Hula Balua

Spilbeskrivelsesdokument

Oprettet den

2023-08-07

Spilbeskrivelse

Hula Balua foregår dybt inde i den magiske skov, hvor dovendyret Elmo lever i symbiose med naturen.

Spillet er et scatter-spil med 6 kolonner, 6 rækker og faldende symboler.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spilvisningen i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spilvisningen, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Hula Balua er et scatter-spil, hvor 8 eller flere identiske symboler, hvor som helst på gitteret, giver gevinst. Der er ingen udbetalingslinjer.

Bonusspil

3 eller flere bonussymboler på hovedgitteret efter et symboldrop i normaltilstanden udløser Free Drops-bonusspillet. To bonussymboler, der er forbundet lodret ovenpå hinanden, opgraderer alle bonussymboler til superbonussymboler.

• 3 bonussymboler: 6 Free Drops
  • 4 bonussymboler: 8 Free Drops
  • 5 bonussymboler: 10 Free Drops
  • 6 bonussymboler: 12 Free Drops

Bonusspillet starter med et nyt sæt symboler på gitteret. Den globale multiplikator er vedvarende under Free Drops.

Spilleregler

Hula Balua er et scatter-spil med 6 kolonner, 6 rækker og faldende symboler.

Min. indsatsen er 2,00 kr, maks. indsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster udbetales for 8 eller flere identiske symboler spredt hvor som helst på spillepladen.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Kan spilles i to tilstande: Normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Wild-symbolerne erstatter alle betalende symboler En vinderkombination med kun wild-symboler udbetales som symbolet med højest gevinst.

En spilrunde starter med et symbol-drop.

Identiske symboler, der danner enten en firkant eller et rektangel, smelter sammen til store symboler.

Multiplikatorer skabes af store symboler. Multiplikatorens værdi svarer til antallet af små symboler, som det store symbol dækker. Store symboler kan komme først.

Hvis et stort symbol bidrager til en vinderkombination, vil

multiplikatorværdien øjeblikkeligt blive føjet til den globale multiplikator, som gælder for alle gevinster. Alle vindersymboler fjernes derefter fra gitteret.

Gitteret udfyldes med nye symboler. Avalanche fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster.

Store symboler kan smelte sammen til større symboler, hvis matchende symboler lander ved siden af hinanden og danner større firkanter eller rektangler. Et stort symbol kan aldrig deles op i mindre symboler.

Store symboler, der smelter sammen og bliver til større symboler, tilføjer en ekstra multiplikator til den globale multiplikator.

Globale multiplikatorer i toppen eller siden af spilvisningen, multiplicerer alle vinderkombinationer i visningen. Den globale multiplikator forbliver, indtil der ikke er flere vindende kombinationer.

Hvis et stort symbol ender med at have tomme celler under sig, fylder det de tomme celler med 1x1-symboler af samme type som sig selv.

Sticky redrops-funktionen vælger et betalende symbol og gør det sticky. Alle matchende betalende symboler, der allerede er synlige, bliver sticky. Hvis du får et eller flere matchende sticky symboler eller wild-symboler under et redrop, får du en ekstra redrop, og potentielle gevinster udbetales, når der ikke vises flere matchende symboler eller wild- symboler.

Hvis du får et nyt sticky redrop-symbol, bliver de valgte betalende symboler opgraderet til det næste symbol i rækken med højere betaling. Dette gentages for hvert nyt sticky redrop-symbol, indtil det højest betalende symbol er valgt i sticky redrops-funktionen.

Sticky redrop-symbolet findes i størrelserne 1x1, 2x2 og 3x3.

Elmo udløser funktionen Elmo Redrops. Elmo går 1 kolonne til venstre og placerer et tilfældigt antal wild-symboler på spillepladen for hvert redrop. Wild-symbolerne holder, indtil Elmo har forladt kolonnen længst til venstre, eller hvis de har bidraget til en gevinst. Elmo er stadig aktiv under det sidste redrop.

3 eller flere bonussymboler på hovedgitteret efter et symboldrop i

normaltilstanden udløser Free Drops-bonusspillet.

To bonussymboler, der er forbundet lodret ovenpå hinanden, opgraderer alle bonussymboler til superbonussymboler.

• 3 bonussymboler: 6 Free Drops
  • 4 bonussymboler: 8 Free Drops
  • 5 bonussymboler: 10 Free Drops
  • 6 bonussymboler: 12 Free Drops

Bonusspillet starter med et nyt sæt symboler på gitteret. Den globale multiplikator forbliver under Free Drops.

Bonusspil kan genudløses

• 2 bonussymboler: 4 Free Drops
  • 3 bonussymboler: 6 Free Drops
  • 4 bonussymboler: 8 Free Drops
  • 5 bonussymboler: 10 Free Drops
  • 6 bonussymboler: 12 Free Drops

Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Den maksimale samlede gevinst i en spilrunde er begrænset til 25 000x den placerede indsats.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper.

SUPER BONUS:

Køb en spillerunde, der udløser superbonus-spillet med garanterede store symboler i hvert Free Drop. Prisen er 500x den valgte indsats.

KØBSBONUS:

Køb af spilrunde udløser bonusspil. Prisen er 100x den valgte indsats.

STICKY REDROPS:

Køb en spilrunde med sticky redrops. Prisen er 25x den valgte indsats.

STORT SYMBOL:

Køb en spilrunde med et garanteret stort symbol. Prisen er 10x den valgte indsats.

BONUSJAGT:

Køb en spilrunde med en øget chance for at udløse en bonus. Prisen er 3x den valgte indsats.

Du køber en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, derpå vælge en X-iter-tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og så trykke på knappen Spin.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilleregler gælder for X-iter-tilstand.

Seneste opdatering: 05-09-2023