Epic Crystal

REGLER FOR SPILLET

Epic Crystal spilles på 5 hjul i 3 rækker. Spillet har 20 væddemålsrækker (faste), som giver gevinst fra venstre mod højre. "BONUS"-symbolet er et scatter-symbol. 5 eller flere scatter-symboler i enhver kombination på hjulene udløser 7 gratis spil og en mængde valg på Crystal Prize-hjulet. Spillet har også adskillige tilfældige begivenheder, som kan give en stor gevinst eller nok bonussymboler til at udløse gratis spil. Dette kan ske i ethvert grundspil.

Den maksimale udbetaling på denne maskine er (1250x højeste væddemål). Alle gevinster der overstiger dette beløb begrænses i stedet til den maksimale udbetaling.

Kun højeste gevinst pr. linje udbetales.

UDLØSNING AF GRATIS SPIL

Gratis spil udløses af 5 eller flere scatter-symboler, som lander i enhver kombination på hjulene. 7 gratis spil gives. En mængde valg på Crystal Prize-hjulet gives afhængigt af hvor mange scatter-symboler der udløse gratis-spil-bonussen.

Bonussymboler Tildelte valg
5 1
6 2
7 3
8 4
9 5
10 6

CRYSTAL PRIZE-HJULET

Når der er udløst gratis spil, vil mængden af valg som forklaret ovenfor blive tildelt på Crystal Prize-hjulet.

Hvert valg giver en værdi fra hjulet. Værdierne lægges sammen for at give en samlet Crystal Prize-værdi. Der kan ikke vælges samme værdi på hjulet to gange, men alle værdierne er tilgængelige næste gang Crystal Prize-hjulet udløses.

GRATIS SPIL

Hver gang et scatter-symbol lander under gratis spil, gives Crystal Prize-værdien.

GENUDLØS

5 eller flere scatter-symboler som lander på enhver hjulkombination under gratis spil genudløser bonussen, og giver yderligere 5 gratis spi. Valg gives på samme måde som i grundspillet. Den samlede Crystal Prize-værdi tildeles fra disse valg og lægges til den aktuelle Crystal Prize-værdi. Alle de resterende gratis spil giver dernæst den nye Crystal Prize-værdi hver gang der lander et scatter-symbol.

TILFÆLDIGE UDLØSERE

Under ethvert grundspil kan der tilfældigt udløses et specialspil, hvor en af nedenstående faktorer kan ske:

Type Ændring
Synkroniserede hjul Alle hjul lander med samme symboler på hvert hjul
Quick Slam-hjul Hjulene kører hurtigere end normalt og standser pludselig på samme tid
"Retry" bonusudløser Når hjuelen er landet i et "near miss"-scenarie for udløsning af bonussen, kan det sidste hjul spilles igen og lande på scatter-symbolerne, som kan udløse bonussen.

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autoplay skal du vælge antal autospil du ønsker ved at vælge tallet. Dernæst vælger du samlet tabsgrænse og trykker på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis et enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

DEFINITIONER

Engelsk tekst Lokaliserede definition
1 Bonussymboler
2 Crystal Prize-udvalg
3 Crystal Prize
4 2x Wild

SÅDAN SPILLER DU

• Tryk på Spil-knappen for at starte spillet
  • Tryk på knappen til at styre væddemål for at øge eller mindske din indsats
  • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
  • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet
  • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
  • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
  • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 96,153%

SPILINDSTILLINGER

• Spillyde - Slå lyde til eller fra.
  • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
  • Spilregler - Åbner spillets regler.
  • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.