Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub

INTRODUKTION

RTP: 96.14%

Slut dig til Rick and Morty på deres seneste eventyr i de alternative virkeligheder. Denne 5-hjulede spillemaskine har 6 helt fantastiske features, som alle har inspiration fra ikoniske scener fra showet indtil videre.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

 1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
 2. Klik på Spil for at starte spillet.
 3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

 • Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
 • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
 • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
 • 3 eller flere bonus scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Hjulgevinst

 • Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
 • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
 • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
 • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
 • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

 • Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
 • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
 • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).
 • Wild-symboler inkluderer: Pickle Rick Wild, Colossal Pickle Wild, Mr Meeseeks Wild, Evolution Of The Pickle Wild og Amatomy Wilds.

Pickle Rick Power Spin

 • Pickle Rick Power Spin kan blive udløst tilfældigt under et hvilket som helst spin:
 • Wild Stacks - Rick kan ændre et hvilket som helst hjul til en wild stack. Disse wilds kan forvandles til x 2 wilds, som fordobler sig selv.
 • Schwifty Wilds - Rick kan ændre et hvilket som helst beliggenhed til en wild.
 • Colossal Chedda - Rick affyrer portalpistolen på hjulene, hvilket skaber et kolossalt 3 x 3 symbol på hjul 1, 2, 3 eller 2, 3, 4.
 • Cosmic Cash - Rick affyrer sin portalpistol mod hjulene og tilføjer mystiske pengesymboler. Når hjulene lander, fastholdes alle pengesymboler på positionen og hjulene genspinner. Hjulene fortsætter med at genspinne, indtil der ikke lander flere synlige pengesymboler.
 • Mystery Moolah - Rick affyrer portalpistolen mod hjulene og tilføjer mystiske symboler til hjulene. Hjulene stopper herefter, og ethvert mystisk symbol, som lander i syne, forvandles til det samme symbol og udbetaler enhver linjegevinst.
 • Bonus Blitz - Under ethvert spin ændres størrelsen på bonussymboler fra 1 symbol til op til 3 høj, hvilket giver flere chancer for at udløse bonussen.
 • Victory Spin- Pickle Rick vil forvandle symboler på hjulene til vindersymboler.
 • Der er også to ekstra modifikatorer, som kan udløses efter et hvilket som helst spin:
 • Laser Beam – Når hjulene er stoppet, kan Rick, hvis der ikke er nogen gevinstkombination af symboler, forekomme og fjerne 1 eller flere rækker symboler, hvilket får hjulene til at falde ned og skabe en gevinst.
 • Win Streak – Når hjulene er stoppet, kan Rick, hvis der er en gevinstkombination af symboler, dukke op og detonere ikke-vindende symboler. Dette får hjulene til at falde ned, mens vindersymbolerne låses på deres plads. Dette fortsætter, indtil der ikke lander flere nye synlige gevinstsymboler.

Bonusaktivering

Spilleren starter bonussen Wubba Lubba Dub Dub ved at få 3 eller flere synlige bonussymboler hvor som helst. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Spilleren åbner to portaler, og et antal features vil passere mellem dem, inden de stopper på en feature, hvilket afslører den tildelte bonus.

The Pilot Bonus

Udløses ved at lande på The Pilot-featuren under bonussen.

Efter en kort overgang vises der en scene med et antal Mega Fruit på skærmen sammen med en gevinstoversigt.

Spilleren vælger en Mega Fruit for at afsløre en genstand. Hver genstand lægges sammen til en samlet indsatsmultiplikator, som udbetales for at matche 3 ens genstande. Endvidere hvis der afsløres et specialikon, opgraderes den samlede indsatsmultiplikator, og hvis der indsamles 3 rumskibe, bliver der tildelt en ekstra bonus-feature.

Rick, Rattle and Roll Bonus Chase Bonus

Udløses ved at lande på Rick, Rattle and Roll Bonus Chase-featuren under bonussen.

Efter en kort skærmovergang præsenteres spilleren for en sekundær bonusskærm, som har tema omkring Rick and Morty i et rumshoppingcenter.

Bonussen bliver inddelt i to faser; fase 1 er et multiplikatorspor op ad niveauerne til Rick, Rattle And Roll Galactic Big Money Bonus.

Spilleren begynder altid i fase 1 og skal vælge portalpistoler for at komme frem langs sporet og øge multiplikatoren af den samlede indsats. Når portalpistoler vælges, afsløres en af følgende positive eller negative resultater: -

Begivenhed

Handling

Niveau 1, 2, 3, 4 eller 5

Får Rick and Morty til at bevæge sig langs sporet med det tilsvarende antal felter.

UDBETAL

Afslutter bonussen og udbetaler den samlede indsatsmultiplikator.

Hvis Big Money Bonus-slutspillet nås, går Rick and Morty ind i slutspillet for de store penge, hvor spilleren kan vinde en stor pengemultiplikator eller en ekstra feature.

