Nags to Riches

Spillets mål:

Nag to Riches er en spilleautomat med 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Spillets tema er hesteløb. Spillet indeholder spilalternativet Each Way Play, spændende bonusrunder som foregår på travbanen og gratisspil. Spillesedlerne samles ind under spillets gang og anvendes i bonusrunden.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,50 og den højeste er EUR 125 ved spil i normal-modus.
  • Den laveste indsats er EUR 1,00 og den højeste er EUR 250 ved spil i each way play-modus.
  • Du spiller på 25 forudbestemte linjer.

Sådan spiller du

• Tryck på knapparna + och - vid LINE STAKE (linjeinsats) och välj en insats på mellan EUR 0,02 och EUR 5 för varje linje.
  • Det totalbelopp som du satsar visas i rutan TOTAL STAKE (total insats) længst ned till højre på skærmen – ovanför knapparna PLAY (spela) och EACH WAY PLAY (Each Way-spel).
  • Den totala insatsen för varje enskilt Each Way-spel är alltid dubbelt så stor som din spelinsats (ytterligare en insats motsvarande din normala spelinsats).
  • Klicka på knappen PAYTABLE (vinsttabell) om du vill visa vinsttabellen. Här visas dina vinstchanser för varje hjulkombination, scattersymboler, bonusar osv.
  • Tryck på PLAY (spela) för att starta spelet eller på EACH WAY PLAY för att starta spelet i aktiverat Each Way Play-läge.
  • Hjulen spinar och stannar till slut slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster räknat) på någon av gevinstlinjerna i spelet vinner du. Alla linjer som ger vinst lyses upp.
  • Linjevinster bildas från vänster till höger på valda gevinstlinjer både i normalt PLAY- och EACH WAY PLAY-läge.
  • Om du vinner på flera linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Linjevinsterna multipliceras med den normala linjeinsatsen både i spel i normalläge och i each way-läge. Endast den högsta vinsten på varje vald vinstlinje ger utbetalning. Det gäller både vid spel i normalläge och i each way-läge.
  • Om du får upp 3 Freespins-symboler någonstans på hjul 1, 3 och 5 startar gratisspelet.
  • Om du får upp en Bet Slip (spelkupong) på mitthjulet sparas den i Bet Slip-området.
  • Om du får en symbol med en häst som springer över hjulen kan den ge bonus beroende på var hästen stannar.
  • Hästsymbolen visas alltid först på det första hjulet och kan sedan expandera till hjul 2, 3, 4 och 5 endast på vinstlinje 1, 2 och 3. Når Race Bonus (tävlingsbonusen) aktiveras kan den expanderande Race-bonussymbolen komma att täcka en eller fler symboler som bildar en vinstgivande linje. I det fallet ger den vinstlinjen inte någon utbetalning.
  • Race-bonus och spelkuponger kan inte aktiveras i samma spin.
  • AUTOPLAY (automatisk spil): Med denne funktion kan du vælge spinalternativ for hands free-spil. Funktionen indeholder følgende alternativ:
    • 5 spin: Spillet drejer automatisk5 gånge når du klikker på knappen5 SPINS.
    • 10 spin: Spillet drejer automatisk10 gånge når du klikker på knappen10 SPINS.
    • 15 spin: Spillet drejer automatisk15 gånge når du klikker på knappen15 SPINS.
    • 20 spin: Spillet drejer automatisk20 gånge når du klikker på knappen20 SPINS.
    • 25 spin: Spillet drejer automatisk25 gånge når du klikker på knappen25 SPINS.
    • Until bonus (till bonus): Spillet drejer automatisktills bonusspelet aktiveras om du klickat på knappen Until Bonus.
  • Så här använder du autospelsfunktionen: Knappen AUTOPLAYS hittar du längst ned på spelkärmen till vänster om knappen LINE STAKE. Du måste klicka på PLAY eller på EACH WAY PLAY för att starta spelet. När dialogrutan för autospel öppnas klickar du på önskat alternativ. Knappen STOP visas (istället för knappen AUTOPLAYS). Klicka på PLAY eller på EACH WAY PLAY för att starta spelet.
  • Du kan avaktivera autospelet genom att klicka på knappen STOP. Om spelet är igång avbryts autospelet när hjulen stannat. I övriga fall avbryts autospelet omedelbart.
    Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas vid Balance (saldo) respektive TOTAL Stake (total insats).
  • Saldo: När du har placerat din insats visas ditt resterande saldo under Balance (saldo).
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på GAME RULES (spilleregler) hvis du vil se regler for spillet som hjemmeside.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto till spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på knappen QUICK DEPOSIT (hurtig indbetaling) hvis du vil indsætte flere penge på din Danske Spil-konto..
  • Du kan trycka på knappen MUTE (stäng av ljud) högst upp på skärmen intill textfältet Balance om du vill stänga av eller sätta på ljudet i spelet.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.
  • Vinster från bonus- och gratisfunktionerna räknas samman med linjevinsterna och adderas till saldot efter att funktionen avslutats.
  • Resultat: Vid vinst markeras respektive vinstlinje och symboler som givit vinst animeras. Enskilda linjevinster visas i mätaren WIN (vinst) i det nedre hörnet till vänster om hjulen. Den totala vinsten i spinen visas i mätaren TOTAL WIN (total vinst) i det nedre hörnet till höger om hjulen.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Spilfunktioner

