Fruit Case

Fruit Case™ er en videospilleautomat med 5 tromler, 20 rækker, Free Falls gevinster, erstatninger for Wild og Avalanche med stigende Wild multiplikator.

• Du kan spille på 20 fastlagte spillelinjer med 1 til 10 indsatsniveauer og forskellige møntværdier.
  • Ved MAKS. INDSATS spilles spillet med det maksimale indsatsniveau og den aktuelle møntværdi. Når der spilles på et lavere satsniveau, skal der klikkes to gange på MAKS. INDSATS for at spille runden med den valgte møntværdi.
  • Indsatsniveauet indstilles med INDSATSNIVEAU-vælgeren.
  • Møntværdien indstilles med MØNTVÆRDI-vælgeren.
  • MØNTER viser antallet af mønter, spilleren har til rådighed til at satse for.
  • AUTOSPIL spiller automatisk det valgte antal runder.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger sker i overensstemmelse med Gevinsttabel.
  • Spillelinjegevinster udbetales hvis i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
  • Spillelinjegevinst ganges med antallet af mønter, som der satses pr. spillelinje.
  • Wild symbol fremkommer kun på tromlerne 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler.
  • En spillelinjegevinst i møntenhed svarer til gevinsten i mønter ganget med møntværdien.
  • En gevinst i mønter på en indsatslinje er lig med værdien vist i gevinsttabellen ganget med indsatsniveauet. Beløbet ganges desuden med gældende multiplikatorer.
  • Kun højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
  • Samtidige gevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.
  • Når den maksimale Multiplikator er opnået betales alle gevinster med den maksimale Multiplikator indtil ingen nye gevinster genereres. Multiplikator vil vende tilbage til den oprindelige Multiplikator.
  • Spilhistorik er ikke tilgængelig når der SPILLES FOR SJOV.

Avalanche™-funktion

• En spillelinjegevinst udløser Avalanche.
  • Symboler i vinderkombinationer eksploderer og forsvinder og giver plads til endnu en Avalanche af symboler for en chance for større gevinster.
  • Wild-multiplikatoren forøges med hver ny Avalanche under en spillerunde, indtil den maksimale multiplikator opnås og forbliver på den maksimale multiplikator i de efterfølgende Avalanches, indtil der ikke er flere gevinster.
  • Avalanches™ fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster.
  • Wild-multiplikator gælder kun for vindende spillelinjer, hvor Wild erstatter og spillelinjer gennemføres med Wild-symboler.
  • Flere samtidige Wild-multiplikatorer på samme spillelinje lægges ikke sammen.
  • Wild-multiplikatoren har ikke indflydelse på antallet af vundne Free Falls.
  • Den maksimale Wild multiplikator er x8 for både hovedspillet og Free Falls.
  • Gevinster indsamles når matchende symboler fremkommer på spillelinjer fra længst til venstre mod højre undtagen for Free Fall-symboler.

Free Fall

• Der kan vindes flere Free Falls under Free Fall.
  • Under hovedspillet og Free Falls aktiverer 3 Free Falls-symboler på en spillelinje 10 Free Falls.
  • Free Fall-symboler skal fremkomme efter hinanden på spillelinjen startende fra tromlen længst til venstre.
  • Free Falls benytter samme indsats, som runden der aktiverer Free Fall.
  • Free Fall-mønt giver gevinst x3.
  • Free Fall symboler fremkommer kun på tromle 1, 2 og 3.
  • Ved afslutningen af Free Falls tilføjes den samlede gevinst fra Free Falls til enhver gevinst fra runden, der aktiverede Free Falls.

Spilfunktioner

• Tabellen nedenfor viser de forskellige knapper, der findes i spillet, og beskriver deres funktioner.

Knap

Funktion

Klik for at starte en spillerunde med det aktuelt valgte indsatsniveau og møntværdi (du kan også trykke på mellemrumstasten).

2

Klik for at se menuen for spilindstillinger og vælg indstillinger. Se spilindstillinger nedenfor.

3

Klik for at slå spillyde fra eller benyt skyderen til at justere lydstyrken.

4

Klik for at åbne spillereglerne.

5

Klik for at se menuen for Autospilindstillinger, og spil spillet automatisk. Vælg antal spins for Autospil eller se avancerede indstillinger for at konfigurere stop Autospil indstillingerne.

6

Klik på pilene, der peger til venstre eller højre for at rulle gennem Gevinsttabel-siderne.

7

Klik for at se gevinsttabel.

8

Klik for at vende tilbage til spillet.

Spilindstillinger

• Spillets indstillinger tilgås ved at klikke på skruenøgle-ikonet i spilpanelet.
  • Mellemrumstasten til spin. Slår mellemrumstasten funktion til eller fra.
  • Spilhistorik. Klik for at få vist seneste spilhistorik (Ikke muligt når der SPILLES FOR SJOV).

Avancerede indstillinger for autospil

• Indstil avancerede indstillinger for automatisk spil ved at klikke på AUTOSPIL og dernæst på Avancerede indstillinger.
  • Ved enhver gevinst. Standser autospil, når du vinder en runde.
  • Hvis Free Falls vindes. Stop autospil, når Free Falls vindes.
  • Hvis en enkelt gevinst er større end. Standser autospil, når det beløb, du har vundet, er større end eller lig med det beløb, du har valgt.
  • Hvis saldo øges med. Stopper autospil, hvis saldo øges med det beløb, du angiver.
  • Hvis saldo mindskes med. Stopper autospil, hvis saldo mindskes med det beløb, du angiver.
  • Klik på Nulstil for at rydde alle valgte indstillinger for Autospil.
  • Når autospil-indstillinger ændres under en spillerunde eller Free Falls, træder ændringerne i kraft, så snart spillerunden eller funktionen afsluttes.
  • Bemærk: Hvis forbindelsen afbrydes, mens du spiller, vil alle autospil-indstillinger vende tilbage til standardindstillingen, når du genindlæser spillet.
  • Bemærk: Nogle autospil-indstillinger er obligatoriske i nogle lande.

Tilbagebetalingsprocent til spiller

• Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren for dette spil er 96.42%

Yderligere oplysninger

• Følgende spilfunktioner og -indstillinger kan være underlagt spilwebstedets betingelser og vilkår. Du kan få flere oplysninger om følgende på webstedet:
    • Fremgangsmåden ved håndtering af uafsluttede spillerunder.
    • Det tidsrum, hvorefter inaktive spilsessioner afsluttes automatisk.
  • I tilfælde af, fejl i spillets hardware/software, vil alle berørte indsatser og udbetalinger blive annulleret, og alle berørte indsatser vil blive refunderet.

Oversættelse af spilterminologi

Bemærk: Den følgende tabel gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Engelsk udtryk

Oversat udtryk

Avalanche

Lavine

Free Falls

Frit Fald

Multiplier

Multiplikator

Wild

Joker