Pirates Party

Pravila igre

SPECIALSYMBOLER OG -FUNKTIONER

WILD-SYMBOL

Wild erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den højeste betalende kombination på en enkelt gevinstmåde. Når en gevinstmåde kun består af Wild-symboler, er det kun den viste betaling svarende til 5x Wild i en gevinstmåde, som vil blive udbetalt på denne måde.

FREE SPINS

3 scattere på hjul 1, 3 og 5 udløser Free Spins-funktionen. Når den aktiveres kan spilleren vælge den type af Free Spins som de ønsker at spille. Kun 1 funktion kan udløses i en enkelt udløser. De 3 muligheder er:

15 FREE SPINS-MULTIPLIKATOR x5 – udløser Free Spins med 15 spins og en global multiplikator på x5 som tilføjes til alle gevinster under funktionen.

10 FREE SPINS MED TILFÆLDIGE WILDS – udløser Free Spins med 10 spins og en mulighed for at udløse Tilfældige Wilds under funktionen.

5 FREE SPINS MED ENORME WILDS – udløser Free Spins med 5 spins og en mulighed for at udløse Enorme Wilds under funktionen.

TILFÆLDIGE WILDS

Under Free Spins og efter funktionen Tilfældige Wilds er valgt, kan op til 5 Wildsymboler blive tilføjet på hjulene i det aktuelle spin.

ENORME WILDS

Under Free Spins og efter funktionen Enorme Wilds er valgt, kan op til 2 Wildsymboler med en størrelse på 2x2 blive tilføjet på hjulene i det aktuelle spin.

STATUSBAR

30 Bonussymboler er påkrævet for at fylde statusbaren over hjulene og starte Rorbonussen. Bonussymbolerne lander kun i grundspillet, og ved at fylde statusbaren nulstilles den.

LYKKEROR-BONUS

Når statusbaren er fyldt, vil spilleren blive tildelt 3 forskellige ror som de kan vælge mellem, samt 8 tokens som de kan puge i Lykkeroret. Hvert ror har deres egne præmier og tokenpris som angivet herunder:

Blåt ror har 4 præmier på x2 indsatsen, 2 præmier på x5 indsatsen, 4 præmier på x8 indsatsen og 1 præmie på x10 indsatsen samt 1 præmie på x15 indsatsen. Prisen for det Blå ror er 1 token.

Grønt ror har 4 præmier på x5 indsatsen, 3 præmier på x10 indsatsen, 2 præmier på x15 indsatsen og 1 præmie på x20 indsatsen samt 1 præmie på x50 indsatsen og 1 sektor som udløser Free Spins. Prisen for det Grønne ror er 3 tokens.

Lilla ror har 4 præmier på x10 indsatsen, 3 præmier på x15 indsatsen, 2 præmier på x20 indsatsen, 1 præmie på x100 indsatsen og 2 sektorer som udløser Free Spins. Prisen for det Lilla ror er 5 tokens.

Lykkeror-bonussen fortsætter indtil alle tokens er pugt, og udbetaler alle præmier når den afsluttes. Flere præmier på x2 op til x100 indsatsen lægges sammen for en samlet præmie ved slutningen af bonussen. Aktivering af 2 Free Spins fra et enkelt Lykkeror, vil fordoble de tildelte spins for Free Spins.

AUTOMATISK GENNEMFØRELSE

Dette spil har ingen bedste strategi. Hvis spilleren mister forbindelsen til spillet, lukkes eller genstartes spillet før der foretages et valg når Lykkeror-bonussen eller Free Spins-funktionen er udløst: Bonussen vil automatisk blive færdigspillet ved henholdsvist tilfældigt at puge tokens til Lykkeror-bonussen eller ved at vælge en Free Spins-funktion.

SPILTERMINOLOGI

Engelsk term Oversat term

WILD WILD

BONUS BONUS

SCATTER SCATTER

FREE SPINS FREE SPINS

JACKPOT JACKPOT

*Jackpotsymboler kan kun vises, hvis de er konfigureret og tilladt i din jurisdiktion.

SÅDAN SPILLER DU PIRATES PARTY™

Spilforløb

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Betting

For at spille skal du have tilstrækkelige midler til at dække din indsats. Du kan se din aktuelle SALDO på skærmen.

For at spille skal du først vælge indsatsværdien. Klik/tryk på “+” eller “-“ for at øge eller reducere din indsats, eller klik/tryk på indsatsværdien i midten, og vælg en indsatsværdi fra en rulbar liste. Bemærk, at den valgte indsats puges til hvert spin. Hvis din saldo ikke længere er tilstrækkelig mens du spiller, vil du modtage en automatisk meddelelse, som siger ”Utilstrækkelige midler”.

Når du har valgt indsatsen, skal du klikke/trykke på knappen SPIN, for at begynde at spille.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at gentage din valgte indsats i et vist antal spillerunder. For at starte Autospil skal du vælge den ønskede indsatsværdi, og derefter klikke/trykke på knappen Autospil.

I panelet Autospil kan du starte Autospil ved at vælge antallet af runder, som du ønsker din indsats skal gentages i.

5

Dit valgte antal runder med Autospil vil blive vist på Autospil-knappen. Antallet af resterende Autospil-runder opdateres når Autospil startes.

40

Dit samlede indsatsbeløb for Autospil beregnes ved at multiplicere antallet af Autospil-runder, med værdien af din indsats. Dette indikeres under hver Autospil-mulighed. Det resterende indsatsbeløb for Autospil vises også under den valgte Autospil-mulighed, når Autospil er startet.

Dine automatiske spillerunder vil fortsætte, enten indtil dine valgte antal Autospil-runder er fuldført, eller du vælger at stoppe Autospil ved at klikke/trykke på STOP.

Autospil stopper efter Bonusfunktionen er gennemført.

Mens Autospil er i gang, er det ikke muligt at ændre din indsats. Du skal stoppe Autospil for at ændre indsatsen.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.45kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.45kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,459.22kr, Den næste minimum startværdi er: 17,459.22kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 436,480.74kr, Den næste minimum startværdi er: 436,480.74kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 872.96kr, Den næste minimum startværdi er: 872.96kr

Andre betjeningsknapper

Klik/tryk på knappen UDBETALINGSTABEL for at se gevinstkombinationer og udbetalinger.

Klik/tryk på knappen LYD for at tænde eller slukke for spillets lyde.

Klik/tryk på knappen HISTORIK for at se de spillerunder du har spillet, samt resultaterne for disse runder.

Klik/tryk på knappen HJÆLP for at se spillereglerne.

Klik/tryk på knappen FULD SKÆRM for at åbne spillet i fuld skærm, eller klik/tryk på knappen FORLAD FULD SKÆRM for at forlade det (som et alternativ kan du trykke på ESC).

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Symboludbetalingsværdierne, der vises i udbetalingstabellen, er dynamiske og ændres i overensstemmelse med den valgte indsatsværdi.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Hvis du spiller et spil med Scatterudbetalinger, er det kun den højeste, vindende kombination som udbetales pr. symbol.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

Spillenummer

Hver spillerunde er identificeret med et unikt SPILLENUMMER.

Dette nummer viser hvornår spillerunden begyndte i GMT-formatet efter time: minut: sekund. pug dette spillenummer som reference (eller tag et skærmbillede af spillenummeret), hvis du ønsker at kontakte kundeservice angående en bestemt runde.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 95.17%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 3046.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 29-01-2024