Wicked Kitty

SÅDAN SPILLER DU SPILLET:

Vælg et indsatsniveau. Spin hjulene ved at:

Klikke/trykke på Spin-knappen.

Klikke/trykke på mellemrum (kun i desktop-tilstand). Sætte et antal spins i gang i AutoSpil-menuen.

Mens hjulene snurrer, kan du hurtigt stoppe spillet ved at trykke på Spin-knappen. Hurtigt Spil øger hjulenes spinhastighed for at vise spinresultaterne hurtigere uden at påvirke dem. Åbn indstillinger for at aktivere/deaktivere Hurtigt Spil. Nogle af disse indstillinger er måske ikke tilgængelige i det spil, du spiller. Alle indsatser og udbetalinger er i brugerens valuta.

AUTOSPIL-INDSTILLINGER

Her kan du vælge dine foretrukne Autospil-indstillinger.

Lær mere om Autospil-indstillinger:

Autospil-indstillinger ændrer sig fra spil til spil. Dit spil har måske ikke alle disse indstillinger. Autospil er måske ikke tilgængelig på særlige markeder.

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal indstillede, fortløbende spillerunder uden at interagere med spillet.

Autospil spiller med den sidste Indsatsværdi, du har valgt, eller casinoets standard indsatsværdi.

Hvert spil har forskellige Autospil-indstillinger. Nogle er måske ikke tilgængelige i det spil, du spiller. Det antal spins som er tilbage i din Autospil-session, vises i spillet.

Autospil ophører, når Free Spins aktiveres.

Autospil-indstillinger Antal spins

Indstil det antal spins, som du vil spille.

Stop ved enhver gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Enkel gevinst-grænse

Stop sessionen, hvis gevinsten overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Gevinstgrænse

Stop sessionen, hvis din saldo stiger og overskrider eller er lig med det valgte beløb.

Tabsgrænse

Stop sessionen, hvis din saldo falder og er under eller er lig med det valgte beløb.

Start Autospil:

Klik/tryk på Autospil-knappen. Dette åbner indstillingsdialogboksen, hvor du kan vælge det antal spins, som du vil spille, og justere stopindstillingerne.

Klik/tryk på dine Autospil-indstillinger.

Klik/tryk på Bekræft for at starte Autospil. Dette starter Autospil-sessionen, og den fortsætter, indtil du løber tør for det fastsatte antal spins eller klikker/trykker på Stop knappen.

Klik/tryk på Stop-knappen for at afslutte Autospil. Klik/tryk på denne knap påvirker ikke spin-resultatet.

OM SPILLET

Wicked Kitty er et spil med 6 rækker og 5 hjul, der har et Wicked Respin, Super Respin, Wicked Multiplier, Mystery Feature, Kitty Blocker og Free Spins.

Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetaling til spilleren (RTP) i dette spil er 94.53%.

Matchende symboler i en hvilken som helst position på tre eller flere tilstødende hjul, startende fra hjulet længst til venstre, udgør en pay way-gevinst.

Flere matchende symboler på et hjul bidrager multiplikativt til gevinsterne.

Kun den længste matchende kombination for hvert symbol udbetales. Samtidige gevinster lægges sammen. Vinderkombinationer og udbetalinger sker i henhold til udbetalingstabellen.

Udbetalingstabellen afspejler den aktuelle indsatskonfiguration og ændres i henhold til den samlede indsats. Alle indsatser og udbetalinger er i valuta. Udbetalinger baseres på den samlede indsats.

SPECIALSYMBOLER

Bonus-symbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4 i Basisspillet og i Free Spins.

Bonus-symbolet kan ikke lande i løbet af Wicked Respin, Super Respin eller Mystery Feature. Bonus-symbolet er et scatter-symbol.

Wild-symbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4.

Wild-symbolet erstatter alle almindelige symboler, når gevinster evalueres.

Kitty Wild-symbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4.