• Om du vill förstärka din spelupplevelse kan du välja att spela i Each Way Play-läge. Det ger följande fördelar:
    • Ökade möjligheter att aktivera bonusspelet. Hästsymbolen kan nu stanna antingen det tredje, fjärde eller femte hjulet vilket aktiverar Race-bonusrundan.
    • Om hästsymbolen stannar på det femte hjulet blir du belönad med multipliceringstalet x2 som du använder i bonusrundan. Det är endast det ägarrelaterade multipliceringstalet som dubblas när hästsymbolen stannar på det femte hjulet.
    • Om du aktiverar Freespins-spelet vinner du 20 extraspin (istället för 10).
    • Alla vinster innehåller en eller fler wildsymboler som dubblas.
  • För att spela i det här läget måste du trycka på knappen allra längst ned till höger. När du gjort det ändras bakgrunden och positionsmarkörerna på hjul 3, 4 och 5.
  • Det kostar 100 % av din aktuella spelinsats att spina hjulen i Each Way Play-läge. Det betyder att om din insats är EUR 5 så kostar ett Each Way-spel EUR 10.
  • När du spelar Each Way Play ändras inte vinsttabellen. Linjevinsterna multipliceras fortfarande med utgångspunkt i den normala linjeinsatsen (inte den totala Each Way Play-insatsen).
  • Du kan alternera ditt spel genom att klicka antingen på PLAY-knappen eller på EACH WAY PLAY-knappen efter ett spin i normalt spelläge.
  • Wildsymbolen kan användas som hjälp för att bilda linjevinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wildsymboler kan inte ersätta Freespin-symboler, Race-bonussymboler eller Bet Slip-symboler.
  • Tre eller fler wildsymboler tillsammans på en aktiv vinstlinje (räknat från vänster hjul) kan själva bilda en vinst.
  • Endast den högsta vinsten på varje linje ger utbetalning. Om till exempel 3 wildsymboler utgör en vinstkombination och även dessa symboler tillsammans med ytterligare en symbol, som utgör en vinstkombination med 4 symboler, ger endast kombinationen som ger den högsta vinsten utbetalning.
  • Om du spelar i Way Play-läge omvandlas wildsymbolerna till wildsymboler x2. Alla vinster från spel med EN ELLER FLER wildsymboler dubblas.
  • När du får 3 Freespins-symboler någonstans på hjulen startar bonus- och gratisspelet.
  • Freespin-symbolen visas endast på hjul 1, 3 och 5.
  • Du belönas med 10 gratisspin om du inte spelar i Each Way Play-läge då du istället belönas med 20 gratisspin.
  • Om tre gratissymboler aktiveras under gratisspelet aktiveras gratisspelet på nytt. Antalet vid återaktivering är alltid detsamma som du startade gratisspelet med (dvs. ytterligare 10 vid spel i normalläge eller 20 vid spel i Each Way Play-läge).
  • Gratisspelet kan aktiveras högst 20 gånger, vilket ger totalt 200 gratisspin i normalt spel eller 400 gratisspel i Each Way-spel. Om du får 3 Freespin-symboler därefter får du inte några fler gratisspin. När alla gratisspin spelats klart och du är tillbaka till normalt spelläge igen kan däremot nya gratisspin aktiveras.
  • Horse Racing- och Bet Slips-spelen kan aktiveras under gratisspelet.

