Big 500 Slot

Kom godt i gang:

Big 500x Roulette er et roulettespil med 38 potentielle resultater, hver gang hjulet snurres. Adskillige indsatstyper er tilgængelige.

Sådan spiller du:

Den samlede indsats vises hele tiden.

Gør din indsats

• Placer jetonerne på bordet ved at vælge den position på bordet, der repræsenterer den indsats, som du ønsker at gøre.
  • Jetonernes værdier kan ændres vha. jetonpanelet under bordet.
  • Indsatser kan gøres på adskillige positioner på bordet. Hvis du for eksempel ønsker at gøre en delt indsats, skal du vælge positionen mellem to numre på bordet.
  • Tryk på Gentag indsats for at gentage jetonplaceringen fra det forudgående spil.
  • Fejlindsatser fjernes ved at trykke på Fjern alle indsatser eller Fjern sidste indsats.

Start spillet

Vælg 'Indsats' for at starte dit spil.

Hvordan vinder du?

• En gevinst tildeles, hvis kuglen lander på et tal på hjulet, der korresponderer til indsatser, som er gjort på bordet.
  • Når kuglen er landet, udbetales eventuelle gevinster, og jetonerne ryddes.
  • De ti forudgående resultater fra roulettehjulspillene vises over spillebordet.
  • Oplysninger om gevinster kan ses i udbetalingstabellen.

Indsatser og udbetalinger

• Dine gevinster krediteres omgående på din konto.
  • Du mister dit indsatsbeløb, hvis du taber spillet.

Naboindsatser

• Naboindsatser er tilgængelige ved at trykke på Naboindsats-knappen.
  • Naboindsatser placerer en enkelt indsats på det valgte tal og på de fire tilstødende tal (to på hver side af det valgte tal). Tallene på nabospillebordet er lagt ud i samme rækkefølge som på roulettehjulet. Det betyder, at du kan placere en indsats ud fra, at kuglen lander på en vis del af hjulet. En indsats på £1, der for eksempel placeres på 0, placerer individuelle indsatser på 20p på 0, 3, 15, 26 og 32, der kan ses på hovedspillebordet.
  • Du skal gå tilbage til hovedspillebordet for at starte spillet.

BIG 500X BONUS

• Bet på segmentet BIG 500X BET på bettingbordet for at få en chance for at starte funktionen. Funktionen vil starte, hvis bolden lander på segmentet BIG 500X BET, og et bet er blevet placeret på segmentet BIG 500X BET.
  • Der vil blive vist en skærm med tre niveauer af cirkler og et panel til valg af poletter. Målet er at gennemføre de tre niveauer med så meget af multiplikatorværdien som muligt.
  • Du begynder et niveau ved at bruge poletværdierne til at sprede den resterende multiplikatormængde blandt cirklerne på det nuværende fremhævede niveau. Du kan placere poletter på én, flere eller alle cirkler i det fremhævede niveau.
  • Når du har placeret hele multiplikatorværdien, kan du trykke på start for at afsløre, hvilken cirkel der vinder.
  • Bonussen fortsætter, indtil én af følgende muligheder indtræffer: Der er ingen multiplikatorværdier tilbage, eller alle tre niveauer er fuldført.
  • I slutningen af bonussen vil en trøstepræmie blive tildelt på 5x det nuværende bet på segmentet BIG 500X BET på bettingbordet uanset bonusrundens udfald.

Turbospil:

Klik på Turbospil-knappen under et spil for at springe hjulspin over.

Vigtige punkter:

Genindlæsning af spil:

Genindlæsning af indsats

• På grund af kommunikationsmediets natur kan spilleren i dette spil opleve forstyrrelser, forsinkelser eller afbrydelser af og under spillet.
  • I tilfælde af en uventet forstyrrelse/afbrydelse af et pengespil genindlæses spillet i den sidst kendte tilstand.
  • Hvis spillet f. eks. blev startet men ikke fuldført pga. lukning af browseren eller forbindelsesproblemer, påvirker det ikke spillets endelige resultat efter, at spillet er blevet genindlæst, og alle gevinster bliver korrekt indbetalt på din kontosaldo, og det bliver nøjagtigt i overensstemmelse med det vindende eller tabende resultat, som blev frembragt inden spillet sluttede for tidligt.

Generelle oplysninger:

• Tilbagebetalingsprocenten for basisspillet er 94.74%.
  • Tilbagebetalingsprocenten bonusspillet er 95.39%.
  • Dette spil er blevet uafhængigt fairness-testet af NMI, som er ledende inden for test og revision, har over 40 års erfaring med at servicere spil-sektoren og er en ISO17025 akkrediteret testfacilitet.

Seneste opdatering: 04-12-2018