Arabian Charms

Introduktion til spillet

Velkomment til Arabian Charms, spillemaskinen med fem hjul og et arabisk tema.
Her finder du 20 udbetalingslinjer for spilleren, et Golden Trail og flere gådefulde bonusser.

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Lad hjulene snurre -

Tryk på SPIN-knappen for at starte dit spil.
Der er en automatisk spillefunktion til rådighed, som automatisk starter hvert spin, enten til der sker noget, som kræver din indblanding, eller antallet af indstillede spins er brugt.
Vælg dit ønskede antal spins ved at trykke på de nummerede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på "Stop" for at annullere automatisk spil.

Udbetalingstabel

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.
Wild-symboler erstatter alle symboler med undtagelse af Trail Bonus-symbolet.

Golden Trail-bonus

Hvis du får 3 bonus scatter-symboler hvor som helst på de tre midterste hjul, får du adgang til Golden Trail-bonussen.
Sporet består af 20 multiplikatorværdier, og spilleren skal trykke på SPIN for at fastslå antallet af trin op ad sporet.
Hjulet indeholder tallene 1 til 6, en bonusopgraderet Aladdin og et vindersegment.
Hvis du lander på Aladdin, bliver sporets multiplikatorværdier øget.
Når du lander på Vind, bliver du tildelt den multiplikatorværdi, der er fremhævet, og som vil blive brugt til at gange din samlede indsats, som startede spillet.

Gådefuld gevinst-bonus

I begyndelsen af hvert spil er der en chance for at udløse Arabian Charms' gådefulde gevinst-bonus.
Når det sker, forvandles de eksisterende hjul til en gådefuld gevinst og forbedrer alle gevinster, der måtte være tilgængelige.

Udbetalingstabel

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabellen som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse vises som kontantværdier i spillet, og de ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

Den teoretiske gennemsnitsudbetaling til vinderen er 95 %.
Denne RTP repræsenterer spillets langsigtede, forventede udbetaling, som er blevet beregnet og bekræftet af en uafhængigt testvirksomhed.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.