Barbarian Fury

Gevinstoversigt

PRÆMIE

525

43.00

32.00

515

42.50

31.70

510

42.00

31.50

57.50

41.80

30.60

56.00

41.80

30.60

55.00

41.50

30.50

55.00

41.50

30.50

55.00

41.50

30.50

xNUDGE ROARING WILD

Et 4 rækker højt Wild-symbol findes på hjul 2, 3 og 4 og vil altid skubbe til fuldt synligt.

Hvert skub øger Wild-multiplikatoren med 1.

Flere Wild-multiplikatorer føjes til hinanden for en samlet Wild-multiplikator på rækkegevinsten.

Fury Spins: Når man lander en ekstra Wild stiger gangekvotienten med 1.

BARBARIAN RESPIN

Landing af 3 eller flere af den samme barbar kan udløse et Barbarian Respin.

Når den udløses, vil barbaren skubbe til helt synlig og låse for et nyt spin, Wilds låses også og vil være til stede i det nye spin.

Funktionen kan udløses i hovedspillet og Fury Spins.

FURY SPINS

Landing af 3 eller flere Scatters vil udløse Fury Spins. Wild-multiplikatoren bliver klæbrig og nulstilles ikke mellem spins.

Antallet af tildelte spins er baseret på antallet af skub der skal til for at Scatter skubbes ud fra bunden af hjulområdet, hver skub tildeler et spin.

I Fury Spins garanteres Barbarian Respin, når du lander 3 eller flere af den samme barbar.

Landing af Scatter tildeler ekstra spins bestemt af antallet af skub nedad, der kræves for at skubbe symbolet ud af hjulområdet.

Spilleregler

• Barbarian Fury er en video-slot med 3 features; xNudge Roaring Wild, Barbarian Respin og Fury Spins.
  • Videoslot med 10 symboler, 5 ruller og 4 rækker.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,06 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil 96.0%, da den maksimale gevinst er begrænset til 100.000 NOK.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 8785 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Fury Spins-funktionskøb er 96,32 %.
  • 25 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Tastaturoversigt

Åbn Nolimit-funktionspanelet

Køb en bestemt spilfunktion i Nolimit Bonus-værktøjet.

FREESPIN

Bonusfunktionen kan købes for 70 gange indsatsen. Maksimal mulig indsats i dette spil til funktionskøb er 25.00 kr.

Afspil dine egne eller andres bedste spilrunder for alle Nolimit City-spil!

Aktuelt spil

Alle spil

Vælg det aktuelle spil eller alle Nolimit City-spil.

Vælg dine topgevinster eller samlede topgevinster.

x Indsats

Gevinst

Sorter efter antal gange indsatsen eller højeste gevinstværdier.

Gentag denne spilrunde.

soundOnsoundOff

Slå lyde til/fra

betLevel

Klik for at hente hele menuen med indsatsinterval

fastSpin

Betydelige hurtigere hastighed på spin

Spin Button

Start en ny spilrunde. Tryk at spille og spinne

Collect and spin button

Indsaml gevinst og spin.

Spin with boosted bet button

Boostet indsats med justeret indsats.

Indstil spillet til at spille autospil et antal runder efter dit valg. Brug avancerede indstillinger til dine personlige stopkriterier for at afslutte autospil, når:

- en enkelt gevinst overstiger en værdi efter dit valg

- saldoen bliver lavere end 0%, 50% eller 75%

- saldoen overstiger 150%, 200% eller 500%

Stop autospil

SALDO

Viser din tilgængelige indsatssaldo i din valuta

Vis spilmenu

Klik for at åbne spillets historik. Du kan gennemse dine spilrunder baseret på dato og klokkeslæt for, hvornår de blev spillet

Hvis du trykker på genafspilningsknappen, kan du spille den specifikke spilrunde igen

Få mere information om udbetalingen og funktionerne

Åbner spillets regler

Skift din spilindstillinger

Slå musik til/fra

Slå lyde til/fra

Vis/skjul det aktuelle klokkeslæt (standard: til)

Slå brugen af mellemrum til at spinne til/fra

Gå tilbage til spillet

Spil Client-version: 1.4.2

Seneste opdatering: 08-08-2023