Mr Meeseeks Free Spins

Udløses ved at lande på Mr Meeseeks gratis spins-feature under bonussen.

Spilleren bliver tildelt 10 spins fra starten, som indeholder genopstående wilds sidst i featuren.

Hvis et Meeseeks Wild lander på hjulene under et spin, efter alle gevinster er blevet udbetalt, forsvinder Meeseeks Wild-symbolet og efterlader en plads på hjulene med en kontur rundt om sig. Denne position bliver til en garanteret wild i det endelige wild-spin, når featuren slutter.

Hvis endnu en Meeseeks Wild lander på den samme position (som allerede er genoptaget), så bliver den position fordoblet (på wild-spinnet) og stiger med x 1 hver gang op til maksimum 5.

Når de første 9 spins er blevet brugt, finder et endeligt wild-spin sted, hvor alle positioner, hvor Meeseek Wilds er landet på hjulene, kommer frem igen, og enhver position, hvor flere Meeseeks er forsvundet, bliver multiplicerende wilds.

Anatomy Wild Monster Spins

Udløses ved at lande på Anatomy Wild Monster Spins-featuren under bonussen.

Der tildeles en startmængde på 10 gratis spins med et aktivt særligt wild-symbol, og et revideret top-udbetalende hierarki i spillet (Anatomy Park figurer/sygdomme erstatter almindelige spilsymboler kun i denne runde).

Hvis et særligt wild-symbol lander hvor som helst på et hvilket som helst hjul under gratis spins, udvider det sig til at fylde hele hjulet, hvorefter alle synlige figursymboler bliver ændret til Anatomy Park-symbolet.

Evolution Of the Pickle Wild Spins

Udløses ved at lande på Evolution Of the Pickle Wild Spins-featuren under bonussen.

Spillet forvandles til et nyt hjulsæt med et 5 x 4 format med 20 linjer.

Evolution Of the Pickle Wild Spins er en ubegrænset gratis spins-runde, som ikke har noget fast antal spins.

Spilleren skal fylde en sprøjte op ved at samle et særligt overlægningssymbol på hjulene (det særlige symbol kan fremkomme på et hvilket som helst hjul/symbol). Når sprøjten er fyldt op, vil featuren stoppe.

Under gratis spins er Pickle Rick Wild-symbolet altid aktivt, strejfer om på hjulene under hvert spin og udvider sig i takt med udviklingen i featuren.

Hver gang en sprøjte lander synligt, bliver en del af sprøjten fyldt, og Pickle Rick opgraderes til det næste niveau.

Når sprøjten er fyldt op, afsluttes featuren, og alle indsamlede gevinster udbetales.

Rick N Roll Mega Bucks Bonus

Hvis der indsamles 5 bonussymboler, gambles til det, eller hvis der landes på Rick N Roll Mega Bucks Bonus på bonushjulet, udløses Rick N Roll Mega Bucks Bonus.

Spilleren vil blive tildelt 3 Mega Spins på et 5 x 5 gitter med individuelle hjul. Hvis der lander en synlig pengeværdi, nulstilles spintælleren til 3. Figurer er også aktive, og når de lander på hjulene, udbetaler de en fast kontant jackpot. Featuren fortsætter, indtil alle spin er spillet, eller spilleren fuldender gitteret, hvilket udløser bonusspillet, hvor 3 portaler vises på skærmen, som der kan vælges imellem, og tildeler en gevinstmultiplikator på fra 2 og 5.

Bonussymboler er også aktive i gitteret. Hvis der lander et bonussymbol på hjulene, præsenteres der 3 portalpistoler, som du kan vælge imellem, og disse vil tildele et af følgende udfald: - (Bemærk: Et bonussymbol nulstiller spintælleren, men holdes ikke på plads i de efterfølgende spins).

PENGEBOOSTER – Opgraderer tilfældige værdier; BANKENS PENGE – De nuværende gitterværdier bliver sat ind i gevinstmåleren; EKSTRA LIV – øger spintælleren med 1.

Gamble featuren

Når den oprindelige bonus er blevet tildelt fra hjul-spinnet under bonussen, bliver spilleren præsenteret for en gamble-skærm, der viser 6 features nedefra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den feature, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i feature-panelet midt på skærmen.

Når den oprindelige bonus er blevet tildelt fra hjul-spinnet under bonussen, bliver spilleren præsenteret for en gamble-skærm, der viser 6 features nedefra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den feature, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i feature-panelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds)

AUTOSPIL

 • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
 • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
 • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
 • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
 • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
 • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

 • Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
 • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
 • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
 • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
 • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
 • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
 • Gratisspil spilles på samme antal linjer og med samme indsats per linje/samlet indsats som i det udløsende spil (20 linjer er altid aktive).
 • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 25-11-2020