Rise of Merlin

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

  • Rise of Merlin er et videoslotspil med 5 hjul. Der kan aktiveres op til 10 linjer, linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3, 4 osv.).
  • Scatter-symbolet fungerer som wild og erstatter alle andre symboler.
  • 3 scatter-symboler eller derover udløser gratisspil. Der tildeles indledningsvist 8 gratisspil.
  • 1 almindeligt symbol (undtagen scatter) vælges helt tilfældigt og bliver et særligt Expanding Symbol under gratisspil. Når der lander tilstrækkeligt mange af de pågældende symboler, vokser de til at dække alle hjulpositioner. Disse symboler behøver ikke at forekomme ved siden af hinanden for at give ekstra gevinster.
  • 3 scatter-symboler eller derover udløser igen gratisspil. Der tildeles yderligere 8 gratisspil. Der vælges helt tilfældigt et Expanding Symbol mere.
  • Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil

- Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

- Stopper hjulene hurtigere.

Hurtigt spil

- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.58%.

Seneste opdatering: 20-06-2019