Metropolis

Metropolis-spillet er en trehjuls-spilleautomat med en betalingslinje. Spillet indeholder også et stedfortrædersymbol. Pigesymbolet kan forekomme på alle hjul og træder i stedet for alle andre symboler.

Information

• Spillet og spillereglerne er identiske i spil med rigtige penge og spil med fiktive penge.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.

Sådan spiller du

• "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist GEVINSTOVERSIGTEN ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilskærmen. Gevinsterne, der vises i "GEVINSTOVERSIGT", er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. Hvis du vil bestemme udbetalingen pr. linje, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsbeløbet pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL" på skærmen "GEVINSTOVERSIGT". Hvis du klikker på knappen "REGLER", åbnes skærmen med regler. Du kan vælge at vende tilbage til skærmen "GEVINSTOVERSIGT" eller vende tilbage til spillet ved at klikke på henholdsvis knappen "GEVINSTOVERSIGT" eller knappen "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper, vil alle vindende kombinationer på de valgte linjer og alle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Dine gevinster vises under "GEVINST" øverst i spilvinduet.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge op og ned pilene på knapperne "INDSATS" eller "LINJER".
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "KREDITTER" og "INDSATS". Spilsaldoen vises nederst i venstre side af spilskærmen.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer blinker, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol animeres, mens det samlede beløb vises øverst på skærmen under "Gevinst".
  • "AUTO-SPIN" - Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. Du kan vælge så mange eller så få, du vil. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet gennemløber det antal spin, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet kører, indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører, indtil den næste bonusrunde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrides: Spillet kører, indtil saldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Din saldo er summen af beløbene under "KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet kører, indtil din saldo er mindre end eller lig med det angivne beløb. Din saldo er summen af beløbene under "KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige valgmuligheder, før du kan vælge "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen. Når vinduet Auto-spin åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det er relevant. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for ikke at bruge funktionen "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.
  • Hvis du spiller med flere valgmuligheder og betingelser valgt, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende aktiverede betingelser bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller angive ny(e) indstilling(er) og fortsætte med spillet.
  • Bemærk, at auto-spin ikke er tilgængeligt, når der spilles med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "VERSION" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til spillokalet.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Regler

• Kun den højeste gevinst udbetales.
  • Gevinster ganges med det samlede antal satsede kreditter.
  • Alle symboler betaler kun på midterlinjen.
  • Pigesymbolet er stedfortrædersymbol og træder i stedet for alle andre symboler.
  • Gevinsten fordobles, hvis pigesymbolet træder i stedet for et andet symbol i en vindende kombination.

Gevinstoversigt

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du er logget ind igen.

Hvis du bliver afbrudt midt i en bonusrunde, bliver du spurgt, om du vil færdiggøre den, når du logger ind igen. Når bonusrunden er færdig, kan du enten genoptage afviklingen af det samme grundspil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 16-05-2018