Out of the Ice

SPILOPLYSNINGER

SIRENE-MULTIPLIKATORER

Sirenerne kan komme ud af dybet. Åbn isen med en gevinst med chancen for, at sirenen kan multiplicere dine gevinster. Multiplikatorer går fra 2x til 40x, og vil blive tilføjet individuelt i tilfælde af mere end en multiplikator.

GRATIS SPIL

Vælg mellem tre forskellige Gratis Spil-bonusser. Afhængigt af hvad du vælger kan Sirene-multiplikatorerne enten være almindelige, Klæbende eller Klæbende med Genudløser når de lander.
Vind op til 6.000 gange din indsats!

Spilleregler

INTRODUKTION

Out of the Ice er en spillemaskine med 3 til 5 rækker og 5 hjul. Spillet starter med 76 gevinstmåder som kan øges op til 259 gevinstmåder, ved at opnå fortløbende gevinster. Funktioner inkluderer Sirene-multiplikatorer og en Gratis Spil-bonus.
Det gennemsnitlige teoretiske spillerafkast (RTP) er 96.55 %.
Dette spil har en gevinstgrænse på 6000 gange indsatsen for spillerunden. Spillerunden vil slutte, hvis gevinstgrænsen nås.

RESULTAT VURDERING

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.
Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

FUNKTIONER

FRYSENDE RESPIN

Enhver gevinst udløser funktionen Frysende Respin.

Hjulet yderst til venstre fjernes, og et nyt hjul med 5 rækker kommer ind fra højre. Vindende symboler holdes på deres plads, og alle symboler uden gevinst vil respin. Funktionen gentages indtil der ikke er flere vindende kombinationer, eller hvis Gratis Spil-bonussen udløses.

SIRENE-MULTIPLIKATORER

Når der dannes en gevinst, kan op til to tilfældige multiplikatorer blive tilføjet. GRATIS SPIL-BONUS
Gratis Spil udløses når vindende kombinationer har dannet fire fortløbende respins, hvilket tildeler et valg af 10 Multiplikator Gratis Spil eller 8 Klæbende Multiplikator Gratis Spil eller 4 Klæbende Multiplikator Genudløsende Gratis Spil. Alle Gratis Spil spilles på en 5x5-skærm. Når en vindende kombination dannes under Gratis Spil, vil de vindende symboler blive fastlåst uden at blive evalueret, indtil der ikke lander flere vindende symboler i forbindelse med dine respins. Når der ikke længere lander vindende symboler, vil gevinsterne blive evalueret og udbetalt.
Tilfældige multiplikatorer kan tilføjes til enhver gevinst under Gratis Spil. Under Klæbende Multiplikator Gratis Spil vil en multiplikator der tilføjes til en gevinst klæbe sig til sin position under de gratis spil, og dermed multiplicere enhver gevinst med det vindende symbol på den position.
Under Klæbende Multiplikator Genudløser Gratis Spil vil Multiplikatorerne tilføje et ekstra Gratis Spil, når de første gang tilføjes til en gevinst.

SÅDAN SPILLER DU

SPILKNAP

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

INDSATS

Tryk på pilene for at Øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

AUTO SPIL

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du Ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.
Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

MENUKNAP

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.
Hvis et spil ikke kan færdigspiller, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.

Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.

Seneste opdatering: 12-07-2022