Royal Potato 2

SuperSpinners™

Gevinstlinjer, der krydser SuperSpinners, vil få deres udbetaling ganget med den værdi, der vises på SuperSpinnern. Multiplikatorer gælder uafhængigt af hinanden.

Kongelig Afgift

Hvert Konge- og Damesymbol kan tildele kontantpræmier på op til 500x, samt adgang til Kartoffelspilbonussen.Kontantpræmier multipliceres med summen af alle SuperSpinners.Funktionen kan udløses på ethvert tidspunkt hvor 2 Konge- eller Damesymboler er til stede under grundspillet.

Kartoffelspilbonus

Ved at lande 3, 4 eller 5 Bonussymboler vil det tildele henholdsvis 10, 12 eller 14 Gratis spil.

Jumbosymbol

Kartoffelspilbonussen begynder med et låst 2x1 Jumbosymbol i midten.Jumbosymbolet erstatter alle symboler som på nuværende tidspunkt er aktive i symbolpanelet.Hvis der opnås en gevinst på alle aktive symboler, vil Jumbosymbolet vokse, tildele yderligere spil og erstatte flere symboler.I det sidste trin vil Jumbosymbolet fylde alle hjulene, og udbetale som det højestbetalende symbol for hvert spil.

Kartoffelsæk

Land Kartoffelsækken på hjul nr. 5, for at få én af disse belønninger:

Guldspinner

Én SuperSpinner forvandles til guld, hvilket giver en værdi på minimum 10x i hvert spil.

Ekstra Spil

Giver 3-6 ekstra spil.

Synkroniserede hjul (trin 1-3)

Giver 1 ekstra spil hvor hjulene 1 og 2 er synkroniseret.

Symbolaktivering (trin 4-5)

Aktiverer et symbol på panelet og giver 1 ekstra spil.

Spilleregler

Introduktion

Royal Potato 2 er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 30 gevinstlinjer, med Superspinners™, funktionen Kongelig Afgift og en Kartoffelspilbonus.

Teoretisk gennemsnitlig udbetaling (spillerafkast)

Standardindsats 96.26%
Scatter Boost-funktionssats 96.37%
Forbedret Scatter-Boost Funktionsindsats 96.47%

Dette spil har en maksimale gevinst på 40000x indsatsen i spillerunden.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

SuperSpinners™

Mellem hjulene er der 14 SuperSpinners placeret. Hvis en gevinstlinje krydser en SuperSpinner med et tal, og SuperSpinnern er til venstre for et vindende symbol, vil tallet gange gevinsten fra den pågældende gevinstlinje.Hvis flere SuperSpinners anvendes på den samme gevinstlinje, vil gevinsten blive ganget med én.

Kongelig Afgift

Funktionen Kongelig Afgift udløses tilfældigt hvis der er minimum 2 Konge- eller Damesymboler på hjulene i grundspillet.Hvert Konge- og Damesymbol vil afsløre en kontantpræmie baseret på indsatsniveauet, eller en Bonuspræmie.Alle kontantpræmier multipliceres med summen af alle nuværende SuperSpinner-værdier og udbetales.Hvis der tildeles en Bonuspræmie, vil en Kartoffelspilbonus med 10 gratis spil blive udløst efter funktionen er afsluttet.

Bonussymbol

Ved at lande 3, 4 eller 5 Bonussymboler vilkårligt på hjulene i Grundspillet, vil det udløse Kartoffelspilbonussen som tildeler henholdsvist 10, 12 eller 14 gratis spil.

Kartoffelspilbonus

Kartoffelspilbonussen begynder med et låst 2x1 Jumbosymbol i midten.Jumbosymbolet erstatter alle symboler som på nuværende tidspunkt er aktive i symbolpanelet ved siden af hjulene.Hvis der opnås en gevinst på et aktivt symbol, vil symbolet blive fremhævet på symbolpanelet.Når alle aktive symboler er fremhævet, vil Jumbosymbolet vokse til et nyt trin, og dermed erstatte flere symboler.

Kartoffelsæk

Kartoffelsækken findes på hjul 5 under trin 1 til 5 i Kartoffelspilbonussen.At lande den tildeler en af følgende funktioner:

Guldspinner

En tilfældig valgt SuperSpinner vil få en multiplikatorværdi på minimum 10 for hvert spil, i de resterende spil i bonussen.

Ekstra Spil

Der tildeles 3 til 6 ekstra spil.

Synkroniserede hjul

1 ekstra spil tildeles hvor hjulene 1 og 2 er synkroniseret.Kun tilgængelig under trin 1, 2 og 3.

Symbolaktivering

Et tilfældigt valgt aktivt symbol fra symbolpanelet vil blive fremhævet på samme måde, som hvis det er del af en gevinst.Derudover tildeles der 1 ekstra spil.Kun tilgængelig under trin 4 og 5.

Funktionsbet

Scatter Boost

Øger frekvensen for udløsning af Kartoffelspilbonussen med en faktor på 2,45

Forbedret Scatter-Boost

Øger frekvensen for udløsning af Kartoffelspilbonussen med en faktor på 5,37.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.1.1.02023-09-11T13:00:06.689Z

Seneste opdatering: 28-09-2023