Pilgrim of Dead

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Scatter-symbolgevinster (hvor relevant) udbetales for enhver vinderkombination inklusive eventuelle huller. Kun i FREE SPINS: Særlige udvidende symboler giver gevinst for enhver vindende kombination med tilladte huller. Alle gevinster udbetales fra venstre til højre. hvor der er en mulig vinderkombination.

Spilleregler

PILGRIM OF DEAD er en videospillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 10 gevinstlinjer.

Grav-Scatter-symbolet fungerer som et Wild-symbol og erstatter alle andre symboler (undtagen specielt udvidende symbol). 3 eller flere grav-Scatter-symboler på et hvilket som helst hjul udløserFree Spin med 5 spins til at starte med.

Under Free Spins udløser 3 eller flere grav-Scatter symboler Free Spins igen. Yderligere 5 Free Spins tildeles, op til 30 Free Spins i alt.

1 almindeligt symbol (undtagen Scatter) vælges tilfældigt for at blive et specielt udvidende symbol i Free Spins. Dette specielle udvidende symbol kan blive randomiseret én gang til et andet symbol, før Free Spins starter. Det første valgte symbol, der lander på hvert hjul, bliver sticky og forbliver på denne position i resten af Free Spins. Når der lander tilstrækkeligt mange af de pågældende symboler, vokser de til at dække alle hjulpositioner. Disse symboler behøver ikke at forekomme ved siden af hinanden for at give ekstra gevinster.

Du kan forsøge at multiplicere din gevinst i den valgfrie gamblerunde. Tryk på knappen GAMBLE, når du har vundet en gevinst, for at starte runden. Dit mål er at gætte farven eller kuløren på det vendte kort. Gæt ved at klikke på den tilsvarende knap. Hvis du gætter den rigtige farve, fordobler du gevinsten. Hvis du gætter den rigtige kulør, firdobler du gevinsten. Du kan spille gamblerunden op til fem gange i træk og op til en grænse på 2.500 mønter. Gamble-funktionen vil ikke påvirke den samlede tilbagebetalingsprocent.

Du kan angive det antal mønter, du ønsker at satse pr. linje, samt møntenheden, der skal bruges. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

RTP: 94.20%

Handlinger

• Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
  • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil indledes et antal på hinanden følgende spilrunder automatisk ved hjælp af dine nuværende indsatsindstillinger (dvs. #linjer, #mønter/linje- og møntbetegnelse). Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 18-01-2023