Super Chip Stack

Mål:

Super Chip Stack er et slot-spil med tre reels og 10 faste betalingslinjer. Når Scatter-symbolerne "SUPER", "CHIP" og "STACK" vises hvor som helst på reel-oversigten vil Chip Stack-bonusfunktionen blive udløst.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": En standardindsats indstilles, når spilleren starter spillet. Spillere kan ændre indsatsværdien i computertilstand ved at klikke på knapperne + eller -, og i mobiltilstand med indsatsvælgeren i menuen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på "MAKS. INDSATS" for at afgive den maksimale indsats. Denne mulighed vil blive deaktiveret, hvis spillerens saldo er utilstrækkelig.
  • Spin: For at starte spillet med den aktuelt valgte INDSATS, skal du klikke på SPIN-knappen. I computertilstand findes spin-knappen i midten af skærmen. Men i mobiltilstand findes den i bunden af skærmen i stående visning og i højre side af skærmen i landskabsvisning.
  • Gentag indsats/Ændr indsats: Indsatsen for det næste spin vil være den samme som det beløb, der blev satset på det foregående spin. Klik på knappen "SPIN" for at spille med den samme indsats.
  • Gevinstoversigt: Ved at klikke på ikonet "i" over indsatspanelet kan spillere tilgå udbetalingstabellen. Spillere kan gå tilbage til spillet ved at klikke på luk-ikonet på skærmen Gevinstoversigt. I mobilvisningen kan spillere tilgå gevinstoversigten ved at klikke på menuen og vælge muligheden 'Gevinstoversigt'.
  • Lydstyrke: Hvis du vil slå lyden til eller fra, skal du klikke på lydstyrkeikonet.
  • Kreditter: Den resterende spilsaldo vises under "SALDO", når den ønskede indsats er blevet afgivet, og hjulene har drejet. Summen af de beløb, der vises under saldomåleren (herunder den samlede indsatsværdi), repræsenterer spillerens aktuelle spilsaldo. Spilsaldofeltet vises nederst på spilskærmen.
    • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for 'håndfrit spil'.
      • For at gøre brug af 'AUTOSPIL'-funktionen, skal du klikke på Autospil-knappen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
      • De tilgængelige muligheder er:
        • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospins.
        • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
        • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
          • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
          • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
          • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
      • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
      • Klik på STOP SPIN-knappen for at slå AUTOSPIL fra. Dette vil gendanne det normal spil.

Spilindstillinger:

• For at konfigurere spilindstillinger skal du klikke på "indstillinger" nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lydikonerne.
  • Lydstyrke: Lydstyrken for lydeffekter kan justeres med en skyder.
  • Lydeffekter: Slå tænd/sluk-knappen til/fra for at aktivere eller deaktivere lydeffekter som gevinstanimationslyde.
  • Baggrundsmusik: Slå til/fra for at aktivere eller deaktivere baggrundsmusikken for spilniveauer.
  • Lynspil: Ved at tilvælge denne mulighed, bliver spillet hurtigere end med almindeligt spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når denne mulighed vælges, kan mellemrumstasten bruges til at starte et spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på  menuikonet for at se valgmuligheder for Gevinsttabel, Indsatsindstillinger, Indstillinger, ikonet “i”  og Betaling på mobil.
  • Klik på Hjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på 'Gevinsttabel'-muligheden for at se Gevinstttabellen.
  • Klik på Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på tilbage-knappen.
  • Klik på Volumenikonet  for at afspille spilmusik (osv.).
  • Klik på ‘$’ for at gå til indbetalingsskærmen.

Spilleregler:

Hovedspil

1. Super Chip Stack er et slot-spil med 3x3-reels og 10 faste betalingslinjer.
  2. INDSATSVÆRDIEN kan ændres med knapperne "+" og "-".
  3. Når du klikker på "SPIL" starter spillet med den valgte "INDSATS".
  4. Spillet vindes, hvis spilleren matcher tre symboler på en aktiv betalingslinje.
  5. Gevinster på gevinstlinjer ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  6. Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst. .
  7. Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  8. Alle symboler udbetaler fra venstre til højre, startende på reelet yderst til venstre.
  9. Wild-symboler erstatter alle andre symboler, undtagen scatter-symbolerne "SUPER", "CHIP" og "STACK".
  10. Ved hvert spin rykker chipsne i Chip Stack- og Super Chip Stack-stakkerne en plads ned og bliver erstattet af en ny chip øverst.
  11. Når scatter-symbolerne "SUPER", "CHIP" og "STACK" vises hvor som helst på reel-oversigten vil Chip Stack-bonusfunktionen blive udløst.
  12. Scatter-symbolerne udløser ikke en direkte udbetaling.
  13. Multiplikatorerne i Chip Stack- og Super Chip Stack-stakken er vedvarende i forhold til den placerede indsats.
  14. Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og bonusfunktionen. Yderligere gratis spins og linjegevinster går tabt, hvis den højeste gevinst når grænsen.
  15. Det teoretiske spillerafkast er 94,85 %.
  16. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Bonusrunden

1. CHIP STACK indeholder tilfældige multiplikatorer med ni chips, der rangerer i værdi fra 5 x til 99 x (5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 99x).
  2. De tre nederste chips i CHIP STACK-stakken vil blive blandet og vist i tilfældig rækkefølge ved at skjule multiplikatorværdien.
  3. Spilleren kan vælge en af tre skjulte chips og afsløre dens multiplikatorværdi.
  4. De valgte chips-værdier ganges med indsatsen pr. linje, der er givet til spilleren.
  5. Tre nye chips føjes til toppen af stakken og afslører nye multiplikatorer, der kan inkludere "INDSAML" eller "SUPER CHIP" eller begge dele.
  6. Hvis spillerens valgte chip er en Super Chip, så skifter spillet til Super Chip Stack, hvor multiplikatorværdierne er meget højere.
  7. SUPER CHIP STACK indeholder tilfældige multiplikatorer med ni chips, der går fra 100x til 9.999x (100x, 250x, 500x, 750x, 1.000x, 2.500x, 5.000x, 7.500x, 9.999x).
  8. De tre nederste chips i CHIP STACK-stakken vil blive blandet og vist i tilfældig rækkefølge ved at skjule multiplikatorværdien.
  9. Spilleren kan vælge en af tre skjulte chips og afsløre dens multiplikatorværdi.
  10. De valgte chips-værdier ganges med indsatsen pr. linje, der er givet til spilleren.
  11. Tre nye chips føjes til toppen af stakken og afslører nye multiplikatorer, der kan inkludere "INDSAML".
  12. Bonusrunden slutter, hvis spilleren vælger muligheden "INDSAML" i Chip Stack- eller Super Chip Stack-runden eller efter 10 succesfulde runder.
  13. Efter færdiggørelsen af en runde af SUPER CHIP STACK sendes spilleren automatisk tilbage til hvor de oprindeligt var i CHIP STACK-runden.
  14. Det vundne beløb bliver føjet til den samlede gevinst.
  15. Alle multiplikator-gevinstbeløb bliver lagt sammen og tildelt spilleren, når bonusrunden slutter.
  16. Når bonusrunden slutter, vil multiplikator-værdien på Chips Stack og Super Chip Stack blive nulstillet.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på stjernen for at tilføje/fjerne spil til/fra dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spil- og fil-funktionen gælder kun for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i hovedspillet er 94.85%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 27-02-2023