Diamonds of the Realm

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Diamonds of the Realm er et videospil med 5 hjul og 20 faste betalingslinjer.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Diamonds-symboler.

Der kan aktiveres en Win Multiplier på ET HVILKET SOM HELST spin. Værdien af en Win Multiplier er: X2, X5, X10 og X100. Hvis der dannes en vinderkombination på dette spin, bliver gevinstbeløbet ganget med den aktive Win Multiplier.

Diamonds-symboler kan lande på ET HVILKET SOM HELST hjul. 3 eller flere udløser 5 indledende Free Spins. En Win Multiplier er altid aktiv i Free Spins, startende ved X2.

Under Free Spins skal du indsamle Diamonds-symboler.

Når du har indsamlet 6 Diamonds-symboler (inklusive Diamonds-symboler, der udløste Free Spins), tildeles +5 Free Spins, og Win Multiplier øges til X5 for alle resterende Free Spins.

Når du har indsamlet 12 Diamonds-symboler (inklusive Diamonds-symboler, der udløste Free Spins), tildeles +5 Free Spins, og Win Multiplier øges til X10 for alle resterende Free Spins.

Når du har indsamlet 18 Diamonds-symboler (inklusive Diamonds-symboler, der udløste Free Spins), tildeles +5 Free Spins, og Win Multiplier øges til X100 for alle resterende Free Spins. Diamonds-symboler fjernes fra hjulene, og der kan ikke vindes yderligere Free Spins.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP:96.23%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 10-08-2021