Alla gratisspin som spelas i normalt PLAY-läge och Each way play-läge spelas med samma insats som i den spin som aktiverade gratisspelet. Alla gratisspin spelas i Each Way Play-läge, vilket betyder att för att få en Horse Racing-bonus måste hästen stanna på hjul 3, 4 eller 5. Alla linjevinster dubblas. X2-multipliceraren delas ut för gratisspin och alla vinster från gevinstlinjer dubblas inklusive vinster där en eller fler wildsymboler ingår. Detta gäller oavsett om gratisspelet aktiverats i normalt PLAY-läge eller i EACH WAY PLAY-läge.

• Spelkupongerna (Bet Slips) visas slumpmässigt på mittenhjulet. Spelkupongerna används tillsammans med bonusfunktionen Horse Race.
  • På spelkupongen visas ett hästnamn/en färg och ett belopp som du kan vinna om hästen vinner nästa Race-bonusspel.
  • Spelkupongerna ger endast utbetalning om hästen vinner loppet och kommer på första plads. Ingen belöning betalas ut om hästen kommer tvåa eller sämre.
  • Bet Slip-priser är fasta och ändras inte efter vinst. De kan inte heller dubblas även om bonusrundan aktiverats i Each Way Play-läge.
  • Bet Slip-priser är fasta och ändras inte efter vinst. De kan inte heller dubblas även om bonusrundan aktiverats i Each Way Play-läge och belönats med 5 bonussymboler som dubblar de ägarrelaterade multipliceringstalen.
  • Bet Slip-vinsten betalas ut om hästen kommer på första plads i loppet oavsett Race-bonusvinst. Spelkupongvinsten adderas till Race-bonusvinsten.

Exempel:

• Spelkupongen ger EUR 1000 för "Red Run" i spelet.
  • Spelarens val av häst är "Need for".
  • "Need for" kommer på sjätte plads och vinner EUR 625 i Race-bonus.
  • "Red Run" kommer på första plads och belönas med EUR 1000 enligt spelkupongen.
  • Total vinst är EUR 1625.
  • Vinsten från spelkupongen betalas ut om hästen vinner loppet oavsett Race-bonusvinst.
  • Det är möjligt att ha spelkuponger för alla åtta hästar.
  • Om du belönas med ytterligare en spelkupong för samma häst adderas beloppet till den ursprungliga spelkupongen.
  • Ett spelkupongpris är ett slumpmässigt valt multipliceringstal som multipliceras med den totala insatsen i spelet där spelaren vann spelkupongen.
  • Du kan inte flytta spelkupongerna mellan loppen. Efter varje lopp tas alla spelkuponger bort.
  • Spelkupongen sparas alltid i spelet tills en Race-bonus aktiveras även om du stänger spelet och öppnar det igen.
  • Spelkupongen följer med till nästa Race-bonusrunda oavsett i vilket spelläge spelaren vann spelkupongen.
  • Till exempel kan en spelkupong som spelaren vunnit i normalt PLAY-läge föras över till nästa Race-bonusspel som spelaren vunnit i EACH WAY PLAY-läge.
  • Det går inte att aktivera spelkupongen och bonusrundan i samma spin.

