Gangsta City Slot Reloaded

Hovedspilskærm

Mål:

Gangsta City er en spilleautomat med 25 gevinstlinjer, 5 hjul, 3 symboler på hver side og 4 symboler på hjulene i midten. Når 3 eller flere bonus-symboler vises på hjulene, starter bonusspillet. Spilleren kan udløse hvilket som helst af de 4 bonusspil. Gratis spil kan ikke genudløses under gratis spil.

Wanted Level giver 1 ekstra re-spin i det normale spil.

Gevinstoversigt

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles på 25 linjer.
  • Når du starter, er der sat en standardindsats for spillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på  og  -knapperne.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og lægges til øvrige linjegevinster.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen bonus-symboler.
  • Udbetaling for det højest betalende symbol (Bil) betales, hvis 5 wilds vises på en betalingslinje.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-symboler og kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 25 linjer på spilleautomaten. Du kan hæve indsatsen per linje ved at klikke på  knappen til højre for "INDSATSVÆRDI" eller sænke indsatsen ved at klikke på  knappen til venstre. Indsatsen bliver ikke justeret til næste mulige væddemål, hvis din saldo falder under den samlede indsats. I dette tilfælde, klik på nederst på spilskærmen.
    • LINJER:  De 25 linjer er faste
      • MAKS. INDSATS: Klik på for at spille med maks. indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
      • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
      • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på  knappen nederst på spilskærmen ved at siden af spilindstillinger- og lyd-ikonerne eller klik på  knappen til venstre på spilskærmen.
      • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på  knappen på Gevinstoversigt-skærmen, eller i området uden for skærmen.
      • Spil:  Klik på SPIL ikonet for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
      • Resultat: Gevinster angives med gule farvebokse med animerede symboler inde i dem og det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen under "GEVINST".
      • Lydstyrke: afspiller spillets musik. Klik på  ikonet for at slå lyden fra .
      • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
        • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. Brugere fra Storbritannien med et UKGC-nummer kan maks. vælge 100 spil.
        • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller overskrider beløbet der blev indtastet i nummerboksen.
          • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
            • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
            • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
            • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
        • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

Autospil panel

• Hvis du vil benytte AUTOSPIL, skal du klikke på AUTOSPIL nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på STOP AUTOSPIL for at stoppe autospil og vende tilbage til spilskærmen.
      • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
      • "AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
      • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. ­Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
      • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen  nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
      • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
      • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
      • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
      • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
      • Mellemrumstasten drejer hjulene: Spilleren kan bruge mellemrumstasten til at dreje hjulene.

Spilleregler:

• Spillet spilles på 25 linjer.
      • Når du starter, er der sat en standardindsats for spillet.
      • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
      • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
      • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
      • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og lægges til øvrige linjegevinster.
      • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
      • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
      • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen bonus-symboler.
      • Udbetaling for det højest betalende symbol (Bil) betales, hvis 5 wilds vises på en betalingslinje.
      • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-symboler og kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
      • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
      • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Wanted Level bonusspil:

• Spilleren kan ringe efter at have afsluttet et spil og de mulige resultater er:

1) Lad os komme i gang: 1 ekstra re-spin gives til spilleren.

2) Ikke i dag: Ingen re-spin tildelt.

• Under re-spin ændres hjulene i henhold til det aktuelle Wanted Level.
      • Wanted level fremskridt kan ses ved at klikke på stjernerne under Wanted teksten øverst til venstre i spillet.
      • Der er 5 Wanted levels: Captain, Thug, Hood Rat, The Don, Mafia Boss.
      • Wanted levels er vedvarende på tværs af spillernes sessions.

Captain:

• Efter re-spin skyder et maskingevær 1 eller 2 symboler til Wild på hjulene 1, 2 og 3 i tilfældige positioner.
      • Alle gevinsterne i Captain level ganges med 3.
      • Spilleren flytter til næste level, når alle bokse/søjler er udfyldt i det aktuelle niveau.

Thug:

• Efter re-spin ændrer et Baseball-bat et komplet hjul til Wilds.
      • Alle gevinster i Thug level ganges med 3.
      • Spilleren flytter til næste level, når alle bokse/søjler er udfyldt i det aktuelle niveau.

Hood Rat:

• Efter re-spin brænder en cigaret symbolerne (A, K, Q, J) til Wild.
      • Spilleren flytter til næste level, når alle bokse/søjler er udfyldt i det aktuelle niveau.

The Don:

• Under re-spin, fastlåses en rose på hjulene 1 og 2 og tæller som et super Wild-symbol.
      • Betalinger sker i henhold til gevinstoversigten for dette niveau.
      • Spilleren flytter til næste level, når alle bokse/søjler er udfyldt i det aktuelle niveau.

Mafia Boss:

• Efter re-spin, skyder en revolver tilfældigt enten Q, K, A, Dog og Thief-symbolerne, som ændres til et gigantisk symbol på hjulene 2, 3 og 4.
      • Alle gevinster i Mafia Boss level ganges med 3.
      • Wanted-niveauerne vil blive nulstillet til startposition, når bokse/søjler er udfyldt på det aktuelle niveau.

Bonusrunde:

• Hvis 3 eller flere Bonus-symboler vises hvor som helst, udløses bonusspillet.
      • Når du har klikket på Start-knappen, tildeles bonussen baseret på navigatorens stopposition.
      • Der kan ikke genudløses bonusspil under bonusspil.
      • Bonusspil (funktioner) spilles på linjerne med den udløsende indsats.
      • Alle gevinster vundet i bonusspillet lægges til den samlede gevinst.

South Side Spins:

• Vælg en dokumentmapperne for at afsløre 6, 9 eller 12 gratis spil.
      • For hvert gratis spil, tildeles et ekstra re-spin. Under re-spin låses hjulene 1 & 5 og hjulene 2, 3 & 4 drejer.

West Side Turf wars:

• Et bykort vises med otte "?"-mærker, som spilleren kan vælge en efter en, indtil Hent vises.
      • Alle områdegevinster lægges til den samlede gevinst.

Helicopter Wilds:

• 10 gratis spil gives til spilleren.
      • For hvert gratis spil vises en helikopter, som skyder 1 eller 2 symboler til Wilds på hjulene 1, 2 eller 3.
      • Alle udbetalinger i dette bonusspil ganges med 3.

Free Spins Town:

• 5 gratis spil tildeles.
      • Hjulene 2, 3 og 4 bliver låst med et gigantisk symbol pr. spil.
      • Alle udbetalinger i dette bonusspil ganges med 3.
      • Bil- og Wild-symbolerne vil ikke være et gigantisk symbol i dette bonusspil.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
      • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
      • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
      • Klik på Indbetal  for at indbetale penge på din konto.
      • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
      • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94,35%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
      • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 19.3.2019.