Romanov Riches

Spiludbetalinger

• Eventuelle gevinster til udbetaling på online-videoslotspillet afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.
  • Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.

Linjeudbetalinger

• Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med bet pr. linje.
  • For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
    • Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en payline.
    • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En paylinevinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.

Udbetalinger for bonusfunktionen

• Alle bets, der spilles i bonusspillet, svarer til det spin, der aktiverede bonusfunktionen.
  • Præmiemængder beregnes som følger:
    • 1-hjulbonuspræmie = (hjul 1-resultat) x (samlet bet).
    • 2-hjulbonuspræmie = (hjul 1-resultat + hjul 2-resultat) x (samlet bet).
    • 3-hjulbonuspræmie = (hjul 1-resultat + hjul 2-resultat) x (hjul 3-resultat) x (samlet bet).

Spilleregler

• Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

• Basis-bet er 20 mønter for 15 linjer.
  • Samlet bet er 20 gange dit mønt-bet.
  • Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Mystery-stabler

• Hvert hjul har en stabel af Mystery-symboler.
  • På hvert hjul erstatter et enkelt spilsymbol stablen af Mystery-symboler.
  • For hvert almindeligt spin, erstattes symboler tilfældigt af Mystery-symboler på hvert hjul.
    • Alle erstatninger erstatter Mystery-symboler med det samme symbol på hjul 1 og 2.
    • Erstatninger kan erstatte Mystery-symboler med et andet symbol på hjul 3, 4 eller 5.
  • Bonus-symboler kan erstatte Mystery-symboler.

Regler for respin-funktionen

• Matchende, fulde symbolstabler kan udløse re-spin-funktionen.
  • Matchende fulde symbol-stabler skal lande på 2 til 4 hjul.
  • Fulde symbol-stabler skal være ved siden af hinanden og starte med hjulet længst til venstre.
  • Under funktionen er de udløsende stabler låst og de resterende hjul drejer igen.
  • For hvert re-spin ændres Mystery-stabler til at matche symbolerne på de udløsende stabler.
  • Fulde, matchende stabler ved siden af hindanden udløser et re-spin.
  • Et re-spin udløses ikke, hvis fem matchende, fulde stabler lander.
  • Linjegevinster tildeles efter det udløsende spin og efter hvert re-spin.

Regler for bonusfunktioner

1

• Fulde stabler af bonus-symboler kan udløse bonus-funktionen.
  • Fulde bonus-stabler skal være ved siden af hinanden og starte med hjulet længst til venstre.
  • 3, 4 eller 5 bonus-stabler udløser henholdsvis 1, 2 eller 3 bonus-hjul.
    • 3 stabler udløse hjul 1.
    • 4 stabler udløser hjul 1 og 2.
    • 5 stabler udløser hjul 1, 2 og 3.
    • Hjul 1 tildeler en kontantpræmie.
    • Hjul 2 tildeler en kontantpræmie.
    • Hjul 3 tildeler en multiplikator af resultaterne fra hjul 1 og 2.
  • Bonus-gevinster multipliceres med det samlede bet.

Regler for wild-symbol

2

• Wild erstatter alle symboler undtagen bonus-symbolet.

Regler for betting og udbetaling

• Alle linjer spilles.
  • Alle linjer giver gevinst fra venstre hjul til højre.
  • Kun den største gevinst udbetales pr. linje.
  • Alle linjegevinster ganges med dit mønt-bet.
  • Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
  • Alle udbetalingstabeller viser antallet af kreditter, der vindes ved hver kombination. Antallet af mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, som du satser pr. linje.
  • Hjul-gevinster beregnes ved at gange den opnåede værdi med det samlede bet.
  • Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den møntværdi, du vælger.
  • Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.
  • Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Såden spilles spillet

1. Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination en payline. Udbetalingen afhænger af vinderkombinationen.
  2. Sådan spiller du:
    • Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
    • Sådan vælger du dit bet-beløb:

Computer

• Tryk på bet-området.
    • Ryk møntværdi-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske den møntværdi, du vil satse.
    • Ryk mønt-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske det antal mønter, du vil satse pr. linje.
    • Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
    • Under bet-indstillinger skal du rykke møntværdien til venstre eller højre for at justere din møntværdi.
    • Under bet-indstillinger skal du rykke møntantallet til venstre eller højre for at justere antallet af mønter.
    • Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.
  3. Tryk på Spin for at dreje hjulene.
  4. Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende linjekombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst-feltet.
  5. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Indstillinger

• Indstillinger-panelet giver dig adgang til adskillige spil-indstillinger og -muligheder.

Lydindstillinger

• Du kan vælge, hvilke lyde du vil slå til eller fra.
    • Spillyde styrer konsol- og spin-lyde.
    • Gevinstlyde styrer lyde for vindende kombinationer og sekvenser.
    • Baggrundslyde styrer baggrundsmusikken.
  • Sådan indstiller du lyden:

Computer

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.
  • Bemærk: Lydindstillinger er kun aktiveret, hvis lydikonet er slået TIL.

Grafikindstillinger

• Grafikindstillinger lader dig ændre grafikkens niveau.
    • Basal optimerer spillets ydelse på mindre kraftige maskiner.
    • Forbedret giver brugeren den komplette oplevelse med animationer.
  • Sådan indstiller du grafikken:

Computer

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Tryk på Spilindstillinger.
  • Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Spilindstillinger

• Spilindstillinger giver dig indstillinger for spillets generel spiladfærd.
    • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
    • Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • Bemærk: Nogle af disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i din region.
  • Sådan indstiller du spillet:

Computer

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-mulighederne for at slå dem til eller fra.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.
  • Tryk på Indstillinger.
  • Tryk på Spilindstillinger.
  • Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-mulighederne for at slå dem til eller fra.
  • Under spilindstillinger kan du trykke på vis vejledning ved start for at aktivere eller deaktivere vejledningen.

Autospil

• Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.
  • Om Autospil
    • Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
    • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
    • Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker spinnets resultatet.
    • Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.

Returner til spiller (RTP)

• Returner til spiller (RTP) er den teoretiske, statistiske procentdel af de samlede bet-penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. RTP er fast og skifter ikke.
  • Dette spil har en RTP på 96.08 %.

Gevinsthistorik og statistik

• Du kan få vist dine gevinster og statistik i spillet.
  • Vis spilstatistik Statistikken gælder kun for den aktuelle spilsession. Når du afslutter spillet, nulstilles statistikken.

Computer

• Tryk på gevinst-området.
  • Klik på knappen Statistik.
  • Få vist din aktuelle spilstatistik.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.
  • Tryk på Statistik-konet.
  • Tryk på Stats-ikonet.
  • Få vist din aktuelle spilstatistik.

Statistik

• Spilresultater
    • Viser det antal spil, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spil pr. time.
  • Højeste gevinster
    • Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Vis spilgevinster

• Viser dine nyeste og fem bedste gevinster. Nylige gevinster gælder kun for den aktuelle spilperiode. Når du afslutter spillet, bliver de nulstillet.

Computer

• Tryk på gevinst-området.
  • Tryk på gevinster-knappen.
  • Vis dine spilgevinster.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.
  • Tryk på Statistik-konet.
  • Tryk på gevinster-ikonet.
  • Vis dine spilgevinster.

vinder

• Nyeste
    • Viser de fem nyeste gevinster i den aktuelle spilsession.
  • Top 5
    • Viser de fem bedste gevinster nogensinde.

Seneste opdatering: 24-10-2018