Det finns ingen högsta vinst eftersom spelkupongerna delas ut slumpmässigt och olika spelkuponger som avser samma häst kan läggas ihop. Spelet fortsätter på samma sätt tills spelkupongerna är slut efter ett Race-bonusspel.

Spelkupongpris = Ett slumpmässigt multipliceringstal (mellan 5 och 1000) X total insats i spelet där spelaren vann spelkupongen.

• Bonusfunktionen startar om hästen stannar på hjul 5 vid spel i normalläge.
  • Bonusfunktionen startar om hästen stannar på hjul 3, 4 eller 5 vid spel i Each way play-läge.
  • Spelaren måste välja en ÄGARE som sponsrar hästen i nästa lopp.
  • Varje ägare förknippas med ett visst multipliceringstal som multipliceras med det prisrelaterade multipliceringstalet, som bestäms av hästens placering i loppet, och därefter med den totala insatsen i normalt spelläge för det specifika spelet. Ju bättre hästen placerar sig i loppet desto mer vinner du.
  • Det är den totala insatsen vid spel i normalläge som används även om bonusrundan aktiverats i Each Way Play-läge.
  • Du kan aldrig förlora en bonusrunda utan vinner alltid något – även om den häst du valt kommer sist i loppet.
  • Multipliceringstalet för varje hästägare visas bredvid ägarens namn. När du för musen över bilden på en hästägare visas utbetalningarna, om du väljer den hästägaren i kombination med olika placeringar i loppet, längst ned till höger på skärmen.
  • Om du kommit till bonusrundan via spel i Each Way Play-läge och hade 5 hästsymboler dubblas alla ägarnas multipliceringstal!
  • Alla spelkuponger som du samlat på dig under spelet har redan placerats på respektive ägare.
  • När du valt ägare och loppet har startat kan du se alla ägare som tittar på en skärm där loppet visas.
  • Under loppet ser du hela tiden hästens position och hur mycket du vinner om hästen behåller samma position i mål.
  • I slutet av loppet visas en skärmbild med en sammanställning över din hästs slutplacering och hur mycket du har vunnit på hästen tillsammans med eventuella spelkupongvinster.

Det finns 8 ägarrelaterade multipliceringstal: 1, 1,2, 1,5, 2, 2,5, 4, 6 och 10. De prisrelaterade multipliceringstalen grundar sig på hästens placering i loppet enligt följande:
1:a plads: 50
2:a plads: 30
3:e plads: 20
4:e plads: 15
5:e plads: 10
6:e plads: 5
7:e plads: 2
8:e plads: 1

Högsta vinsten i bonusrundan:
10 (högsta ägarrelaterade multipliceringstalet)* 50 (1:a plads)*2 (Each Way-multiplicerare).
Vinst = 1.000*125 (högsta totala insats i spelet) = EUR 125.000.

Gevinsttabel

• Klicka på knappen PAYTABLE i huvudskärmen. Spelet navigerar till vinsttabellen när du klickar på knappen NEXT (nästa).

Teoretisk avkastning till spelaren vid spel i normalläge är 93.00 %.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen under det ordinære spil, afsluttes spillet af softwaret. Når du logger på igen, kan du se dine resultater ved at klikke på Gamelogs.

Hvis du mister forbindelsen efter gratis- eller bonusspillet aktiveres eller midt under det, inden Race--funktionen starter, starter gratisspillet automatisk når du åbner spillet igen. Hvis du mister forbindelsen mens Race-funktionen starter afsluttes spillet automatisk af softwaret. Når du logger på igen, kan du se dine resultater ved at klikke på Gamelogs.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 06-07-2022