Cleopatra Grand

Den egyptiske dronning er vendt tilbage i Cleopatra Grand! Dette 5-hjuls spil har 25 gevinstlinjer i grundspillet og 50 gevinstlinjer i Gratis Spin-bonussen. Udløs Multiplikator-bonussen for at vinde en multiplikator på op til 100x! Vind Grand-præmien under Lås og Genspin-bonussen, når du indsamler 40 Farao-symboler! Faraoernes skat venter!

Sådan satser du

Cleopatra Grand har 25 gevinstlinjer i grundspillet og 50 gevinstlinjer i Gratis Spin-bonussen.

Indsatsindstillingsmenu

PTryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 25 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

2x Wilds-funktion

Hvis 1 eller flere Cleopatra-symboler erstattes i en gevinst i grundspillet, så fordobles den gevinst, med undtagelse af gevinster der kun indeholder Cleopatra-symboler. Cleopatra-symbolet erstatter alle symboler undtagen Farao Scatter-symbolet i grundspillet.

Hvis 1 eller flere Cleopatra-symboler erstattes i en gevinst i Gratis Spin-bonussen, så multipliceres med den nuværende multiplikator, med undtagelse af gevinster der kun indeholder Cleopatra-symboler. Cleopatra-symbolet erstatter alle i Gratis Spin-bonussen.

Bonusvalg

Bonusvalget udløses, når 3 eller flere Farao Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene. Når Bonusvalget bliver udløst, så tildeles Farao Scatter-symbolets udbetaling ikke.

Vælg en boks for at afsløre Multiplikator-bonussenGratis Spin-bonussen, eller Lås og Genspin-bonussen.

Valget påvirker ikke resultatet af Bonusvalget.

Den tildelte bonus starter, og Bonusvalget slutter.

Multiplikator-bonus

Hvis Multiplikator-bonussen tildeles under Bonusvalget, så vises 3 Farao-symboler. Vælg 1 Farao-symbol for at afsløre en multiplikator.

Valget påvirker ikke resultatet af Multiplikator-bonussen.

De tilgængelige multiplikatorgevinster afhænger af antallet af Farao-symboler, der fremkommer i det spin, der udløste Bonusvalget.

Antal af udløsende Farao-symboler

Tilgængelige multiplikatorgevinster

3

5x, 10x, 12x, 15x, 25x, 50x

4

15x, 20x, 25x, 35x, 50x, 75x

5

20x, 25x, 40x, 50x, 75x, 100x

Efter valget tildeles en værdi svarende til den aktuelle samlede indsats multipliceret med den viste multiplikator, og Multiplikator-bonussen slutter.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når gratis spins tildeles under Bonusvalget. Antallet af tildelte gratis spins svarer til antallet af Farao Scatter-symboler, som vises i det spin, der udløste Bonusvalget.

Antal af udløsende Farao-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Bonussen kan ikke genudløses.

Gratis spins spilles på 50 linjer med den samme samlede indsats, der udløste Bonusvalget.

Hvis hjul 3 spinner i en opad retning under hvert gratis spin, så stiger multiplikator-måleren med 1. Multiplikator-måleren starter på 2x.

Hvis 1 eller flere Cleopatra-symboler erstatter i en linjegevinst, så bliver udbetalingen af den linjegevinst multipliceret af den nuværende værdi i multiplikator-måleren, undtagen hvis gevinsten kun indeholder Cleopatra-symboler.

Under Gratis Spin-bonussen er Cleopatra-symbolet wild og erstatter alle symboler.

Der anvendes forskellige hjul under Gratis Spin-bonussen. Hjulene bestemmes i starten af hvert gratis spin.

Lås og Genspin-bonus

Lås og Genspin-bonussen udløses, når Lås og Genspin-bonussen tildeles under Bonusvalget. At udløse Lås og Genspin-bonussen tildeler de første 3 genspins.

I starten af bonussen er række 1 til 3 aktive. Farao-symboler fra det spin, der udløste Bonusvalget, flytter sig til de tilsvarende hjulpositioner på række 1 til 3 og fastlåses under resten af bonussen. Farao-symboler, der udløste Bonusvalget, vises med en præmieværdi eller et præmieikon med Major, Maxi, Minor, eller Mini.

Under bonussen forekommer hvert Farao-symbol på hjulene med en præmieværdi eller et præmieikon med Grand, Super, Major, Maxi, Minor, eller Mini.

Hver oplåste symbolposition er et separat hjul under genspins.

Efter hvert genspin nulstiller Farao-symboler, der fremkommer på 1 eller flere oplåste hjulpositioner i aktive rækker, antallet af genspin tilbage til 3, hvis antallet af fastlåste positioner er mindre end 40.

Alle Farao-symboler, som vises på aktive rækker, indsamles, og alle hjulpositioner, som indeholder Farao-symboler, herunder dem på låste rækker, fastlåses på deres plads under resten af bonussen. Kun Farao-symboler på aktive rækker udbetales i slutningen af bonussen.

Yderligere rækker låses op og aktiveres, når det påkrævede antal Farao-symboler indsamles via aktive rækker.

Antallet af indsamlede Farao-symboler

Række låst op

6

4

12

5

18

6

24

7

30

8

Hvis 40 Farao-symboler fastlåses på deres plads på aktive rækker under bonussen, så tildeles Grand-præmien.

Lås og Genspin-bonussen fortsætter, indtil der ikke er flere genspin tilbage, eller indtil alle 40 positioner er fyldt med Farao-symboler, med akkumulerede gevinster udbetalt til spilleren.

Der kan tildeles mere end 1 præmie under Lås og Genspin-bonussen. Grand-præmien kan kun tildeles en gang pr. bonus. Der kan tildeles flere præmier af typerne Super, Major, Maxi, Minor, and Mini. Præmierne Grand, Super, Major, Maxi, Minor, og Mini vises i valuta.

Linjegevinster evalueres ikke under Lås og Genspin-bonussen.

Der anvendes forskellige hjul under Lås og Genspin-bonussen.

Lås og Genspin-bonussen spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

  • Slå spillyde on eller off.

Musik

  • Slå musik on eller off.

Lydeffekter

  • Slå lydeffekter on eller off.

Stemme

  • Slå stemme on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Cleopatra-symbolet vises på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Farao Scatter-symbolet vises på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Lås og Genspin-bonussen.

Cleopatra-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Farao Scatter-symbolet i grundspillet. Cleopatra-symbolet er wild og erstatter alle symboler i Gratis Spin-bonussen.

Lås og Genspin-bonussen spilles på uafhængige hjul. Alle gevinster er spredt. Der anvendes ingen gevinstlinjer.

Grand-præmien kan kun vindes en gang under Lås og Genspin-bonussen. Der kan dog vindes mere end 1 præmie under den samme Lås og Genspin-bonus. Der kan vindes mere end 1 præmie af typerne Super, Major, Maxi, Minor, and Mini under den samme Lås og Genspin-bonus. Spilleren får tildelt alle de akkumulerede gevinster.

Der er ikke den samme sandsynlighed for at vinde præmierne Grand, Super, Major, Maxi, Minor, eller Mini.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.10%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 22. november 2022

Seneste opdatering: 08-03-2023