Pug Life

INTRO

Velkommen til Pug Life! Mød Mopsen Pugly og hans hold i denne 5x4 gitters gevinstlinje spillemaskine fyldt med klæbende multiplikatorer og en maks. gevinst på 7.500x!

FUNKTIONER

GODTER

Godter afslører wild-multiplikatorer. Der er tre forskellige slags Godter: Hundekiks, Kødben og Steak. Alle gevinstkombinationer, som en Godte er en del af, bliver multipliceret med den viste værdi. Hvis mere end én Godte er del af den samme gevinstlinje, så lægges multiplikatorværdierne først sammen og tilføjes derefter til gevinsten.

Hvis du rammer 3 Godter af en hvilken som helst slags i det samme spin i grundspillet, så bliver bonusspillet Treat Yo’self tildelt! Placeringen og typen af de udløsende Godter overføres til bonussen.

Hundekiks kan have følgende værdier: 2x, 3x, 4x

Kødben kan have følgende værdier: 5x, 10x, 15x, 20x

Steak kan have følgende værdier: 25x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x

TREAT YO’SELF

I denne funktion er alle ramte Godter klæbende og afslører en ny multiplikatorværdi, baseret på typen af Godte på hvert spin. Funktionen starter med 5 spins. Ram yderligere Godter for at få flere spins! Hver ekstra Godte, der rammer, giver dig 1 spin mere.

THE DAWG’S DEN

Ram tre eller flere Dawg’s Den scatter-symboler i grundspillet for at aktivere denne funktion. De ramte Dawg’s Den-symboler afslører en værdi på enten 3 eller 4. Det samlede antal af alle værdier vil være antallet af tildelte gratis spins.

I denne funktion tildeles der ingen gevinster indtil slutningen. Gevinstbeløbene fra alle gevinstkombinationer og multiplikatorværdierne for enhver ramt Godbid, som er en del af en gevinstkombination, indsamles sammenlagt oven over hjulene for at skabe en endelig gevinst, som udbetales sidst i funktionen.

Ram det klæbende Brødrister scatter-symbol for at øge den aktuelle multiplikator eller for at tilføje ekstra gevinster til den samlede gevinst på hvert resterende spin! Brødristeren afslører enten en multiplikatorværdi, som lægges til den samlede gevinstmultiplikator, eller $-tegn, som tilføjer din aktuelle indsats ganget med en tilfældig gevinstfaktor til det samlede gevinstbeløb. Brødristeren kan lande på hjul 4 og 5 og tæller som et Wild.

Brødristeren kan afsløre følgende multiplikatorer: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x

Brødristeren kan anvende følgende gevinstfaktorer til at gange din aktuelle indsats, når der tilføjes ekstra gevinster: 0,1, 0,2, 0,5, 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 25, 50, 100

Ram yderligere Dawg’s Den-symboler for at få flere spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.32%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Godte-symboler erstatter alle betalende symboler i gevinstoversigten.

Brødrister-symboler erstatter alle betalende symboler i gevinstoversigten. Brødrister-symbolet findes kun i bonusfunktionen The Dawg’s Den.

Dawg’s Den-symbolet forekommer kun i grundspillet samt i bonusfunktionen The Dawg’s Den.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUS FEATURESPINS™ er 94.22%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GODTER FEATURESPINS™ er 94.19%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber TREAT YO’SELF er 94.36%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber THE DAWG’S DEN er 94.24%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 7.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-10-18 11:54 UTC

Spilversion 1.0.0
Serverversion 2.0.64

Seneste opdatering: 02-11-2022