The Big Easy

Få gang i steppefødderne og lad de glade 20'ere svinge, når du omgiver dig selv til lyden af The Big Easys klangfulde toner! Dette nye spil stiller New Orleans jazz til skue på bedste manér med melodiske store gevinster som det underliggende emne. Udløs Gratis Spil-bonussen og vælg en jazzklub til at bestemme dine svingende gratis spil. Vælg derefter et instrument og giv den gas med den gevinstøgende multiplikator, som forbliver aktiv under hele bonussen. Hitsene er glødende hotte og spiller til den lyse morgen, indtil festen kulminerer med store gevinster i The Big Easy!

Sådan placerer du en indsats

The Big Easy har 20 gevinstlinjer.

LINJER
  • Viser aktuelt antal valgte betalingslinjer.
  • Indsatsen er fastsat til 20 gevinstlinjer.
INDSATS I ALT
  • Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
  • Tryk for at åbne indsatsmenuen og vælge dit indsatsbeløb.
SPIL
  • Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.
[ til toppen ]

Gratis Spil-bonussen

Når Gratis Spil-bonussen udløses (ved at få 3, 4 eller 5 The Big Easy-symboler på række), tages spilleren til en todelt skærm, hvo der skak vælges. Først skal spilleren vælge en jazzklub, som afgør antallet af tildelte gratis spil. Derefter skal spilleren vælge et instrument, som afgør gevinstmultiplikatoren under hele bonussen.
Antallet af gratis spil samt multiplikatorstørrelsen afhænger af antallet af The Big Easy-symboler, som udløste bonussen, og som præsenteres i tabellen nedenfor:

Antal bonussymboler Antal spil Multiplikatorer
3 bonussymboler 8, 10 eller 15 gratis spil En multiplikator på 2x, 3x eller 4x
4 bonussymboler 16, 18 eller 20 gratis spil En multiplikator på 5x, 6x eller 10x
5 bonussymboler 22, 24 eller 25 gratis spil En multiplikator på 7x, 8x eller 10x

Efter spilleren gennemfører begge valg, spiller Gratis Spil-bonussen automatisk, indtil det vundne antal gratis spil med er gennemført.

Der er ingen indsats under de gratis spil, men spilleren kan stig vinde de samme gevinster som i hovedspillet. Alle hjulsæt, symboler og animationer er de samme som i hovedspillet.

Gratis Spil-bonussen kan genudløses flere gange. Det maksimale antal gratis spil er 525. Hvis det tildelte antal gratis spil er højere end 500, og spilleren igen får den udløsende kombination, vil der ikke blive tildelt flere gratis spil.

[ til toppen ]

Regler

• Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.
  • En scatter-gevinst vindes, når 3, 4 eller 5 Måne-symboler dukker op hvor som helst på hjulene. Når Måne-symbolerne udløses, vises der en lille animation, hvor teksten “SCATTER” fremkommer. Måne-scatter-symbolet udløser IKKE bonussen.
  • Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Scatter-gevinster ganges med 4x, 11x eller 20x den samlede indsats.
  • Bonus- og scattergevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.
  • Joker-symbolet erstatter alle symboler på nær scatter-symbolet.
  • Gevinster vises i penge.
  • Uanset størrelsen på indsatsen er der en gevinstgrænse for hver enkelt transaktion. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spil-bonussen samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.
[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

[ til toppen

Seneste opdatering: 16-05-2018