Grim Muerto

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Grim Muerto er et 5-hjuls video slotspil med 20 faste betalingslinjer, der indbyder dig til at deltage i jagten på uforglemmelig flotte medlemmer af et mexicansk mariachi-band til de herlige festligheder i anledning af Día de Muertos (Alle sjæles dag).

Grim Muerto indeholder et joker-symbol (guitaren), et scatter-symbol i hovedspillet (bogen) og et scatter-symbol under gratis spil (stearinlysene). Jokersymbolet kan erstatte ethvert andet symbol på hjulet, undtagen scatter-symbolet, for at hjælpe med at danne vinderkombinationer. En kombination af to eller flere joker-symboler, der støder op til hinanden, udgør også en gevinst, når kombinationen vises langs en aktiv linje.

Et hjul er fremhævet før hvert spil! Hvis jokersymbolet lander på det valgte hjul, vil det blive kopieret og erstatte alle andre symboler på det pågældende hjul.

Scatter-symboleerne (bogen) forekommer kun på hjul 1, 3 og 5. At få tre af disse symboler i hovedspillet giver en sekvens med ti gratis spil. Gratis spil kan genudløses ved at få 3 stearinlys-symboler på hjul 1, 3 og 5, op til den maksimale gevinst! At få 1 eller 2 stearinlys på hjulene under gratis spil giver yderligere henholdsvis 3 og 6 gratis spil.

Før en gratis spilsekvens begynder, afslører bogen et tilfældigt højtbetalende Mariachi-symbol, der vil fungere som et ekstra joker symbol under hele gratis spilsekvensen.

Under gratis spil fremhæves mellem to og fem hjul Hvis et joker- eller ekstra jokersymbol lander på et at de valgte hjul, vil det blive kopieret og erstatte alle andre symboler på de pågældende hjul. Begge jokere kan ikke lande på samme hjul.

Ekstra chancefunktionen giver dig mulighed for at udløse gratis spil, når kun 2 scatter-symboler (bogen) vises på hjulene. Vælg 1 af de 4 symboler på skærmen og få en chance for at få gratis spil eller få gevinster straks!

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.51%.

Du kan angive det antal mønter, du ønsker at satse pr. linje, samt møntenheden, der skal bruges. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Øg antal mønter/linje - Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje - Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi - Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi - Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel - Viser betalingstabellen.
  • Autospil - Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil med maks. indsats - Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
  • Spil - Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop - Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-05-2017