Rubik’s Slot

Rubiks er et spil med faste odds, der er baseret på den populære Rubiks®-terning. Spilleren vælger sin indsats, klikker derefter på knappen Play, og får gevinst alt efter, hvor mange linjer og/eller sider, der er fuldstændige på de tre synlige sider, når terningen automatisk er blevet drejet flere gange. Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten. Rubiks indeholder også gratis spil. Der udløses gratis spil, når alle seks bogstaver i Rubiks-logoet oplyses. Her vinder spilleren gratis spil og ekstra terninger.

Sådan spiller du

• Den første valgte indsats i spillet er 1 USD. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på knapperne "STAKE UP" og "STAKE DOWN".
  • Klik på "Play" for at begynde spillet.
  • Rubiks terning drejer automatisk, hvorefter den stopper. Antallet af linjer og/eller sider, der er fuldstændige, når terningen stopper, afgør din gevinst. Kun tre af Rubiks terningens sider er synlige på ethvert tidspunkt.
  • Spilleren kan ikke dreje terningen eller påvirke noget andet i spillet, men behøver kun at klikke på knappen Spil.
  • Gevinster baseres på antallet af linjer og/eller sider, der er fuldstændige på de tre synlige sider. Spillet udbetaler i henhold til gevinstoversigten.
  • Hvis du vinder, tilføjes gevinsterne med det samme til måleren 'WINNINGS', der findes til venstre for måleren 'STAKE' på skærmen.
  • Hvis du taber, er spillet slut, og du kan begynde et nyt spil ved at klikke på ”PLAY”.
  • BALANCE: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede INDSATS, vises under 'BALANCE'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'BALANCE' og 'STAKE'.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Party Account.
  • Klik på 'Forlad spil' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.
  • Gratis spil: Få alle seks bogstaver i Rubiks-logoet til at lyse op, og udløs gratis spil. Spilleren skal fjerne klistermærker og afsløre gratis spil og ekstra terninger.
  • AUTO PLAY: Du kan slå funktionen AUTO PLAY til ved at klikke på knappen 'AUTO PLAY OFF'. Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. AUTO PLAY kan indstilles til alt fra ti til maks. 500 spil. Du kan til hver en tid vælge at stoppe AUTO PLAY-funktionen under spillet ved at klikke på 'STOP AUTOPLAY', der vises på spilskærmen efter hvert gratis spil.

Spilleregler

• Rubiks terning drejer automatisk, hvorefter den stopper. Antallet af linjer og/eller sider, der er fuldstændige, når terningen stopper, afgør din gevinst. Kun tre af Rubiks terningens sider er synlige på ethvert tidspunkt. Der er to forskellige typer udbetaling: linjeudbetaling og sideudbetaling.
  • LINJEUDBETALINGER: Spilleren får udbetalt linjeudbetalingen baseret på det antal linjer, som terningen danner, når den ikke drejer længere. De linjer, der er dannet, blinker en efter en på terningen. Det samlede antal dannede linjer vises også oplyst på tavlen LINE PAYOUTS, og spilleren får kun udbetalt det største af de oplyste beløb. En linje er tre lodrette eller vandrette sammenhængende firkanter i samme farve på den samme side af terningen.
  • SIDEUDBETALINGER: Spilleren får udbetalt sideudbetalingen, når der dannes en eller flere sider i samme farve. Det respektive antal dannede sider i samme farve vises også oplyst på tavlen FACE PAYOUTS, og spilleren får kun udbetalt det største af de oplyste beløb.
  • Spilleren har ingen kontrol over drejningen af terningen, da denne afgøres tilfældigt af spillet.
  • TURBO ON/OFF: Spillet vil som standard være indstillet til TURBO ON. Her drejes/bevæges terningen. Klik på TURBO OFF for at slå drejningen af terningen fra.
  • Ændr lyd: Spilleren kan vælge imellem to forskellige lydmønstre. Lyden ændres, når der klikkes på knappen 'Change Audio'.
  • Spilleren kan slå lyden fra ved at klikke på knappen MUTE i øverste venstre hjørne af spilskærmen. Lyden slås til, når der klikkes på knappen igen.
  • Det er ikke muligt at danne 17 fuldstændige linjer. Når der er dannet 16 linjer, er der kun en firkant i en anden farve tilbage på en af de synlige sider. For at danne 17 linjer skal denne ene firkant forekomme i samme farve, hvilket dermed ville danne den 18. linje på samme tid.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94,50 %.

Spilfunktioner

Gevinsttyper:

• Linjegevinster for en enkelt eller flere fuldstændige linjer.
  • Sidegevinster for en enkelt eller flere fuldstændige sider.
  • Der udløses gratis spil og ekstra terninger, når Rubiks-logoet (alle bogstaver) oplyses under et spil.
  • Der udløses flere gratis spil eller ekstra terninger, når Rubiks-logoet (alle bogstaver) oplyses under et gratis spil.
Fuldstændige linjer Udbetaling
1 0,2
2 0,5
3 1
4 1,2
5 1,5
6 2
7 3
8 4
9 5
10 7
11 10
12 20
13 50
14 100
15 200
16 1000
18 4000
Fuldstændige sider Udbetaling
0 0
1 5
2 20
3 1000

Gratis spil:

• Bogstaverne i Rubiks-logoet lyser op vilkårligt. Hvis alle seks bogstaver i Rubiks-logoet oplyses, kommer spilleren til runden med gratis spil, hvor der kan vindes ekstra terninger og gratis spil.
  • Der kan højst vindes 32 gratis spil.
  • Der kan højst vindes ni terninger under gratis spil.
  • Ved begyndelsen af det GRATIS SPIL får spilleren et tilfældigt antal ture. I hver tur skal spilleren fjerne et af klistermærkerne på Rubiks terningen (der er i alt 27 klistermærker, når de GRATIS SPIL begynder). Spilleren afslører nu enten et tilfældigt antal gratis spil eller et tilfældigt antal ekstra terninger. Bemærk, at klistermærker, der er blevet fjernet, ikke længere er tilgængelige i næste tur.
  • Spilleren må fjerne flere klistermærker, indtil ordet START afsløres. Dette sætter automatisk de gratis spil i gang.
  • Alle gratis spil spilles med den samme indsats som det spil, der udløste de gratis spil.
  • Ekstra terninger giver spilleren flere chancer for at vinde. Disse ekstra terninger vises også i de ekstra kolonner i oversigterne over linjeudbetalinger og sideudbetalinger.
  • Der udløses endnu flere gratis spil, hvis alle seks bogstaver i Rubiks-logoet oplyses under et gratis spil.
  • Denne gang får spilleren imidlertid ikke mulighed for at vælge nogen klistermærker. I stedet viser et popup-vindue, hvad der er vundet. Spilleren kan kun vinde ekstra terninger ELLER ekstra gratis spil (ikke begge dele på en gang).
  • Den samlede gevinst for hvert gratis spil vises under måleren WINNINGS.
  • Samtlige gevinster fra gratis spil overføres automatisk til din saldo.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil

Seneste opdatering: 10-05-2017