Sweet Alchemy 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Klyngegevinster tildeles for tilstødende symbolkombinationer i henhold til oplysningerne i udbetalingstabellen og spillereglerne. Når du vinder på flere klynger i en enkelt runde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (såsom gratis spins), bonusspil og/eller scatters (hvis relevant) føjes også til klyngegevinster. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spins-funktioner spilles med samme indsats som den spilrunde, der udløste funktionen, medmindre andet er angivet. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Sweet Alchemy 2 er et videoslotspil, der spilles på et gitter på 5x5, der kan øges til højst 9x9.

Der lander symboler på gitteret for at skabe gevinst. 4 eller flere tilstødende symboler i en klynge giver gevinst. Kun den højeste gevinst i klyngen udbetales. Vindende symboler fjernes. Der falder nye symboler ned, som udfylder de tomme pladser. Flere klynger af det samme symbol, som ikke er sammenhængende, udbetales som separate klynger.

Når vindende symboler fjernes, fjernes der desuden et lige så stort antal chokoladeblokke. Fjernelsen af chokoladeblokke medfører, at der bliver mere plads til nye symboler. Når der leveres nye symboler, udfyldes de nyligt oprettede nye pladser også. Processen gentages, indtil spillerunden er ovre, eller når funktionen free spins udløses. Gitterkonfigurationen nulstilles til 5x5 for det næste spin.

Jawbreaker-symboler er wild, og de erstatter alle almindelige udbetalende symboler. Når de lander, tildeles hver jawbreaker en numerisk værdi mellem 1 og 5. Når de bruges i en gevinst, reduceres antallet med én, uanset antallet af klynger, som symbolet er forbundet med. Jawbreaker-symboler bliver fjernet, når alle liv er brugt.

Stribede symboler er wild, og de erstatter alle almindelige udbetalende symboler. Når et stribet symbol bruges i en gevinst, fjerner det alle symboler (undtagen jawbreaker) og alle chokoladeblokke på den pågældende vandrette række og lodrette kolonne. Under free spins bidrager fjernelsen af symboler til at opfylde kravene til symbolindsamlingen.

Funktionen free spins udløses, når alle 56 chokoladeblokke er blevet ødelagt i basisspillet. Under denne funktion bliver megasymboler straks tilgængelige (det er ikke garanteret, at de lander). Megasymboler er større i størrelse end almindelige symboler (1x1), idet hvert enkelt segment tæller som et symbol.

Når der ikke opnås flere gevinster, aktiveres de første 4 free spins med 2x2 megasymboler. Gitterkonfigurationen nulstilles. Gitterkonfigurationen nulstilles ikke mellem flere free spins. Funktionen udløses igen, når alle 56 chokoladeblokke er blevet ødelagt. Der tildeles yderligere 4 free spins, størrelsen på megasymboler øges, og gitterkonfigurationen nulstilles igen. Det maksimale antal free spins er 12. Den maksimale størrelse for et megasymbol er 4x4.

Bonusspillet kan kun udløses via funktionen free spins. To tilfældige symboler vælges til at blive indsamlet, før free spins begynder, hvor de respektive symboler indsamles, når de er en del af en gevinst. Wild-symboler bidrager ikke til indsamling. Der er tre niveauer:

1 eliksir: Indsaml 5 symboler af det valgte højt betalende symbol og 10 symboler af det valgte lavt betalende symbol. Dette niveau udløser bonusspillet, der starter med 1 bonusspin.

2 eliksirer: Saml 10 symboler af det valgte højt betalende symbol og 20 symboler af det valgte lavt betalende symbol. Dette niveau udløser bonusspillet, der starter med 2 bonusspins.

3 eliksirer: Saml 20 symboler af det valgte højt betalende symbol og 30 symboler af det valgte lavt betalende symbol. Dette niveau udløser bonusspillet, der starter med 3 bonusspins.

Bonusspillet består af et hjul med 5 ringe, hvor det gælder om at lande på præmievindende segmenter. Antallet af bonusspins afgøres af resultatet af free spins. Et vellykket resultat vil øge gevinstmultiplikatoren og føre til den næste ring. Et mislykket resultat fjerner et liv. Bonusspillet slutter, hvis antallet af liv når nul – eller hvis den maksimale multiplikator er opnået. De matematiske chancer er retfærdigt repræsenteret på hver ring.

Multiplikatoren vil gange alle gevinster fra den udløsende spillerunde, hvor værdien afgøres af, hvilken ring der er nået, når bonusspillet slutter. Hvis det ikke lykkes på ring 1, får du ingen multiplikator (X1). Ring 1 fuldført giver en X2-multiplikator. Ring 2 fuldført giver en X3-multiplikator. Ring 3 fuldført giver en X5-multiplikator. Ring 4 fuldført giver en X10-multiplikator. Ring 5 fuldført giver en X25-multiplikator. Kun den højeste multiplikator tildeles.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP: 96.20%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 19-06-2023