Cash Coaster

Mere sjov og spænding end en dag i forlystelsesparken! Kombiner is og popcorn med rutschebanens højenergiske spænding for vilde gevinster. Med den vilde Roller Coaster Wild-funktionen bliver hjul 1, hjul 5 eller begge hjul wild på hvilket som helst spin. Og begge hjul er wild under alle pins i gratis spin-bonussen!

Sådan spiller du
Cash Coaster indeholder 30 gevinstlinjer for 40 mønter.

30 LINJER + FUNKTION
Viser aktuelt antal valgte mønter. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 40 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i penge. Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien. Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

Spin-knap
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Auto-spin
Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Vælg den ønskede møntværdi, klik på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Auto-spin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i visse lande.

[ til toppen ]

Roller Coaster Wild
På alle spin i basisspillet kan hjul 1, 5 eller begge hjul blive Wild.

[ til toppen ]

Free Spins Wild-Bonus
Denne bonusrunde med gratis spins udløses med tre bonussymboler hvor som helst på de midterste tre hjul.

Vælg en billetluge for at få 4, 5 eller 6 gratis spins.

Under de gratis spins er hjul 1 og 5 wild.

Tre bonussymboler i gratis spin-bonussen genudløser bonusrunden. Vælg igen en af billetlugerne for at få 4, 5 eller 6 ekstra gratis spins op til et maksimum på 200 gratis spins.

Bonussymboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal linjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Regler
Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Linjegevinster udbetales fra venstre til højre eller højre til venstre. Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre eller højre.

Wild-symboler vises kun på hjul 2 og 4. Roller Coaster Wild-funktionen gør enten hjul 1, 5 eller begge hjul 100 % wild. Under de gratis spins er hjul 1 og 5 100 % wild.

Bonussymboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Hjulene, der anvendes til gratis spins, varierer fra dem i basisspillet.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger
Forventet udbetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 16-05-2018