Cheeky Fruits 6 Deluxe

  Cheeky Fruits Deluxe er et 3x6 spillemaskine. Spillet spilles med 5 væddemålslinjer (faste) og går fra venstre mod højre.

"BONUS"-symbolet er et scatter-symbol. 3 scatter-symboler udløser 10 gratis spil i bonusspillet. 4 scatters udløser 15 gratis spil, 5 scatters udløser 20 gratis spil, og 6 scatters udløser 25 gratis spil!

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.

BONUS

Under bonusspillet udvælges et tilfældigt "Gigantsymbol" for hvert spil som fylder hele hjulet på 2, 3 og 4 (dækker 9 placeringer). Mulige "Gigantsymboler": 7, Stjerne, Vandmelon, Kirsebær, Citron, Blomme, Appelsin.

JACKPOT-FUNKTION

Find symboler med kroner til at fylde Jackpot-måleren. Hvert spil nulstiller måleren. Hvis hvert symbol på hjulene har en krone vindes Jackpot! Jackpot-beløbet vises i toppen af måleren og baseres på 5.000x dit aktuelle væddemål.

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg væddemål
Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
Tryk på indstillingsmenuen for Spin for at tilpasse din spin-oplevelse
Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud
Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger
Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet
Tryk på Turbo Switch-knappen for at skifte mellem normal- og turbospil.

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95 %.

TASTATURGENVEJE

”MELLEMRUMSTAST” og ”ENTER”-knapperne på tastaturet kan bruges til at starte og standse spillet. Tryk og hold nede på disse knapper for at bruge Superturbo-tilstand.

SPILINDSTILLINGER

Spillyde - Slår lyde til eller fra.
Gevinsttabel - Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.
Spilregler - Åbner spillets regler.
AUTOSPIL

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 05-11-2020