Gems Infinity Reels

Velkommen til videospillemaskinen Gems Infinity Reels™ med Infinity Reels™, gratis spins og 888x bonus.

OM SPILET

Gems Infinity Reels™ er en innovativ spillemaskine med flere lag og Infinity Reels-mekanik.
Med tilføjet multihjul-gameplay, der giver en spændende Infinity Reels-multioplevelse.
Der kan tilføjes nye hjul uendeligt; hvert nyt hjul øger multiplikatoren for alle symbolgevinster.
Fordobl oplevelsen med x2, x3, x4 gange så mange hjulsæt.
Spilleren starter i hovedspillet med et dobbelt hjulsæt á 3 hjul x 4 rækker.
Under Gratis Spil kan spilleren frigive op til 4 multihjul.
WILD PRINSESSER fordobler udbetalingen, når de erstatter et symbol af samme type.
Harmonibonussen tildeler en præmie på 888x den samlede indsats!

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.

• Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.

• Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil (hvis tilgængelig) samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.

• Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.

• Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles

• Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.

• Knappen Info - Viser infosiderne.

• Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.

• Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.

• Knappen Autospil (hvis tilgængelig) - Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.

• Knappen Stop autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.

• Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.

• Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes); Aktivér og deaktiver fuldskærmstilstand; Aktivér og deaktiver venstrehåndsbetjening;

• Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.

• Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.

• Autospil (hvis tilgængelig) - Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture.

REGLER

WILD

• WILD PRINSESSE erstatter alle symboler undtagen HARMONI.

• Når en WILD PRINSESSE erstatter et andet symbol af samme type (undtagen sig selv), fordobler det udbetalingen for den pågældende symbolkombination.

• Symbolmultiplikatoren stiger med 1 hver gang en WILD PRINSESSE (uanset type) forekommer fuldstændigt i hjulvinduet og dækker alle tre rækker.

SCATTER

• Enhver HARMONI-symbolgevinst udløser Gratis Spin.

SYMBOL GIVER

• Symboler udbetaler fra venstre mod højre (startende på hjulet længst til venstre), undtagen HARMONI-symboler (som udbetaler begge), hvor det deltagende symbols antal er større eller lig med 3.

• Symboludbetalinger beregnes som antallet af deltagende symboler ganget med symbolværdien som angivet i udbetalingstabellen.

• Gevinster bliver ganget med grundindsatsen.

MULTIHJUL

• Der kan frigives op til fire hjulsæt under spillet.

• Hjulsættene er navngivet Rubin, Safir, Smaragd og Spinel.

• Under hovedspillet er hjulsættene Rubin (øverst) og Safir i spil.

• Smaragdhjulsættet frigives, når der er blevet indsamlet 5 eller flere scatter-symboler under gratis spin.

• Spinel-hjulsættet frigives, når der er blevet indsamlet 15 eller flere scatter-symboler under gratis spin.

• Smaragd- og Spinel-hjulsættene forbliver i spil, indtil Gratis Spin-funktionen slutter.

• Alle symboler afregnes kun inden for det hjulsæt, hvor de forekommer, undtagen HARMONI-symbolet, som tælles på tværs af alle aktive hjulsæt.

• Alle gevinster på forskellige hjul lægges sammen.

WILD PRINSESSER

• WILD PRINSESSE erstatter alle symboler undtagen HARMONI.

• Hvert WILD PRINSESSE-symbol forekommer kun på sit eget hjulsæt af samme navn:

• WILD RUBIN PRINSESSE forekommer kun på Rubinhjulsættet.

• WILD SAFIR PRINSESSE forekommer kun på Safirhjulsættet.

• WILD SMARAGD PRINSESSE forekommer kun på Smaragdhjulsættet.

• WILD SPINEL PRINSESSE forekommer kun på Spinel-hjulsættet.

• Når en WILD PRINSESSE erstatter et andet symbol af samme type (undtagen sig selv), fordobler det udbetalingen for den pågældende symbolkombination.

• WILD RUBIN PRINSESSE matcher typerne RUBINSPYD og RUBINJUVEL.

