Sweet Alchemy

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Sweet Alchemy er et videoslotspil på et 5x5 gitter. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Gevinster opnås ved at få 4 eller flere symboler i en sammenhængende klynge, hvor symbolerne støder op til hinanden enten vandret eller lodret. Vindersymboler fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud. Symboler fortsætter med at falde ned, indtil der ikke kan dannes flere vinderkombinationer.

Vindersymboler bidrager til Sukkerrus-meteret. Hvis Sukkerrus-meteret er fyldt med 6 symboler i en spilrunde, kan 2 almindelige jokere erstatte 2 symboler på gitteret. Disse almindelige jokere gælder for alle andre symboler for at skabe gevinster og bidrager også til Sukkerrus-meteret.

Hvis Sukkerrus-meteret er fyldt med 13 symboler i en spilrunde, kan 2 stribede jokere erstatte 2 symboler på gitteret – disse gælder for alle andre symboler for at skabe gevinster, og de fjerner også alle symboler i samme række eller kolonne. Alle fjernede symboler, herunder stribede jokere, bidrager til Sukkerrus-meteret. Stribede jokere kan vende vandret eller lodret, og dette afgør, om det er en række eller en kolonne der fjernes.

Hvis Sukkerrus-meteret fyldes med 25 symboler i en spilrunde, kan 2 prikkede jokere erstatte 2 symboler på gitteret. De prikkede jokere gælder for alle andre symboler og danner gevinster, og når de gør det, fjerner de også alle forekomster af et tilfældigt valgt symbol fra gitteret.

Hvis Sukkerrus-meteret fyldes med 38 symboler i en spilrunde vil gratisrunden Bland eliksiren blive udløst, når spilrunden slutter. Gratisrunden har 3 Slikformularer. For hver ekstra 3 symboler indsamlet i den udløsende spilrunde, opstår yderligere 1 Slikformular i gratisrunden op til maksimalt 7 Slikformularer.

Gratisrunden Bland eliksiren spilles på et 9x9 gitter. Symboler vises, og gevinster/kaskader opstår som normalt. Når der ikke er flere gevinster, vil den første Slikformular blive spillet. Rækkefølgen af kaskader spilles dernæst igen, inden den anden Slikformular opstår. Gratisrunden slutter, når alle Slikformularer er spillet.

Slikformularer består af: Blandet slik – symbolerne på gitteret blandes og kan måske skabe nye gevinster. Sød overraskelse – 7-12 jokersymboler (af enhver slags) vises på tilfældige placeringer. Hvis jokersymbolerne ikke er en del af vinderkombinationerne, vil de stadig fjerne symboler. Sukkerbomber – 7-15 almindelige symboler udvælges tilfældigt og ødelægges.

Målet for gratisrunden er at afslutte indsamlingsudfordringen og vinde undervejs. Indsamlingen omfatter indsamling af et vist antal specifikke symboler. Disse symboler samles, når de er en del af en gevinstkombination. Jokere tæller ikke med i indsamlingen i gratisrunden. Der er 3 niveauer i indsamlingen. Niveau 1 kræver, at spilleren indsamler 16 specifikke symboler med lave gevinster og 6 specifikke symboler med høje gevinster og udløser Krafteliksir-bonussen i slutningen af gratisrunden. Niveau 2 kræver, at spilleren indsamler 21 specifikke symboler med lave gevinster og 11 specifikke symboler med høje gevinster og forbedrer præmien i bonussen. Niveau 3 kræver, at spilleren indsamler 26 specifikke symboler med lave gevinster og 16 specifikke gevinster med høje gevinster og forbedrer den mulige gevinst yderligere.

I Krafteliksir-bonussen skal spilleren vinde en præmie ved at afdække chokoladefirkanter for at afsløre magiske eliksirer, indtil der er fundet 3, der passer sammen. De tilgængelige præmier afhænger af det indsamlingsniveau, der er opnået under gratisrunden. Præmierne er: NIVEAU 1: 2x samlet indskud; 3x samlet indskud; 5x samlet indskud; 2x samlet gevinst; 3x samlet gevinst NIVEAU 2: 3x samlet indskud; 5x samlet indskud; 10x samlet indskud; 3x samlet gevinst; 5x samlet gevinst NIVEAU 3: 5x samlet indskud; 10x samlet indskud; 3x samlet gevinst; 5x samlet gevinst; 10x samlet gevinst

Hvis spillerne fuldender indsamlingen af gratis runder, fortsætter de rundt på kortet, når bonussen slutter. Hver gang spilleren kommer 3 baner frem på kortet, får spilleren en skattekiste, der indeholder en kontant præmie. Den kontante præmie i skattekisten modsvarer 15 % af spillerens gevinster i primærspillet siden, seneste kiste blev åbnet. Kortet kan altid ses ved at klikke på billedet af skattekisten i primærspillet.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.54%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 11-04-2018