Cash Quest

OM SPILLET

Cash Quest er et storslået eventyrspil, som foregår i en magisk skov med sværd, kranier og store skatte som symboler. Det har vores seneste hjul-modifikator kaldet BOOSTBAR™, som er en ekstra funktionslinje oven over hjulene, som kan tildele dig symboler, multiplikatorer og wild-symboler. Spillet er baseret på klyngegevinster, har et 6x6 gitter og en maks. gevinst på 7.500 gange din indsats.

BOOSTBAR™

Introducerer vores seneste funktion BOOSTBAR™. En spændende funktionslinje, som består af fire ekstra positioner placeret oven over hjulene. Hver gang et BOOSTBAR™ aktivator-symbol landes på gitteret, vil BOOSTBAR™ aktiveres, og 4 specielle funktionssymboler vil lande på linjen. Symbolerne kan enten være blokerende sten, et symbol der rydder gitteret, udbetalende symboler, symbol-multiplikatorer, globale multiplikatorer eller wild-symboler. Hvis en eller flere sten lander, så låses positionerne.

BOOSTBAR™ FUNKTIONSOVERSIGT:

BLOKERENDE STEN

Dette symbol blokerer den position, det lander på, indtil næste runde.

MAGISK LANTERNE

Dette symbol hopper ud af linjen og lander på gitteret. Når det lander, vil det rydde gitteret, og et nyt symbol vil falde ned.

SYMBOLER MED SPLITFUNKTIONALITET

Kan være ethvert udbetalende symbol, der vil have et beløb i øverste højre hjørne. Beløbet fortæller dig, hvor mange symboler der vil hoppe ud af linjen og lande på en tilfældig position på gitteret.
Beløbene kan være 5, 10, 15, 20, 25 og 30 symboler.

WILD-SYMBOLER

Wild-symboler hopper ud af linjen og lander på tilfældige positioner på gitteret. De kan have et antal i øverste højre hjørne - antallet fortæller dig, hvor mange symboler der springer ud.
Antallene kan være 5, 10, 15, 20, 25 eller 30.

SYMBOL-MULTIPLIKATORER

Kan være ethvert af de udbetalende symboler. Hvert symbol har en multiplikator, som vises i øverste højre hjørne. Multiplikator-beløbet bliver ganget med alle gevinster fra det symbol under runden. Hvis der er to eller flere symboler med det samme symbol, bliver multiplikator-værdierne først lagt sammen og derefter ganget med gevinsterne.
Symbol-multiplikatorværdierne kan være 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x eller 30x.

GLOBALE MULTIPLIKATORER

Disse multiplikatorer er globale, hvilket betyder, at alle gevinster under runden bliver ganget med værdien. Hvis der lander flere globale multiplikatorer og/eller symbol-multiplikatorer, bliver alle aktuelle multiplikator-værdier først lagt sammen og derefter ganget med gevinsterne.
De globale multiplikator-beløb kan være 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x eller 100x.

GRATIS SPINS

Land tre eller flere gratis spin-symboler for at udløse denne funktion, hvor du får 10 gratis spins. Denne funktion har flere BOOSTBAR™ aktivator-symboler sammenlignet med grundspillet.

SYMBOLER MED SPLITFUNKTIONALITET

Beløbene kan være 5, 10, 15, 20, 25 og 30 symboler.

WILD-SYMBOLER

Antallene kan være 2, 3, 4, 5, 10, 15 eller 20.

SYMBOL-MULTIPLIKATORER

Symbol-multiplikatorværdierne kan være 5x, 10x, 25x, 50x eller 100x.

GLOBALE MULTIPLIKATORER

De globale multiplikator-beløb kan være 5x, 10x, 25x, 50x eller 100x.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.36%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIELLE SYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen gratis spin- og BOOSTBAR™ aktivator-symboler.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 94.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 7,500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-07-19 11:51 UTC

Spilversion 1.0.3.0
Serverversion 2.0.56

Seneste opdatering: 09-08-2022