Oracle of Dead Mobile

Mål:

Oracle of Dead er en progressive jackpot-spilleautomat med 5 hjul, 10 betalingslinjer, gratis spil og gamble funktion. Når 3 eller flere scatter (Bog) symboler optræder på tværs af hjulene, vil Oracle-karakteren dukke frem og vælge et symbol til wild-udvidelsen. 8 gratis spil vil altid blive udløst sammen med et specielt udvidende symbol for gratis spil. Gratis spil kan genudløses. Spillere har chancen for at fordoble deres gevinster med Gamble funktionen.

Gevinstoversigt

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles på 10 linjer.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Ticker-meddeleleserne vises under hjulene på spilskærmen.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Spil: SPIL-knappenspil knap1 som findes nederst på skærmen i portræt modus og til højre på skærmen i landskab modus, starter spillet.
  • Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Indsatsen per linje kan ændres ved at klikkemenu button1 og så ændre Indsats per Linje-måleren som vist nedenfor.

indsats per linje1

• MAKS. INDSATS: Klik på maxbet_M1 for at spille med MAKS. INDSATS. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".
  • Hvis du vil benytte AUTOSPIL, skal du klikke på buttonaurospin1. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spil: Spillet spiller det antal spil der er valgt i slider-menuen. Du kan maks. vælge 1000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indsats. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 spil
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spiller automatisk til bonusrunden udløses.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.

autooptions_M

Autospil panel

• Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på Stop autospil-knappen stop autospil1 for at stoppe autospil og vende tilbage til spilskærmen.
  • Klik på menu-ikonet menu button1 for at se indstillinger som gevinstoversigt, spilindstillinger, autospil, i-knappen og kassen.
  • Klik på "Lobby" home1 for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på GEVINSTOVERSIGT mobilepaytablesymbol for at se gevinstoversigten.
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på mobileback.
  • Klik på Lyd volume on1 for at slå lyden til og fra i spillet.
  • Klik på Kasse mobiledeposit for at gå til indbetalingssiden.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller reducere INDSATSVÆRDIEN.

Spilleregler:

• Spillet spilles med 10 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Når der klikkes på SPIL starter spillet med den valgte INDSATS og 10 linjer.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på betalingslinjerne.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
  • Bog-symbolet fungerer som wild og scattersymbol.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undetagen scattersymboler som betaler hvor som helst.
  • Bog scattersymbolet erstatter alle symboler og kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
  • Gamble funktionen tilbyde kun for alle gældende gevinster i hovedspillet.
  • Gamble funktionen er ikke tilgængelig i bonusspillet.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet uden jackpot er 93,48%.
  • Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og kaskader.. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af bonusspillet.

Bonusspillet:

• Bonusspillet udløses når 3 eller flere Bog-scattersymboler vises hvor som helst på hjulene i hovedspillet.
  • Ethvert tilfældigt symbol kan også omdannes til 3. bogsymbol (scatter), hvis to scatter bogsymboler placeres i hjulsættet.
  • Gratis spil spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
  • Spilleren vil altid modtage 8 gratis spil og spillet vil bevæge sig til den specielle symbolvalgsskærm, hvor ORACLE vil vælge et symbol, der vil agere som et specielt udvidede symbol i spillet.
  • Under gratis spil, vil 3 eller flere scatters udløse det originale antal gratis spil med det samme udvidende symbol.
  • Kun speciel udvidende symboludbetaling betales, når symbolet i hjulsættet erstattes af et specielt udvidede symbol.
  • Det specielle udvidende symbol kan ikke erstattes af Bog wildsymboler under gratis spil.
  • I løbet af bonusspillet, vil ORACLE se ind i fremtiden for at forudsige gevinstkombinationer i en blå tåge.
  • Under gratis spil bevæger den blå tåge sig fra venstre mod højre, og hjulet forudsiger vinderpositionerne for det næste gratis spin, og det nuværende hjul sæt vises i negative symboler, forudsagte symboler vil være positive.

Specielle udvidende symboler:

• Et specielt udvidende symbol (undtagen Bog) vælges tilfældigt ved starten af dine gratis spil.
  • Under gratis spil, efter udbetaling af alle betalingslinjegevinster, hvis det specielle udvidende symbole vises hvor som helst på hjulene,
      • Symbolerne på disse hjul vil blive erstattet af det specielle udvidende symbol, hvis der er nok specielle udvidende symboler til en gevinst i henhold til gevinstlinjen.
      • Specielle udvidende symboler evalueres og betales uanset retning efter først at have betalt alle linjegevinster.
  • Det specielle udvidende symbol betales på hver betalingslinje.
 Gamble funktion:
  • Spilleren kan gå ind i gamble-funktionen ved at klikke på Gamble-knappen.
  • Gamble-funktionen består af 3 knapper røde, blå og samleknapper.
  • Spilleren kan vælge røde eller blå kort, der er tilgængelige på gamble-skærmen, eller spilleren har mulighed for at vælge den røde eller blå knap, der vises i visningen.
  • Hvis den viste kortfarve og spillerens valg stemmer overens, fordobles gevinsten.
  • Hvis der er uoverensstemmelse mellem det valgte kort og det fremviste kort, vil gamble-funktionen blive afsluttet, og det satsede beløb vil gå tabt.
  • Spilleren kan når som helst afslutte gamblerunden ved at vælge "Saml" -knappen i visningen.
  • Du kan gamble op til 4 gange i træk.
  •  Gamble funktionen er heller ikke tilgængelig med autospil gevinster i hovedspillet.
  • Det er muligt at gamble enhver gevinst op til 500x indsats.

Jackpot spil:

• The Big One jackpotten kan udløses når som helst, under normalt spil eller i bonusspillet.
  • Der skiftes fra hovedskærmen til jackpotskærmen, hvor alle jackpotværdierne vises, når spilleren har vundet en jackpot. højre side og hjulet vises på venstreside.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen er i midten. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.
  • Pengene bliver overført til din konto med det samme.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 93.48 %.

Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Gå til Kassen  og indbetal

3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.