1
ANDEN KULØR 678 25:1
SAMME KULØR 21 15:1
ANDEN KULØR 21 3:1
ENHVER 20 2:1
ENHVER 19 2:1

21+3

Placer 21+3 sideindsatsen på 21+3 indsatsområdet, der støder op til ethvert almindeligt indsatsområde med en almindelig indsats.

21+3 sideindsatsen vinder, hvis dine første to kort og dealerens første to kort danner en Flush, Straight, Tre af en slags, Straight Flush eller Tre af en slags i samme kulør- kombination.

21+3 kombinationer udbetaler i overensstemmelse med udbetalingstabellen nedenfor.

Gevinster Udbetaling
TRE AF EN SLAGS I SAMME KULØR 100:1
Straight Flush 40:1
TRE AF EN SLAGS 30:1
STRAIGHT 10:1
Flush 5:1

Udbetalingsformatet, der anvendes her, betyder, at når du vinder, vil din indsats blive tilbagebetalt plus det beløb, som er ganget med din indsats.

Bemærkning vedrørende afbrydelser: Hvis du mister internetforbindelsen under et spil, skal du logge ind på casinoet igen. Du vil automatisk blive ført tilbage til spillet, og du kan fortsætte spillet fra det sted, hvor det blev afbrudt. Hvis du genåbner spillet uden at logge ind på casinoet igen, vil spillet starte helt forfra. I begge tilfælde vil dine tidligere gevinster blive udbetalt.

Klik på Historik-knappen, som er tilgængelig i menuen for at finde gamle spilresultater eller yderlige oplysninger om nylige spil. Anvend dit normale brugernavn og adgangskode for at logge ind og tjekke tidligere runders resultater fra både computer- og mobilversionen af spillet.

Bemærkning vedrørende tekniske fejl: En teknisk fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Bemærkning vedrørende ikke betalte indsatser: Ikke betalte indsatser annulleres efter 90 dage.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) er 99,58 %.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) for Lucky Lucky sideindsatsen er 96,05 %.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) for 21+3 sideindsatsen er 95,38 %.

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for den Progressive Blackjack -sideindsats er 95,55 %.

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for Perfect Pairs-sideindsatsen er 93,89 %.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) for Top 3 er 93,70 %

Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for Buster Blackjack -sideindsatsen er 93,79 %

Seneste opdatering: 30-03-2022