Raging Rex 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

RAGING REX 2 er et videospil på 6 hjul og 4096 betalingslinjer.

REX og alle unger er WILD-symboler. WILDS kan erstatte alle andre symboler bortset fra SCATTERS.

REX kan lande hvor som helst på hjul 2 til 6 og udløser RE-SPINS, når den er fuldt synlig. REX er sticky og flytter sig mod hjul 1, ét hjul pr. RE-SPIN. Unger er sticky og flytter sig ind foran og bagved REX. Op til 5 RE-SPINS tildeles, afhængigt hvilket hjul REX lander på. REX' sidste RE-SPIN er, når han er på hjul 1.

3, 4, 5 eller 6 SCATTERS udløser FREE SPINS. Antallet af tildelte FREE SPINS afhænger af den valgte funktion og antallet af udløsende SCATTERS. 3, 4, 5 eller 6 SCATTERS når funktionen udløses, giver en samlet gevinstbetaling på 5x, 10x, 25x eller 100x Der kan vælges 1 af 3 forskellige funktioner. PRIMAL FURY, BABY-MANIA eller JURASSIC MAYHEM.

PRIMAL FURY: REX er sticky og kan bevæge sig i alle retninger under FREE SPINS, mens unger ikke er sticky og forsvinder på næste spin. 3, 4, 5 eller 6 SCATTERS tildeler 8, 12, 16, 20 FREE SPINS. GENUDLØS: 2, 3, 4, 5, 6 SCATTERS tildeler +6, 9, 12, 15, 18 FREE SPINS.

BABY-MANIA: Unger er sticky og kan flytte sig i alle retninger under FREE SPINS, mens REX ikke dukker op. Unger kan give gevinstmultiplikatorer på 2x eller 3x, som ganger gevinsten i fællesskab, hvis de er del af samme gevinst. 3, 4, 5 eller 6 SCATTERS tildeler 7, 9, 11, 13 FREE SPINS. GENUDLØS: 2, 3, 4, 5, 6 SCATTERS tildeler +4, 6, 8, 10, 12 FREE SPINS.

JURASSIC MAYHEM: Alle WILDS er sticky og kan flytte sig i alle retninger under FREE SPINS. 3, 4, 5 eller 6 SCATTERS tildeler 5, 7, 9, 11 FREE SPINS. GENUDLØS: 2, 3, 4, 5, 6 SCATTERS tildeler +2, 3, 4, 5, 6 FREE SPINS.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 16-03-2022