Cats

igtcats

Hvordan Spiller Man Cats™
·  Introduktion
·  Sådan Spiller
·  Auto Spin
·  Split Symbols™ Funktion
·  Gratis Spins Bonus
·  Vaihtoehdot
·  Regler
·  Yderligere Oplysninger

Introduktion
Det gamle ordsprog er stadig sandt: "Du vil altid være heldig, hvis du kan blive venner med fremmede katte".
Træd ind i dette rige land fyldt med vilde katte, der kan fordoble din spilleoplevelse og din tegnebog.

Split Symbols™ funktionen tæller for 2 symboler i stedet for bare 1. En vindende payline kan have så få som 3 og så mange som 10 symboler. I en stor twist vil symbolerne til Split Symbol™ funktion, maksimere din vilde gevinst.

Split Symbols™ funktion giver dig det bedste fra begge verdener: masser af gevinster og samtidig stort gevinstpotentiale.

Få 5 eller 6 poteaftryk hvor som helts på de tre midterste hjul for at nå Gratis spins bonussen. Få 5 eller 10 gratis spins afhængigt af antallet af poteaftryk, der udløste bonussen.

Spil Cats™ og se, om du kan gøres ellevild med gevinster!

Hvordan Spilles
Cats™ omfatter 30 betalingslinjer. Du kan vælge, hvor meget du vil satse per linje, og hvor mange linjer du vil spille. Du kan også bruge Auto Spin for at spille spillet for dig.

LINIE-BET
Viser nuværende indsatser per betalingslinie i valuta. Klik på den venstre pil (med et minustegn) for at reducere antallet af linier. Klik på den højre pil (med et plustegn) for at øge antallet af linier. Når du klikker på venstre og højre pile vil du ikke nødvendigvis reducere eller øge dit linie-bet lineært. Snarere vil dit linie-bet falde eller stige på forudindstillede intervaller, der repræsenterer de mest populære bet-beløb.

SPIN
Klik for at spinde hjulene og gøre din indsats.

LINJER
Styrer og ændrer antallet af spillede betalingslinjer. Rubrikken LINES viser det aktuelle antal spillede betalingslinjer. Klik på den venstre pil (minustegn) for at reducere antallet af spillede betalingslinjer. Klik på den højre pil (plustegn) for at øge antallet af spillede betalingslinjer. Vælg mellem 1, 3, 5, 9, 15 eller 30 betalingslinjer.

Auto-Spin
Auto Spin spiller spillet automatisk for et givet antal spil på det nuværende antal af linjer og linje satsning. Når du har valgt det ønskede antal linjer og linje bet, skal du klikke AUTO SPIN og vælge hvor mange spil du ønsker at spille. Auto Spin fortsætter med at spille det angivne antal spil, før du klikker på knappen STOP, du udløse en bonus, eller din saldo er tilstrækkeligt til at spinde igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

Split Symbols™ Funktionen
I Cats™ findes hvert kattesymbol i to varianter: enkelte symboler og dobbelte symboler. Enkelte symboler viser én kat. Dobbelte symboler, som bruger Split Symbols™-funktionen, viser to af den samme kat Der er enkelte og dobbelte udgaver af hver kat på hvert hjul. Vindende resultater er baseret på antallet af matchende katte på en betalingslinje (fra venstre mod højre), ikke bare antallet af tilsvarende symboler. Du kan vinde med så lidt som 3 matchende katte og så mange som 10 matcende katte for at få kæmpe gevinster. Ligeledes kan du vinde en 3-symbolers gevinst eller endda en 4-symbolers gevinst på bare de første to hjul.

Denne lukrative Split Symbols™-funktione udbygges med CatsLogo-symbolet. CatsLogo-symbolet er wild og kan erstatte det højest udbetalende kattesymbol eller det højest udbetalende royale symbol, der udgør en gevinst. Når det erstatter et kattesymbol, bliver Cats™ Logo-symbolerne altid bedømt ved hjælp af Split Symbols™-funktionen - hvormed disse wild-symboler bliver ekstremt værdifulde.

Gratis Spin Bonus
5 eller 6 poteaftryk hvor som helst på hjul 2, 3 eller 4 vil udløse en Gratis Spins Bonussen. Lige som de andre kattesymboler optræder poteaftryk enten som enkelte symboler eller som dobbelte symboler, der bruger Split Symbols™-funktionen. To Dobbelt Poteaftryk-symboler og ét Enkelt Poteaftryk-symbol er lig 5 poteaftryk. Tre Dobbelt Aftryk-symboler er lig 6 poteaftryk.

Flere poteaftryk udløser flere gratis spins. Få 5 poteaftryk, og vind 5 gratis spins. Få 6 poteaftryk, og vind 10 gratis spins. (Få 4 poteaftryk, og vind en scatter-gevinst. Se gevinsttabellen for oplysninger). Disse Gratis Spin Bonushjul er usædvanligt udbytterige - flere gange mere udbytterige end hjulene i det primære spil.

Muligheder
Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.

• BEDST - grafik ser bedst ud, men ydelsen kan være påvirket.
  • HØJ (standard) - optimale indstillinger for grafik og ydelse.
  • MELLEM - lavere kvalitet, men bedre ydelse.
  • LAV - forringet grafik, men mere problemfri animation opnås selv på langsommere computere.

Regler
Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linie-betalte symboler skal anføres på en spillet linie og på hinanden følgende rækker, der begynder med det yderste venstre hjul.

Alle betalingslinie-gevinster optræder kun på bet-linier.

Kun højeste gevinst udbetales per betalingslinie.

Kun en gevinst per betalingslinie.

Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie.

Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinier lægges sammen. Scatter præmier er uafhængige af payline præmier og er også tilføjet til det samlede udbetalte beløb.

4 poteaftryk vil udløse en scatter-gevinst; ingen bonus vil blive udløst.

5 tai 6 tassunjälkeä liipaisee bonuksen; sirotuspalkintoa ei anneta.

Præmier vises i valuta.

Split Symbols™ funktionen tæller for to af dette symbol i en vindende udfald.

Et vinderresultat med kattesymboler baseres på antallet af matchende katte i den aktuelle betalingslinje, fra venstre mod højre.

Wild-symboler erstatter Split Symbols™-funktionen når de er del af et vinderresultat med katte.

Der er et gevinstloft for en enkelt transaktion. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion indeholder resultaterne af de gratis spin bonusspil plus det resultat, der lancerede bonus. Hvis tildeling cap er nået i Bonus, kan Bonus afsluttes tidligt, før alle gratis spins er afsluttet.

Yderligere Oplysninger
Udover de funktioner, der er beskrevet i Sådan Spilles-sektion, Kontrolbaren i bunden af skærmen viser den aktuelle balance i den valgte valuta, udbetalt beløb når der vindes, og det beløb, der spilles for vved den sidste / nuværende spil.

Cats og Split Symbols er trademarks eller registrerede trademarks for IGT, USA og/eller andre lande og anvendes med tilladelse. Copyright © 2010 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Senest Opdateret: 3 maj, 2012