Spin Party

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Spin Party® er et iøjnefaldende og funky videoslotspil med 5 hjul og 10 faste gevinstlinjer. Spillet indeholder et voksende WILD-symbol og en mulighed for at vinde gratis spil med en klæbrig WILD og en sekvens på op til 20 gratis WIN SPINS™, hvor WILDS klæber og præmierne altid er garanteret!

Symbolet med de dansende piger er et vildt symbol, der kan dukke op på de tre indvendige spoler (2, 3 og 4). Wild-symbolet kan udvides til at dække hele hjulet hvor det lander på, og kan erstatte alle andre almindelige symboler for at danne en vindende kombination langs en linje.

Når et enkelt wild-symbol vises på et hjul, udløses der et gratis efterfølgende spil. Det udvidede wild-symbol klæber (bliver på samme sted) under det ekstra spil.

Når to eller flere wild-symboler vises, udløses en indledende sekvens med 5 gratis WIN SPINS™. En gevinst er garanteret på hver WIN SPIN!

Hvert udvidet wild-symbol på det foregående spil klæber (bliver på samme sted) på det næste spil i et WIN SPIN sekvens. Hvert wild-symbol kan klæbe op til tre på hinanden følgende WIN SPINS™, hvis mindst ét nyt wild-symbol vises på det foregående spil.

Hvert wild-symbol, der vises under et WIN SPIN udløser også et ekstra WIN SPIN. Du kan vinde en fortløbende sekvens på op til 20 indbringende WIN SPINS™!

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.50%.

Du kan angive det antal mønter, du ønsker at satse pr. linje, samt møntenheden, der skal bruges. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.