Valletta Megaways

INTRODUKTION

Valletta er en 6-hjulet spillemaskine med MEGAWAYS™.

Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle gevinster bliver fremhævet og vist til spilleren.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Under alle spins kan en af to modifikatorer blive aktiveret:
  • 1. Bonus-symboler bliver føjet til hjulene og øger oddsene for Bonus-symboler på hjulene.
  • 2. Wild-symboler bliver føjet til hjulene og øger oddsene for Wild-symboler på hjulene.
  • 3. Valetta Streak.

MEGAWAYS&trade

• Alle hjul kan afsløre op til 5 symboler.
  • Alle spins kan have op til 15.625 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Wild-symbol

• Wildsymbolerne vises kun på hjulene 2 til og med 6.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Scatter

• Scatter-symboler kan fremkomme på alle hjul.
  • 3 Scatter-symboler på hjulene tildeler Bonussen med 10 Gratis Spins. 4 Scatter-symboler tildeler 12 Gratis Spins, 5 Scatter-symboler tildeler 15 Gratis Spins og 6 Scatter-symboler tildeler 20 Gratis Spins.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Når Bonussen bliver udløst, bliver Vidundergrotten tildelt. Her kan spilleren vælge én af fire lamper for at afsløre en af fire Gratis Spins-runder.

Valletta Gratis Spins

• Under Valletta Gratis Spins udløser alle gevinster en stribe.
  • Under en Valletta Gratis Spins holder hjulene enhver gevinst og genspinner de andre symboler for at forbedre gevinsten.
  • Den indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session), og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Valletta Bonus-indsats (afhængig af operatørens konfigurationer)

• Valletta Bonus-indsatsen kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når hjulene aktiveres og spinner, garanteres mindst 3 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins.
  • Valletta Bonus-indsatsen spilles ved 100x samlet indsats.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 28-03-2019