Wizard of Oz

Basisspil

• wild
  • Feature
  • jackpot
  • winged monkey feature
  • road to emerald city feature
  • WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE og JACKPOT.
  • JACKPOT forekommer kun i basisspillet
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.

GLINDA GOOD WITCH FEATURE

• Glinda the Good Witch vil kun forekomme tilfældigt på et hjulspin under basisspillet og vil ændre 1 til 5 af hjulene til udvidet wilds. Så snart hjulet stopper, evalueres udbetalingslinjen og alle linjegevinster udbetales.
  • Den udvidet wild er wild for alle symboler bortset fra FEATURE og JACKPOT.

OZ PICK-FEATURE

• Dukker der 3 spredte FEATURE-symboler op på hjul 1, 3 og 5 udløses Oz Pick-featuren.
  • Den udvalgte FEATURE tildeler et pengebeløb, vejen til Emerald City eller Winged Monkey-featuren.
  • Hvis der spilles færre end det maksimale antal linjer, kan den udvalgte FEATURE tildele et pengebeløb eller en Winged Monkey-Feature.
  • Oz pick-præmie varierer med maks. linjer spillet: 5 til 10 gange den samlede indsats.
  • Oz pickpræmie varierer med færre end maks. linjer spillet: 5 til 25 gange den samlede indsats.
  • FEATURE forekommer kun i basisspillet.

WINGED MONKEY FEATURE

• winged monkey wild
  • winged monkey free spins retrigger
  • winged monkey wild feature
  • Spilleren tildeles 8 gratis spin.
  • I starten af Winged Monkey Wild Featuren transformeres WINGED MONKEY WILD FEATUREN til WINGED MONKEY WILD.
  • Under gratis spin udløser WINGED MONKEY WILD FEATURE på hjul 3 Winged Monkey Wild-featuren.
  • Spilleren skal straks klikke hvor som helst på spilleskærmen for at fremkalde de winged monkeys. De winged monkeys fjerner tilfældigt hjulsymbolerne og efterlader wildsymboler på pladsen i stedet. Linjegevinster evalueres efter featuren.
  • Under gratis spin anvendes et alternativt sæt hjul, vinderkombinationer for disse hjul er identiske med dem i basisspillet, bortset fra hvor markeret.
  • Dukker der 3 spredte WINGED MONKEY FREE SPINS RETRIGGER-symboler op på hjul 1, 3 og 5 tilføjes yderligere gratis spin til de resterende gratis spin.
  • Antallet af ekstra gratis spin tildelt er identisk med antallet oprindeligt tildelt. Indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forbliver de samme, som det spin der udløste featuren.
  • WINGED MONKEY WILD er wild for alle symboler bortset fra WINGED MONKEY FREE SPINS RETRIGGER.
  • WINGED MONKEY WILD udbetalingen er identisk med basisspillet WILD.

VEJEN TIL EMERALD CITY FEATURE

• Spilleren skal straks vælge en smaragd fra gruppen af viste smaragder. Den valgte smaragd kan tildele et pengebeløb, karakterland eller Emerald City. Hvis spilleren afslører et karakterland sendes han/hun tilfældigt til Scarecrow Corn Field, Tin Man Apple Orchard, Cowardly Lion Dark Forest eller Wicked Witch Castle.

Hvis spilleren sendes til Scarecrow Corn Field skal han straks vælge en af guldamuletterne. Guldamuletterne i kornmarked kan afsløre Scarecrow eller føre spilleren tilbage til Yellow Brick Road for at vælge smaragder.

Hvis spilleren sendes til Tin Man Apple Orchard skal han/hun straks vælge en af guldamuletterne. Guldamuletten i plantagen kan afsløre Tin Man eller føre spilleren tilbage til Yellow Brick Road for at vælge smaragder.

Hvis spilleren sendes til Cowrdly Lion Dark Forest skal han straks vælge en af guldamuletterne. Guldamuletten i skoven kan afsløre Lion eller føre spilleren tilbage til Yellow Brick Road for at vælge smaragder.

Hvis spilleren sendes til Wicked Witch Castle skal han/hun straks vælge en af guldamuletterne. Guldamuletten på slottet kan afsløre Dorothy eller føre spilleren tilbage til Yellow Brick Road for at vælge smaragder.

Hvis karakteren ikke findes, returnerer spilleren til Yellow Brick Road for at vælge smaragder med pengepræmier på 2x den samlede linjeindsats.
  • Når en spiller afslører et Emerald City-ikon sendes spilleren til Emerald City-porten. Hvis spilleren ikke har fundet hverken Dorothy, Lion, Tin Man eller Scarecrow skal han/hun straks vælge (1) af guldamuletterne, som vises ved porten, for enten at finde en sidste præmie eller Glinda the Good Witch. Hvis Glinda the Good Witch afsløres, så tildeles der tilfældigt en af de fire karakterer og spilleren sendes videre op til Wizard Of Oz. Hvis spilleren allerede har en af karakterene, når han/hun når til porten, så vil porten åbne sig og spilleren vil blive sendet op til Wizard. Wizarden vil råbe de karakterer op, som spilleren har, en efter en for at tildele dem en præmie. Oz vil omgående bede spilleren om at se på hver karakters præmie. Hver karakter kan associeres med 4 præmieværdier. Værdierne vil tilfældigt lyse op og stoppe på den endelige tildelte værdi. Så snart de fundne karakterer er blevet tildelt en værdi, slutter featuren.
  • Smaragd pengepræmier: 30, 60, 90, 150, eller 300 gange linjeindsatsen.
    Guldamulet pengepræmier ved porten til Emerald City: 30, 60, 90, eller 150 gange linjeindsatsen.
    Dorothy pengepræmier hos Wizard: 300, 450, 750 eller 1500 gange linjeindsatsen.
    Scarecrow pengepræmier hos Wizard: 150, 250, 500 eller 1000 gange linjeindsatsen.
    Tin Man pengepræmier hos Wizard: 100, 200, 450 eller 750 gange linjeindsatsen.
    Lion pengepræmier hos Wizard: 100, 150, 250 eller 500 gange linjeindsatsen.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • THE WIZARD OF OZ and all related characters and elements are trademarks of and COPYRIGHT Turner Entertainment Co. Judy Garland as Dorothy from THE WIZARD OF OZ. (s10)