Ticket to Riches

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Dette spil indeholder op til 243 måder.

Regler for symboler

Høje symboler kan forekomme stablet i basisspillet og gratis spin.

Indsaml-symbol

Indsaml-symboler forekommer på hjul 1, 2, 4 og 5.
Ram et Indsaml-symbol på hjul 1 eller 2 for at udløse Sidste Udkald-bonussen.
Ram et Indsaml-symbol på hjul 4 eller 5 for at udløse Gratis Spin-bonussen.
Indsaml-symbolet er aktivt i basisspillet.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

Billetsymbol

Billetsymboler kan fremkomme som et enkelt 1x1 symbol.

Billetsymboler kan også fremkomme som et stablet 2x1 symbol.
Billetsymbolet fungerer som en polet.
Et 1x1 billetsymbol tilføjer 1 polet til en bonusmåler.
Et 2x1 billetsymbol tilføjer 2 poletter til en bonusmåleren.
Indsamlede poletter gemmes per indsats.
Billetsymbolet er tilgængeligt i basisspillet.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

Bonusmålere

Bonusmålere er tilgængelige i basisspillet.
Billetsymboler, der lander på hjul 1 eller 2, bliver indsamlet i Sidste Udkald- bonusmåleren.
Billetsymboler, der lander på hjul 3, bliver indsamlet i Gratis Spin Multiplikator- bonusmåleren.
Billetsymboler, der lander på hjul 4 eller 5, bliver indsamlet i Gratis Spin- bonusmåleren.

Sidste Udkald-bonus

Ram et Indsaml-symbol på hjul 1 eller 2 for at udløse Sidste Udkald-bonussen.
De poletter, der blev indsamlet i Sidste Udkald-bonusmåleren, tildeles som antallet af valg.

Afgangstavlen viser tilfældige destinationer med indsatsmultiplikatorer.
Vælg et boardingkort for at afsløre en destination, ekstra valg eller en Grand-billet.
Der kan tildeles op til 5 ekstra valg.
Der kan tildeles op til en x200 destinationsmultiplikator.
Destinationsmultiplikatorer tildeler et multiplum af den aktuelle indsats.
Grand-billetter lægges til Grand-måleren.
Hvis der vælges 3 Grand-billetter, tildeles Grand-præmien.
Grand-måleren nulstiller, når funktionen slutter.
Funktionen slutter, når der ikke er flere valg tilbage.
Sidste Udkald-bonusmåleren nulstiller, når funktionen slutter.

Gratis spin

Ram et Indsaml-symbol på hjul 4 eller 5 for at udløse Gratis Spin-bonussen.
De poletter, der blev indsamlet i Gratis Spin-bonusmåleren, tildeles som antallet af Gratis Spin.
De poletter, der blev indsamlet i Gratis Spin Multiplikator-bonusmåleren, tildeles som multiplikatoren.
Den tildelte multiplikator varer under hele Gratis Spin og påføres hver gevinst.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gratis Spin og Gratis Spin Multiplikator-bonusmålerne nulstiller, når funktionen slutter.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Plus-knap: Øger indsatsværdien.

Minus-knap: Reducerer indsatsværdien.
Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Spilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bank-knap: Viser banksiden.

Startknappen: Afslutter spillet.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spin- session.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,05 %.
Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 03-11-2022