Dragons Breath

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 5 rækker.
  • l Målet med spillet er at spinne hjulene, så identiske symboler danner en vinderkombination på gevinstklynger (enten lodret eller vandret ved siden af hinanden). l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Klyngeregler

l Gevinstklynger er grupper af samme symboler, der er ved siden af hinanden enten lodret eller vandret. l En gevinst tildeles, når mindst 6 identiske symboler danner en gevinstklynge.

Wild-symboler

• l Symbolet viser sig kun i basisspillet. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter. l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
  • l Wild-symboler kan ikke erstatte andre symboler for at udløse DOBBELTE FLAMMER-

funktionen eller TREDOBBELTE FLAMMER-funktionen.

• l Wild-symboler kan ikke udløse DOBBELTE FLAMMER-funktionen eller TREDOBBELTE FLAMMER-funktionen.

Brændende wild-symboler

• l Dette symbol forekommer kun i drage-gratis spin.
  • l Brændende wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.
  • l Brændende wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende

vinderkombinationer.

• l Brændende wild-symboler bliver på deres plads og fungerer som faste wild-symboler i drage-gratis spin.
  • l For hver 2 spin ryddes alle brændende wild-symboler, og 5-11 nye brændende wildsymboler fordeles tilfældigt på hjulene.

DOBBELTE FLAMMER-funktion

l Denne funktion kan kun udløses i basisspillet. l DOBBELTE FLAMMER-funktionen udløses, når 5 ens symboler lander på 2 hjul hver. l Wild-symboler kan ikke erstatte andre symboler for at udløse denne funktion. l Der tildeles 1 bonus-spin. l Hjulene klones ved at bruge hjul 2 og 3 på en måde, så vinderbeløbet maksimeres. l Bonusspin kan ikke genudløses.

TREDOBBELTE FLAMMER-funktion

• l Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.
  • l TREDOBBELTE FLAMMER-funktionen udløses, når 5 ens symboler lander på 3 eller flere hjul hver. l Wild-symboler kan ikke erstatte andre symboler for at udløse denne funktion. l Der tildeles 1 bonus-spin. l Hjulene klones ved at bruge hjul 2, 3 og 4 på en måde, så vinderbeløbet maksimeres. l Bonusspin kan ikke genudløses.

Scatter-symboler

• l Dette symbol forekommer i basisspil og drage-gratis spin.
  • l 3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 8, 12 eller 16 drage-gratis spin. l Henholdsvis 8, 12 eller 16 drage-gratis spin tildeles. l Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet. l Dette symbol har ikke en udbetaling.

Drage-gratis spin

• l3, 4 eller 5 eller gratis spin hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. l Henholdsvis 8, 12 eller 16 gratis spin tildeles. l 5-11 brændende wild-symboler fordeles tilfældigt på hjulene.
  • lFor hver 2 spin ryddes alle brændende wild-symboler, og 5-11 nye brændende wildsymboler fordeles tilfældigt på hjulene. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • lGratis spin bliver spillet automatisk. l Drage-gratis spin kan genudløses.

Spilstyring

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Credits: Viser de nuværende saldoer. l Samlet bet: Viser det samlede bet-beløb pr. spin. l Linjer: Viser antallet af spillede linjer pr. spin. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Spring over-knap: Springer over begivenheder for at vise dine resultater hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet. l Afslutknap: Afslutter spillet.

Bet-regler

l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb. l Det indledende bet er det nuværende samlede bet divideret med 20.

Bet-indstillinger

l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Maks. bet-knap: Indstiller det aktuelle bet til maks. værdi. l Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi. l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Regler for udbetaling

• l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest

mulige gevinst på et enkelt spin.

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Dette spil har en UTS på 96,06 %.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Seneste opdatering: 18-10-2021