777 Surge

Om dette spil

 Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne danner vindende kombinationer. Udbetalingen er afhængig af de dannede vindende kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Spiller spillet

 Vælg indsatsen på en mobilenhed ved at trykke på indsatsikonet eller indsatsområdet.
 Vælg indsatsen på skrivebordet gennem hovedmenuen eller på konsollinjen.
 Saldoen vises i valuta og er tilgængelig i konsollinjen.
 Vælg spin-knappen for at dreje hjulene.
 Vælg stopknappen for at stoppe det aktuelle hjuls spin. Dette kan også gøres ved at klikke eller trykke på hjulene. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan mellemrumstasten blive trykket ned for at dreje eller stoppe.
 Når hjulene stopper, fremhæves vindende kombinationer. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.
 Hvis der ikke er nogen vindende kombination, er spillet afsluttet.

Regler for betalingslinje

 Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
 En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
 Gevinster på betalingslinjer løber fra venstre mod højre, startende fra det første spilleautomat.
 Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Dette spil inkluderer 20 betalingslinjer.
 Samlet indsats er 20x indsatsen pr. linje.
 Alle linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.

Udbetalingsregler

 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.

 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster og scatter-gevinster som følge af et spin.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.

Mini hjul bonus

 Land 3 eller flere bonussymboler for at udløse minihjulsbonusfunktionen.
 Hvert bonussymbol bliver et 3-hjuls, 1-linjespil, når Mini Reel Bonus-funktionen udløses.
 Hver minihjulsbonus har en toppræmie, der tildeles ved at lande tre 777 symboler i funktionen.
 Disse symboler skaber ikke deres egen vinderkombination.

Toppræmie

 777 symboler
 Land tre 777 symboler på betalingslinjen i Mini Reel Bonus-spillene og vind toppræmien.
 Toppræmier vises over hvert hjul.
 Toppræmier vises i kreditter i spillet.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Free Spins Scatters og Mini Reel Bonus-symboler.

Gratis spins scatter

 Gratis spins scatters vises på hjul 2, 3 og 4.
 3 Free Spins Scatters udløser Free Spins Wheel-funktionen.
 Gratis spins scatter kan ikke erstattes af et wild symbol.

Gratis spins hjulfunktion

 Drej hjulene for at afsløre antallet af gratis spins og multiplikator for gratis spins.
 Multiplikatorhjul

 Gratis spins hjul
 Free Spins-hjulet giver 7, 10, 12, 15, 20, 25 eller 30 gratis spins.
 Multiplikatorhjulet giver en 2x, 3x eller 5x multiplikator.
 Multiplikatoren gælder for alle linjegevinster.
 Multiplikatoren gælder ikke for Mini Reel Bonus-funktionen.

Gratis spins

 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 3 gratis spins Scatters, der dukker op under gratis spins vil genaktivere funktionen.
 Gentriggning vil give yderligere gratis spins svarende til det oprindeligt tildelte beløb og på samme multiplikatorniveau.
 Mini Reel Bonus-funktionen kan udløses under gratis spins.

Væddemålsvalg

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Vælg indsatsen på en mobilenhed ved at trykke på Bet i konsollinjen eller ved at trykke på Bet-ikonet.
 Vælg indsatsen på skrivebordet med ikonerne Inkrement og Reduktion på konsollinjen. Vælg også væddemålet fra hovedmenuen ved hjælp af væddemålsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Lobby-knap: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilstyring

• Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • X-knap: Afslutter spillet.

Indstillinger

 Indstillinger-panelet giver adgang til flere spilindstillinger.
 For at få adgang til panelet Indstillinger skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
 Vælg, hvilke indstillinger der skal slås til eller fra.
 Hurtigt spin-indstillingen øger hastigheden af slothjulsspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, inklusive spil- og baggrundslyde.
 Indstillingen for spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde til vindende kombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
 Indstillingen for baggrundsmusik styrer baggrundsmusik. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
 Indstillingen mellemrumstasten for at dreje giver spilleren mulighed for at dreje hjulene ved hjælp af computerens mellemrumstasten.

Yderligere Information

 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.
 Værdier afspejler det maksimale forventede afkast og ændres ikke.
 Samlet RTP: 96,00%.

Seneste opdatering: 04-05-2022