Lady Merlin MultiMax

OM SPILET

Velkommen til videospillemaskinen LADY MERLIN MULTIMAX™ 40 linjer. Spillet har 5 hjul, 3 rækker og følgende funktioner:

Dette spil har:

• MULTIMAX™
  • GRATIS SPIN-FUNKTION
  • INDSAMLINGSFUNKTION
  • STRØM-BONUS
  • STRIKE ZONE
  • WILD+ ANTE-INDSATS (hvis tilgængelig)

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Spin-knap - Placerer en indsats og spinner hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.
  • Bonusmåler - Viser bonusbeløbet.
  • Knappen WILD+ aktiverer/deaktiverer WILD+ Ante-indsatsen. (hvis tilgængelig)

SPILLEREGLER

• Spil 20 linjer for 20 kredit
  • Sats 30 kredit i alt for at låse op for WILD+ (Gælder kun i nogle jurisdiktioner).
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Den højeste gevinst udbetales på hver linje.
  • Gevinster, der indtræffer samtidigt på forskellige betalingslinjer, lægges til.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • WILD erstatter alle symboler undtagen INDSAML, LYNSPOLE og SCATTER.
  • SCATTER-symbolet forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
  • INDSAML-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Når WILD+ aktiveres, bliver der tilføjet ekstra Wild-symboler til alle hjul.
  • Der er en gevinstgrænse med et maksimum på 20.000 x den samlede indsats per spillerunde. Hvis den samlede gevinst for spillerunden på et hvilket som helst tidspunkt under en spillerunde når 20.000 x den samlede indsats eller mere, afsluttes spillerunden straks, og der tildeles 20.000 x den samlede indsats (Ethvert Gratis Spin og/eller udløsning af Gratis Spin annulleres, når gevinstgrænsen på 20.000 x den samlede indsats er nået).
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MULTIMAX™

• Hvert synligt WILD-symbol øger MultiMax-multiplikatoren med 1.
  • Alle gevinster bliver ganget med den aktuelle MultiMax-multiplikator.
  • MultiMax-multiplikatoren nulstiller til 1 sidst i hvert spin i hovedspillet.

GRATIS SPIN-FUNKTION

• 3 eller flere SCATTER-symboler udløser 5 gratis spin, hvor MultiMax-multiplikatoren ikke nulstiller.
  • MultiMax-multiplikatoren nulstiller ikke, før Gratis Spin slutter.
  • Kun spin med gevinst trækkes fra de resterende spin.
  • MultiMax-multiplikatoren starter med den samme multiplikator som det spin, der udløste Gratis Spin.
  • GRATIS SPIN spilles med de samme linjer og indsats som den udløsende indsats.
  • Gratis Spin kan blive genudløst.

INDSAMLINGSFUNKTION

• Alle LYNSPOLE-præmier tildeles øjeblikkeligt, når INDSAML dukker op.

STRØM-BONUS

• Hvert gevinstgivende symbol er del af en reaktion og erstattes af symboler, som kommer ned ovenfra på hjulene.
  • Gratis Spin-udløsere forårsager ikke en reaktion.

STRIKE ZONE

• Under hvert spin i hovedspillet kan der forekomme 1 specialsymbol i Nedslagszonen. Specialsymbolerne kan være:
    • MultiMax-multiplikatoren stiger med: 1, 2, 3, 4 eller 5.
    • INDSAML-symbol: Kan kun bruges én gang per spin.
    • LYNSPOLE-symbol: Kan kun bruges én gang per spin.
    • SCATTER-symbol: Kan kun bruges én gang per spin.
    • MultiMax-frys: øger MultiMax-multiplikatoren med 1 og låser den under et ekstra spin i hovedspillet.
    • Ekstra chance: anvendes, når der ikke opstår nogen gevinster efter et spin eller en strøm. Under Ekstra Chance fjernes A, K, Q og J fra hjulene, og der opstår en reaktion.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren er: 95.4%

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 23-02-2023