Star Clusters

Introduktion til spillet

• StarClusterseretMEGACLUSTERS™-spil,derbegyndermed4rækkerog4kolonneribasisspilletog8rækker og 8 kolonner i de gratis spins.
  • Gevinstsymbolerne deler sig og reagerer, så der kan være op til 256 symboler under de gratis spins.

Sådan spilles spillet

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.
  • Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kanbruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænseindstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap.
  • De resterende Auto-spil vil blive vist påStop-knappen.SpillerenkanannullereAuto-spilvedatklikkepåStop-knappen.Auto-spilstopperautomatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

• Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.
  • De 4 hjul vil roterer, stopper og viser resultatet.

Mega clusters™

• EN MEGACLUSTERS™-maskine er et symbolmatchende spil, hvor gevinstsymbolerne deler sig og reagerer.Star Clusters er et MEGACLUSTERS™-spil, der begynder med 4 rækker og 4 kolonner i basisspillet og8 rækker og 8 kolonner i de gratis spins.Når du får en gevinst, skiftes hvert vindende symbol ud med fire mindre symboler.
  • Når du vinder med desmåsymboler,faldersymbolerneafsammestørrelse(oppeoverdem)ned,hvorefterderfaldernyesymboler ned fra toppen af skærmen og udfylder de ledige pladser på skærmen. Reaktionerne fortsætter,indtil der ikke er flere gevinster.

Gevinst på symboler

• Gevinsterbeståraf5ellerflerematchendesymbolerienhverstørrelse,somerforbundetvandretellerlodret.
  • Højeste udbetalte gevinst pr.
  • ·vindende klynge.
  • Udbetalingerne ganges med indsatsen.Alle gevinstkombinationerne lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere oplysninger.

Wilds

• De almindelige Wilds erstatter alle symboler, undtagen Gold Wild.
  • Gold Wilds erstatter alle symboler.Der kanvære op til to Gold Wilds.

Gold Wild Multiplikator

• Gold Wild Multiplikatoren starter ved x1 og øges trinvist med 1, når en eller flere Gold Wilds erstatter nogetved en gevinst.
  • Gold Wild Multiplikatoren forøges, før der udbetales nogen gevinster.
  • Gold Wild Multiplikatoren nulstilles ved slutningen af hvert spin, medmindre der udløses gratis spins.

Gratis spins

• Når der forekommer 5 eller flere reaktioner i basisspillet, udløses der gratis spins.Du får 2 gratis spins plus et mere for hver reaktion ud over den femte.Gold Wild Multiplikatorerne overføres fra det udløsende spin til de gratis spins.
  • Hver gang Gold Wild multiplikatoren kan ganges med 10, får du 2 gratis spins ekstra.Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins med, anvendes så længe de gratis spins varer.Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins.
  • Eventuelle gevinster krediterestil spillerens konto, hvorefter det almindelige spil genoptages.

Generelle oplysninger

• Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,53 %
  • Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 22-06-2020