Lara Croft Temples and Tombs

Spiludbetalinger

Gevinster udbetalt på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises, når hjulene stopper.
Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Måde-udbetalinger

Måde-gevinster beregnes ved at gange kombinationsudbetalingen med gevinst-multiplikatoren og bet-multiplikatoren.
For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
• Symbolerne skal være ved siden af hinanden på tilstødende hjul, fra højre mod venstre.
• For vinderkombinationer til udbetaling gælder det, at en vinderkombination skal starte med hjulet længst til venstre og fortsætte på tilstødende hjul.
Gevinst-multiplikatoren tilføjes til udbetalinger, efterhånden som hver gevinst bliver afsløret.
Gevinst-multiplikatoren forøges med hvert efterfølgende kast op til et maksimum.
Basisspil-gevinst-multiplikatoren starter på 1 og forøges til 2, 3 og 5 med hvert gevinstkast.

Udbetaling for gratis spin

Du tildeles 8 gratis spin for hvert måde, hvorpå de gratis spin udløses.
Alle bets, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.
Gratis spin-gevinst-multiplikatoren starter på 3 og forøges til 6, 9 og 15 med hvert gevinstkast.

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Regler for wild-symbol

Capture

1. Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4.
2. Wild-symbolet kan udgøre et hvilket som helst andet symbol, deriblandt Gratis spin-symbolet.

Jackpot-regler

1

1. Når ikke flere kast fra Rolling Reels™ er mulige, kan spilleren få tildelt en enkelt Jackpot.
2. Ethvert wild-symbol på skærmen ved måde-evaluering vil blive indsamlet.
3. Chancen for at vinde jackpot forøges for hver wild, der indkasseres, op til maks. 100 %.
4. Når det er vundet, tildeles en enkelt jackpot: mindre, stor, eller grand.
5. Alle jackpots ganges med det samlede bet.

Regler for Rolling Reels™

1. Enhver gevinst aktiverer funktionen Rolling Reels™.
2. Vindende kombinationer af symboler fjernes fra hjulene, når de er blevet udbetalt. Når gratis spin-funktionen udløses, fjernes vinderkombinationerne, efter funktionen gennemføres.
3. Hvis der opstår en vinderkombination ud af de symboler, der flyttes, får du udbetaling igen. Symbolerne over de ryddede symboler skifter plads for at fylde de tomme pladser.
4. Du belønnes med en multiplikatorværdi, når du vinder flere gange i træk. Denne multiplikatorværdi stiger, når du vinder flere gange i træk.
5. Denne proces gentages og forøger potentielt dine gevinster, uden du skal satse på et nyt spin.

Regler for multiplikatorstræk

1. Gevinst-multiplikatoren tilføjes til måde-udbetalinger, efterhånden som hver gevinst bliver afsløret.
2. Gevinst-multiplikatoren forøges med hvert efterfølgende kast op til et maksimum.
3. Basisspil-gevinst-multiplikatoren starter på 1 for hvert basisspin og fortsætter til 2, 3 og 5 med hvert gevinstkast.
4. Gratis spin gevinst-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 6, 9 og 15 med hvert gevinstkast.

Regler for Gratis spin-symbolet

2

1. 3 gratis spin-symboler kan udgøre en vinder-kombination.
2. Gratis spin-symboler kan erstattes af Wild-symbolet.
3. 3 gratis spin-symboler giver 8 spin af de gratis spin-spil pr. måde.
4. Gratis spin kan udløses på mange måder.
5. 4. og 5. hjul kommer ikke i betragtning til gratis spin-tildelinger.

Regler for gratis spin

1. Alle bets med gratis spin er det samme som det udløsende spin.
2. Gratis spin gevinst-multiplikatoren starter på 3 for hvert gratis spin og fortsætter til 6, 9 og 15 med hvert gevinstkast.
3. Gratis spin kan genudløses under gratis spin.

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination.
2. Mådevinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre. Så mindst ét af symbolerne skal vises på første slothjul for vinderkombinationer fra venstre. En symbolkombination, der starter fra et andet slothjul, giver ikke gevinst.
3. Din bet-multiplikator svarer til antallet af jetoner, du har spillet, delt med 0.20. For eksempel: Bet på ,40 jetoner pr. spin = ,40 / ,20 = en bet-multiplikator på 2.4. Dit samlede bet er lig med 0,20 jetoner gange din betmultiplikator.5. Måde-gevinster beregnes ved at gange kombinationsudbetalingen med gevinst-multiplikatoren.6. Alle udbetalinger, der vises i udbetalingstabeller, er baseret på det samlede bet.7. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.

Ikoner

Herunder kan du se ikoner, der anvendes i spillet, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Bet

Hurtigt spin

Dæmp / Fjern dæmp

Ansvarligt spil

Loyalitetsprogram

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information

Hjælpefiler

Lobby

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne danner vinderkombinationer. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.

Sådan spiller du:

1. Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Skrivebordets indstillingspanel

Åbn Menuen ved at klikke påikonet..

Klik på Indstillingerikonet..

Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

Skrivebordets konsolbjælke

Tryk på bet-området.

Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Mobil

Åbn Bet-panelet ved at trykke påikonet.

Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.

Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

3. Tryk på Spin for at dreje hjulene.
4. Hvis du har en vinderkombination, når hjulene stopper, bliver gevinsten markeret. Du får udbetalt den gevinst, der vises i gevinst-boksen.
5. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
• Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
• Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker spinnets resultatet.
• Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.

Udbytte til spiller (UTS)

Retur til spiller (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede mængde penge, der er satset af spillere i et specifikt spil, som bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fastlagt og ændrer sig ikke.
Dette spil har en RTP på 96.05 %.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1. Åbn Menuen ved at klikke påikonet..
  2. Klik på Indstillingerikonet.

Mobil

1. Åbn Menuen ved at trykke påikonet..
  2. Tryk på Indstillingerikonet.

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.
• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
• Vis vejledning ved start (kun på mobil).
• Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
• Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
• Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser.
• Bagrundsmusik styrer baggrundsmusikken.

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
• Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Seneste opdatering: 12-02-2020