Stormforged

OM SPILLET

Følg opgøret mellem is og ild! Stormforged er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og en maksimumgevinst på 12.500 gange din indsats! Dette spil har to spændende bonusspil, hvoraf det ene finder sted i Muspelheims pændende rige og det andet midt i en voldsom snestorm i Midgårds iskolde rige.

FUNKTIONER

PORTALER TIL MUSPELHEIM

Når scatter-symbolet Surturs hånd lander og aktiveres, rives det ned til det nederst hjul og skaber en portal til Muspelheim! Portaler fungerer som wild-symboler og erstatter alle andre udbetalende symboler. Surturs hånd-symbolet aktiveres kun, hvis den oprettede portal bliver en del af eller skaber mindst én gevinstkombination.

Hvis Surturs hånd river igennem et WILD-symbol, afslører det en multiplikatorværdi, som påføres hele portalen og påvirker alle gevinstlinjer, som passerer gennem den.

De mulige portalmultiplikatorværdier er: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x

Hvis en gevinstlinje påvirkes af mere end én multiplikator, lægges multiplikatorerne først sammen, hvorefter den påføres gevinsten.

Hvis Surturs hånd river igennem et Skattekiste-symbol, splintres det og tildeler indholdet som en ekstra pengepræmie!

De mulige pengepræmier i skattekisten er: 5, 10, 15, 20, 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 500, 750, 1.000, 1.500, 2.000, 2.500 gange din indsats.

Hvis Surturs hånd river igennem både en WILD og en skattekiste samtidig, påføres multiplikatoren fra WILD-symbolet også pengepræmien fra skattekisten.

BONUSFUNKTIONER

SURTURS HÆVN-BONUSFUNKTION

Ram mindst 3 Surtur scatter-symboler samtidig i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion!

3 Surtur-symboler tildeler 10 gratis spins.

4 Surtur-symboler tildeler 12 gratis spins.

5 Surtur-symboler tildeler 14 gratis spins.

Det første WILD-symbol, som lander på hvert hjul, bliver klæbende, indtil bonussen slutter. Hvis der var nogen WILD-symboler til stede på hjulene, da bonusfunktionen blev tildelt, bliver de overført fra grundspillet til bonussen og bliver klæbende.

Der kan kun være ét klæbende WILD-symbol på hvert hjul. Hvis et hjul allerede har et klæbende WILD-symbol, vil der ikke forekomme flere WILD-symboler på det hjul.

Når scatter-symbolet Ismærke aktiveres, udløser det en Portal til Midgård, og et issværd skærer sig vej til bunden af hjulet og ødelægger alle WILD-symboler eller skattekister på sin vej. Se sektionen Portal til Muspelheim ovenfor for flere oplysninger. Ismærke-symbolet aktiveres kun, hvis den oprettede portal bliver en del af eller skaber mindst én gevinstkombination.

Hvis der lander flere Surtur-symboler samtidig i bonusfunktionen, bliver der tildelt ekstra gratis spins:

2 Surtur-symboler tildeler 2 ekstra gratis spins.

3 Surtur-symboler tildeler 4 ekstra gratis spins.

4 Surtur-symboler tildeler 6 ekstra gratis spins.

5 Surtur-symboler tildeler 8 ekstra gratis spins.

BONUSFUNKTIONEN STORMKRIGERE

Ram mindst 3 viking scatter-symboler samtidig i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion!

3 Viking-symboler tildeler 10 gratis spins.

4 Viking-symboler tildeler 12 gratis spins.

5 Viking-symboler tildeler 14 gratis spins.

Når Thors hammer scatter-symbolet lander, smeder det det hjul, det landede på, om til et Stormhjul, som forbliver, indtil bonusfunktionen slutter! Stormhjul er fyldte wild-hjul og erstatter alle andre udbetalende symboler.

På hvert spin afslører alle Stormhjul enten en vikingekriger eller bliver fyldt med en rasende STORM.

Der kan fremkomme tre forskellige krigere på hvert Stormhjul, hvilket afslører en multiplikatorværdi, som påføres hele Stormhjulet og påvirker alle gevinstlinjer, som passerer igennem det. Hvis en gevinstlinje påvirkes af mere end én multiplikator, lægges multiplikatorerne først sammen, hvorefter den påføres gevinsten.

Skurken kan have følgende multiplikatorværdier: 2x, 3x, 4x, 5x

Skjoldmøen kan have følgende multiplikatorværdier: 6x, 7x, 8x, 9x, 10x

Bersærkeren kan have følgende multiplikatorværdier: 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x

Hvis et Stormhjul er fyldt med en STORM, flytter det stormhjul et trin til venstre. STORMEN kan også skubbe andre Stormhjul på sin vej til venstre. Hjulene flytter ikke, hvis ikke der er nogen ledig plads til venstre, som de kan flytte til.

Hvis der lander flere viking-symboler samtidig i bonusfunktionen, bliver der tildelt ekstra gratis spins:

2 viking-symboler tildeler 2 ekstra gratis spins.

3 viking-symboler tildeler 4 ekstra gratis spins.

4 viking-symboler tildeler 6 ekstra gratis spins.

5 viking-symboler tildeler 8 ekstra gratis spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.28%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

WILD-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten. WILD-symboler kan ikke forekomme på den øverste række på hjulene.

Surturs hånd-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

Ismærke-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 94.48%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber 2 AF SURTURS HÆNDER FEATURESPINS™ er 94.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber 3 AF SURTURS HÆNDER FEATURESPINS™ er 94.44%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SURTURS HÆVN er 94.41%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SURTURS VREDE er 94.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber STORMKRIGERE er 94.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 12.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 31-03-2023