The Green Machine Deluxe Racking Up Riches

RTP: 96,0%

Spilregler

Alle 5 hjul er altid i spil.
Scatter-symboler tildeles i enhver position på et spillet hjul.
Sejre vises i kreditter, medmindre de er markeret som valuta.
Basis spil
Scatter-symboler, der vises i enhver position på hjulene med en valuta, tildeler en scatter-løn.
Spredningssymboler med lav værdi kan vises med følgende værdier gange den samlede indsats:
2
4
1
Mellemspredningssymboler kan vises med følgende værdier gange den samlede indsats:
2
4
10
Spredningssymboler med høj værdi kan vises med følgende værdier gange den samlede indsats:
20
100
200
Vind summen af de viste valutaværdier på alle spillede hjul.
Gratis spil
Når 3 eller flere scatter-symboler vises i en hvilken som helst position på hjulene, før gevinster tildeles, forsvinder alle tomme felter, de resterende symboler vælter til bunden af deres hjul, og 2 nye symboler falder ovenfra på hvert hjul.
Multiplikatorsymboler kan vises med følgende multiplikatorværdier:
x2
x3
x5
x10
Multiplikatorsymboler, der vises på et hvilket som helst hjul, multiplicerer alle valutaværdier på scatter-symboler på det hjul med dets multiplikatorværdi og forsvinder derefter.
Multiplikator vises kun som et resultat af tumler under funktionen Racking Up Riches.
Hver gang et eller flere nye scatter-symboler eller multiplikatorsymbol vises som et resultat af en tumble, og efter at alle multiplikatorsymboler er løst, forsvinder alle tomme symboler, og processen gentages med nye symboler, der falder ovenfra på hvert hjul.
Hvert hjul kan maksimalt indeholde 8 symboler.
Hvis et hjul indeholder 6 eller færre symboler efter at alle tomme symboler forsvinder, falder 2 nye symboler ovenfra på det hjul under en tumble.
Hvis et hjul indeholder 7 symboler, efter at alle tomme symboler forsvinder, falder kun 1 nyt symbol ovenfra på det hjul under en tumble.
Hvis et hjul indeholder 8 symboler, efter at alle tomme symboler forsvinder, falder ingen nye symboler ovenfra på det hjul under en tumling. Første gang der ikke vises nye scatter-symboler eller multiplikatorsymboler som et resultat af en tumling, er der en tilfældig chance for, at alle tomme symboler forsvinder, og processen gentager sig.
Hvis denne tilfældige chance ikke forekommer, eller hvis der ikke vises nye scatter-symboler eller multiplikatorsymboler som et resultat af en tumble for anden gang, ophører tumlingen, og funktionen slutter.
Scattergevinster tildeles først, når alt tumbling er ophørt.