Santa's Stack

Spilleregler

• “Santa’s Stack” er en spillemaskine med 8 kolonner, 8 rækker og en cluster-udbetalingsmekanisme.
  • Clusters består af minimum 5 symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.27%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Regler for Secret Santa-funktionen

• Funktionen udløses når et Wild er en del af et vindende cluster.
  • Vindende clusters, som inkluderer et Wild, vil blive forvandlet til mystiske symboler, og et re-spin vil blive tildelt.
  • Mystiske symboler forbliver på deres placering under re-spins.
  • Vindende clusters ved siden af et mystisk symbol vil blive forvandlet til mystiske symboler, og tildele et ekstra re-spin.
  • Mystiske symboler vil afsløre det samme symbol når funktionen er slut.
  • Funktionen slutter når der ikke længere dannes vindende clusters der inkluderer et Wild, eller som lander ved siden af mystiske symboler.
  • I tilfælde af at mystiske symboler omkranser et område hvor der ikke kan skabes en gevinst, vil spillet omgående forvandle dette område til mystiske symboler.

Regler for Free Spins

• Free Spins udløses med 3 eller flere Bonus-symboler.
  • Når Free Spins udløses, vil ethvert ekstra Bonus-symbol tildele et ekstra spil.
  • Hvert Free Spins vil tildele et ekstra Wild ved starten af det spil (første Free Spins vil altid have 1 Wild i starten, og ved det femte spil vil der være 5 Wilds når spillet startes)
  • Secret Santa-funktionen er til stede under Free Spins.
  • Ved at lande på Bonus-symboler under Free Spins vil det tildele en af de følgende præmier

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
    • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
    • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
    • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 25-11-2021