• WILD SAFIR PRINSESSE matcher typerne SAFIRHALSKÆDE og SAFIRJUVEL.

• WILD SMARAGD PRINSESSE matcher typerne SMARAGDKOGGER og SMARAGDJUVEL.

• WILD SPINEL PRINSESSE matcher typerne SPINEL-KRONE og SPINEL-JUVEL.

• Udbetalingen bliver kun fordoblet én gang, også selvom der forekommer flere WILD PRINSESSE-symboler i kombinationen.

• Det deltagende antal af WILD PRINSESSE-symboler beregnes som det samlede antal rækker, symbolet dækker i det aktive vindue på tre rækker.

• RUBIN PRINSESSE, SAFIR PRINSESSE, SMARAGD PRINSESSE og SPINEL PRINSESSE forekommer kun på de hjulsæt, der ikke har et matchende WILD PRINSESSE-symbol.

INFINITY REELS™

• Alle spins begynder med 4 hjul per aktive hjulsæt.

• På ethvert spin, hvis hjulet længst til højre forbedrer symbolantallet i en hvilken som helst symbolkombination, bliver der tilføjet et ekstra hjul til højre.

• På ethvert spin, hvis et eller flere HARMONI-symboler forekommer på hjulet længst til højre uden nogen eksisterende symbolkombination, bliver der tilføjet et ekstra hjul til højre.

• Det nye hjul spinnes, og hvis det igen forbedrer en hvilken som helst symbolkombination, tilføjes endnu et hjul og så videre.

• Gevinster beregnes, når der ikke længere tilføjes et ekstra hjul.

• Der er ingen øvre grænse for, hvor mange hjul der kan blive tilføjet.

SYMBOLMULTIPLIKATOR

• Symbolkombinationen påføres alle symbolgevinster, på alle aktive hjulsæt.

• Symbolmultiplikatoren starter på 1 for hvert spin (inkl. gratis spin).

• Symbolmultiplikatoren stiger med 1, hver gang et nyt hjul tilføjes.

• Symbolmultiplikatoren stiger med 1 hver gang en WILD PRINSESSE (uanset type) forekommer fuldstændigt i hjulvinduet og dækker alle tre rækker.

• Der er ingen øvre grænse for symbolmultiplikatoren.

GRATIS SPINS

• Der udløses 5 Gratis Spin via enhver HARMONI-symbolgevinst under hovedspillet.

• Under Gratis Spin indsamles HARMONI-symboler i takt med at de dukker op.

• Hvis der indsamles 5 HARMONI-symboler, bliver der udløst 5 ekstra Gratis Spin, og Smaragdhjulsættet frigives.

• Hvis der indsamles 15 HARMONI-symboler, bliver der udløst 5 ekstra Gratis Spin, og Spinel-hjulsættet frigives.

• Når alle fire hjulsæt er blevet frigivet, udløser enhver HARMONI-symbolgevinst 3 ekstra Gratis Spin.

• Gratis spins spilles med samme indsats som det udløsende spin.

HARMONIBONUS

• Der tildeles en præmie på 888x den samlede indsats (22.200 x grundindsatsen) på ethvert spin, hvor mindst ét af hver af WILD PRINSESSE-typen forekommer fuldstændigt i hjulvinduet, og hver dækker alle tre rækker.

• Symbolmultiplikatoren bliver ikke påført Harmonibonusgevinster.

• Harmonibonussen kan kun vindes under Gratis Spin.

SPILLEREGLER

• Vælg et samlet indsatsbeløb.

• Grundindsatsen er den samlede indsats delt med 25.

• Symboler udbetaler fra venstre mod højre bortset fra HARMONI (som udbetaler over alt), hvor det deltagende symbols antal er større eller lig med 3.

• Symboludbetalinger beregnes som antallet af deltagende symboler ganget med symbolværdien som angivet i udbetalingstabellen.

• Gevinster bliver ganget med grundindsatsen.

• Sammenfaldende gevinster for forskellige symboler lægges sammen.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.3%.

YDERLIGER INFORMATION

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne.

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor 1 time efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

Seneste opdatering: 14-10-2021