Kitty Wild-symbolet erstatter alle almindelige symboler, når gevinster evalueres.

Blocker-symbolet er et blokerings-symbol. Det medregnes ikke, når gevinsterne evalueres. Der er 15 Blocker-symboler på faste positioner på hjulene.

Kitty Blocker-symbolet er et blokerings-symbol. Det medregnes ikke, når gevinsterne evalueres. Kitty Blocker-symbolet kan kun dukke op under Mystery Feature.

WICKED RESPIN

Wicked Respin aktiveres, når et eller flere Kitty Wild-symboler er en del af en vinderkombination. Pay way-gevinster evalueres og udbetales først.

Hvert Kitty Wild-symbol, som er en del af en vinderkombination, fjerner 3 tilfældige blokeringer. Hjulene udvides, og der tildeles et Respin.

Wicked Respin fortsætter, indtil der ikke er flere nye Kitty Wild-symboler, som er en del af en vinderkombination, eller indtil Super Respin aktiveres.

SUPER RESPIN

Super Respin aktiveres, når alle blokeringssymboler er fjernet.

Der tildeles 2 Respin med hjulene fuldt udvidet og med Wicked Multiplier på det højeste niveau.

WICKED MULTIPLIER

Wicked Multiplier aktiveres, når en fuld række med blokeringer er fjernet.

For hver fuld række med blokeringer, der fjernes, øges Wicked Multiplier med et niveau. I Basisspillet er Wicked Multiplier-niveauerne 2x, 3x og 5x.

I Free Spins er Wicked Multiplier-niveauerne 3x, 5x og 10x. Alle gevinster ganges med den aktiverede Wicked Multiplier.

MYSTERY FEATURE

I begyndelsen af hvert spin, både i Basisspillet og i Free Spins, er der en chance for, at Mystery Feature vil blive aktiveret. Mystery Feature har 2 aktiveringer: Mystery Pattern og Mystery Kitty.

Mystery Pattern placerer et tilfældigt mønster med 6 positioner på hjulene.

Et Kitty Wild-symbol placeres på 1 tilfældig position blandt disse.

Et tilfældigt udvalgt betalingssymbol, på nær Wild, placeres på de tilbageværende 5 positioner. Mystery Kitty placerer et tilfældigt antal Kitty Wild- og Kitty Blocker-symboler.

Når symbolerne er blevet placeret, fortsætter spillet som et sædvanligt spin. Mystery Feature kan ikke aktiveres under Respin.

KITTY BLOCKER

Kitty Blocker-symbolet kan kun placeres på en blokeringsposition under Mystery Feature. Når Kitty Wild-symbolet fjerner en Kitty Blocker, aktiveres Kitty Blocker-symbolet.

Den aktiverede Kitty Blocker afføder og placerer en Kitty Wild på en tilfældig position på det næste Respin.

FREE SPINS

Hvis 3 Bonussymboler lander på hjulene i basisspillet, tildeles 15 Free Spins.

Hvert Bonus-symbol, som lander under Free Spins, tildeler 1 yderligere Free Spin.

Der kan maksimalt tildeles 15 ekstra Free Spins. Herefter tilføjer Bonus-symboler ikke yderligere Free Spins. Free Spins spilles med samme antal indsatslinjer og indsatskonfiguration som i runden, der tildelte Free Spins.

KØB AF "FREE SPINS"

Køb af "Free Spins" vil koste 65x i henhold til indsatsstørrelse, og det starter en runde med en garanteret aktivering af Free Spins.

Der kan kun købes "Free Spins" i basisspillet.

Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) for købsfunktionen er 94.60% Udbetalingen er baseret på værdien af indsats pr. spin.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Resultatet af hvert spil er helt uafhængigt i overensstemmelse med fair spilpraksis. Chancerne for at få et bestemt resultat er altid de samme i begyndelsen af hvert spil. Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Seneste opdatering: 09-05-2023